Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz #31757056 #44216 üzenetére
Ha ez nem volt meg díszcsomagos kazival meg dalszöveggel, nem is volt igazán gyerekkorod. Már nem tudom az egészet kívülről, de még jó része azért megy...
Szerk.:
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
Mercutio_
félisten
válasz #31757056 #43516 üzenetére
Aztaqr...
Freddy 1 hétig ellesz csendben, addig tolhatjátok a szar zenéket meg a kütyü- és egyéb buzulást.ALL: Kösz srácok a bicós észrevételeket, este majd reagálok, most nincs annyi idő, back to work.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz #31757056 #40945 üzenetére
Érdekes, mert itt pl iszonyúan sok avensis van, ami taxikent fut, pink feet sofőrrel, azok meg nem arról híresek, hogy szeretik a kocsit szer vizelni ☺ kollégám 1.6bje pl motor keh miatt fájt neki 1600ba
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz #31757056 #40856 üzenetére
hja...csak mire UK import auton lesz ROI rendszam, megoszulsz Volt magyar kollegam hozott be NI-bol egy Colt-ot, majd' 1 honapig jart ugyet intezni, mire minden le lett rendezve
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest