Új hozzászólás Aktív témák

• aleister

veterán

válasz #40935168 #43619 üzenetére

A szokásos. :U

Megint írtál egy rakat dolgot, csak épp a témához kapcsolódóan alig valamit. Ugye azt érzed,hogy attól, hogy leírod, hogy Te miképp csinálod, még nem az lesz a jó, követendő, stb. Én elég sok forrást hoztam. Nevezzük őket nyugodtan szakirodalomnak, mert a cikkek írói bizony nem az általad említett zugkondisok, hanem komoly eredményeket felmutatni tudó, a dolog tudományos oldalával is tisztában lévő emberek. Nem úgy, mint Te. Állatira átsüt, hogy közhelyekből építkezel, szóbeszédek alapján, 0 ismerettel.
    Az pl, hogy cukrot viszel be, hogy ellásd edzés alatt magad energiával egyáltalán nem egyenértékű azzal, hogy edzés után tolsz egy nagy adag inputot. Örülök, hogy elismerted végre, hogy bizony edzés után kell a szénhidrát. Igaz én a fehérjebevitelt is szorgalmaztam. De tán ennek a szükségességét is belátod.

Ugyan a másik távhited nagyvonalúan nem említed meg, de ez legyen a legkevesebb.

Ennyit a vitáról...a szemelyeskedős részről pedig:
    Az első két hozzászólásból, amikre reagáltam, látszik, hogy az ALAPOKKAL vannak problémák Nálad, és ez általában kimeríti azt, hogy nemigen kéne másoknak tanácsot adnod. Most, ha valaki ezt szóvá teszi azon fel lehet hördülni, és arcoskodással meg nyugtatókkal jönni (bár ez utóbbit továbbra sem értem :) ), de ez csak azt jelenti, hogy egy önérzetes kis pöcs vagy. ;)

[ Módosította: TayRol ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák