- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz j.bravo #36090 üzenetére
Akinek családiházra fussa, annak fussa komornyikra meg szobalyányra is!!!négy!
Ha összejön megyek ma Bannistert venni radovinbe, ha érvényes erre is a kettőt veszek 15% engedélny akciós
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Real_Necro #36087 üzenetére
akkor jöhet még a sírásó is ide.
-
Novics
senior tag
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #36082 üzenetére
Én meg remélem, nem hagyja abba
Amikor hozom haza a kisebbik lányom az oviból, eljövünk egy nagy domb mellett, és mindig megkérdezi, hogy oda megyünk-e szánkózni, ha lesz hó. Jó lenne végre eljutni vele (meg aki még jön).Bár túl nagy intenzitással ne essen, mert asszony ma jön haza Párizsból, jó lenne, ha normálisan le tudnának szállni.
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
Nem régen ebédeltünk, volt egy 5 perces időszak amikor hatalmas pelyhekben esett. Nem is tudom mikor láttam utoljára ilyet. Ellenben folyamatosan esik. Remélem nem lesz az úton fennakadás.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #36080 üzenetére
Igaz, eltelt már majd' egy óra, de itt (Dél-Pesten) már fehér minden
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Real_Necro
veterán
válasz Larry303 #36077 üzenetére
Az faja, estére lehet ide is ér. Én meg autózom a városban pár helyre... No vagy dugó lesz vagy csúszik minden... Egyébként itt is beindult rendesen.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
aleister
veterán
válasz Mercutio_ #36048 üzenetére
Azaz.
Csak én olyan buta vagyok, hogy ha befizetek 100 forintot, és visszakapok 130-at, akkor azt 30%-os kamatnak tartom.No a lényeg, hogy egy ilyen telefonos megkeresés révén lettem fundamentás. Akkor 10% kamatot lehetett kapni a bankokban a lekötött pénz után., Mivel a lakás egyszer minden fiatalember életében aktuális lesz, ezért ennél 3x jobb hozammal kecsegtetett a Fundamenta. Pláne a jelenlegi banki kamatok mellett.
Szóval kötöttem gyorsan 2db 49 hónapos szerződést, amit aztán meghosszabbítottam. Életem legjobb befektetése volt.
Aztán volt a UPC-től valami Budapest Bankos társkártyás marketing hívás. Az olyat tud, hogy 6% kedvezmény a UPC előfizetésből, és 2% minden egyéb pénzmozgásból. Ez havi szinten nálam 5000-6000 forint megtakarítás. Nem sok, de vagy havi egyszer el tudom ebből vinni a barátnőmet vacsorázni, vagy évente egyszer elmegyünk belőle valami olcsóbb tengerpartos nyaralásra (Horvátország, Bulgária, stb).
Aztán megismerkedtem egy biztosítós csókával is, akivel egész jó spanok is lettünk, és most ment épp meg majd egy misis kártól.
Szóval én mindig végighallgatok mindenkit. Ebből bajom még sosem volt, ellenben már profitáltam belőle rendesen.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
L4mie
veterán
válasz spanyoll #36075 üzenetére
Jajj most hogy említtetted felidéződött a szelleme szóval beugrott milyen sudár gyerök volt és mi mindent tudott, hogy mennyire fel tudtunk rája nézni....filozoli.....
olvasgatni való, a mai indexes cikkről ugrott be, hogy van azért egy frankó leírás erről a témáról:
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Larry303
addikt
válasz Real_Necro #36069 üzenetére
itt már k nagy hó van baszki, reggel óta szakad megállás nélkül....
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #36073 üzenetére
Na ezaz. És mindez nem azért van, mert megutáltunk valakit aki értelmes, hanem azért, mert félreinformál embereket és butaságokat mond, még ha akaratlanul is teszi ezt. Filozoli legalább lelépett, egyéb embereket meg nem sorolok, mert én leszek a szemét.
Persze, nem ott van az offnak a helye, az a technikai topic, de pár off elférhetne, de mondom, velem együtt emberek hagyják ott a topicot az ilyenek miatt."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #36071 üzenetére
Kb. fél évig szerintem most szopó van melóügyileg, szóval ha így be is nézek, az csak mobilról, mert már szétmegy a fejem a sok doksi gyártásától, és rendelet bogarászástól.
Rendes netről csak este
78 után és hétvégén vagyok várható.[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #36072 üzenetére
A közösségrombolás már szerintem jóval ezelőtt megtörtént. Különben nem tanyázna itt az offolósban a nagyja... ja meg ugye ott vannak a milcesek, de ők nem jó fejek.
-
-
-
Mercutio_
félisten
Olyan nincs, hogy kezdeni, max folytatni lehet
De az eddigi fikázás azért maradhat ugye?
Real_Necro: Napirajzot nem lehetne linkelni, b*zi nagy méretű.
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #36068 üzenetére
Itt ma délutánra mondtak havat. Egyelőre nem találkoztam vele...
Meló itt szokásos, már háromszor elolvastam oda-vissza fórumot... Szerintem kiugrunk piacra sétálni meg vásárolni kicsit. Kell egy kis felfrissülés.
Képek nekem is állnak, nekiugrottam lakásfelújítás befejezésének, így a hétvégi szabadidőmben is inkább festek vagy javítok.
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #36064 üzenetére
semmi extrakulonos. elvagyok munkaban havazva, mint meg soha, ph!-t heti 5 percben tudom (se) kovetni. Patrik novekszik, mar majd' 7 kilo, foga talan mar hamarosan kibujik elol. most a legutolso,hogy nem akarja a tapszert (lehet, hogy refluxa van). Fenykepezni neha sikerul, de karacsonyt is beleertve tobb100 raw hever az sd kartyan, meg azokhoz sincs idom.
Ja, es epp most allt el a havazas. + van, igy egybol elolvad, nade akkoris a kurva anyjat a honak! utalok 20-al docogni valami olvatos rutitntalan telivezeto mogott.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #36064 üzenetére
Ja meg lesz új topicmoderátor zéró hatáskörrel, és Necro akar az lenni, hogy mindenki féljen tőle.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #36063 üzenetére
+ egyre keveseb cici, szar zenék eltűntek.... Kedvenc lettem.
Bali:
Mi újság felétek? Nagy a tél? Régen láttunk képeket Patrikról.
-
Balinov
titán
'Sztok Sracok, nem kis forum lagg utan kerdeznem, lemaradtam valami erdemlegesrol januar eleje ota?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Real_Necro
veterán
-
MODERÁTOR
válasz Real_Necro #36052 üzenetére
Nem dehogy hagytam. Bár a múlt héten nagy ribanc voltam, nem voltam edzeni.
Freddy: 62 éves travi. De cuki a fogsora.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Chapel
addikt
válasz Real_Necro #36053 üzenetére
Már raktam talán, ha már látható fény, van ez sokkal durvábban is
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Real_Necro
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #36048 üzenetére
Sajnos már azt is megszüntették, hogy szabadon felhasználható legyen.
Mi tavaly kötöttük újra, abban a módozatban, hogy 4 év után 3,9%-os kamattal tudunk rá lakáscélú hitelt felvenni. Mivel volt előtte egy régi ami lejárt, így az új kötésnél kaptam első évre bónusz kamatot (persze ez nem sok, mert első évben ugye nem túl sok van még rajta).
Egyébként meg vagy nincsen rajta betéti kamat (csak állami) és hitelfelvételnél 3,9%, vagy adnak ha jól emlékszem 1% kamatot és 6,9%. Egyébként ha elkezdi az ember fizetni és közben forgatja át hitelbe, akkor sem vészesen magas a kamat.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #36045 üzenetére
Nem kamat, hanem állami támogatás, de értem.
Azt hittem valami extra ajánlattal még valami bónusz cuccot is dobtak a publikus ajánlatra.Amúgy nem tudom tudtátok - e, de lehet(ett) vele úgy trükközni, hogy megosztottságX eév után így a második nem újnak minősült, korábban kivehetted róla a pénzt (persze előtte ezt is tovább lehetett osztani)
-
Chapel
addikt
Emlékszik valaki arra a sorozatra (vasárnap délutáni 3-5-ig disney-ben ment) ahol volt egy pasiknak egy nagyon hájtek motorcsónakja, meg mintha Fekete szakáll szelleme is lett volna...?
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #36027 üzenetére
Ha nem kellene cipelni a 14-es céges notit még tetszene is, így marad a kínaipiacos kézben hordós, de most, hogy jön a hideg, és egyéb cuccok is kellenek asszem áttérek az ikea-s vállraakasztósra (family árban vettem persze) eredetileg ezzel a docitaval szemeztem, mindaddig, míg meg nem láttam mennyiért vesztegetik.
Mondjuk jó időben szaladgálósnak lehet veszek egy ilyen crumplit, ami fura, hogy a táskák között a márkát kiválasztva nem dobja ki amit linkeltél
-
veterán
válasz spanyoll #36034 üzenetére
Akkor jön a költői kérdés, hogy miért vetted meg?
Amúgy lehet, hogy én is eladom, mert én meg nem hordok olyan helyekre laptopot, ahová a táskát vinném, így vettem másik táskát. A Flipside 300+400 páros jónak tűnik. A 300-as oda, ahová csak a fotós cucc kell, a 400-as meg pl. jó lesz túrázni(ezt még nem próbáltam, nemrég jött meg, még a derékpántot sem vágtam le ).http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
rbalint88
addikt
válasz madgie #36030 üzenetére
milyen kőrocker vagy, hogy nem egy újabb szimatszatyrot vettél, he? hát nem szégyelled magad? vagy az asszony letiltott mint Lacit az anyukája?
két éve rászántam magam, hogy vegyek oldaltáskát meg hátitatyót is, ami kihúzza legalább két évig, jelentem a projekt sikeresen zárult, nem nagyon látszik még a használat egyiken sem. mindkettő Burton márkájú. a párnázott laptopzseb csak ezekben volt, ezért vettem mindkettőből ezt a márkát. Nem olcsók, de már előrébb vagyok vele anyagilag, mint a fele ennyibe kerülő, de egy év alatt szétszakadó Fundangokkal. Pedig régen tudtak ők is minőségi cuccokat gyártani
-
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #36026 üzenetére
Ilyen köztes megoldást nem akarok, most is úgy van berakva az egyik rossz kialakítású nikonos táskám kivehető tokja egy másik táskába ilyen félfotóstáskaként.
DE amúgy ez még nem is lenne baj, de a szütyű ugye alulra kerül, arra pakolok. Vagy felülre, akkor meg az alatte levő dolgokhoz nem férek. Ezért kell külön táskarész fotósnak meg nem fotósnak.@madgie: Majd ha kukázom a dslr-em akkor visszatérhetünk erre, addig felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Ha már tatyó: ez szerintem fene jó árban van, kínai műbűr ridikült sem kapsz talán ennyiből, oszt ebbe a magamfajta tükörmentes sétacucc is belefér a laposüveg, meg a csomagolt laposhús mellé
-
rbalint88
addikt
válasz spanyoll #36023 üzenetére
Burton hátizsák laptopzsebbel (párnázott!), fotós belég hozzá az internetből
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #36024 üzenetére
Nekem mindegy, hogy fast vagy slow, csak férjen bele a laptop rendesen, plusz ha van a fotós rekesze mellett sima pakolós is, annak örülök nagyon. A mostani a laptop miatt vérzik csak el, mert nem szeresse ezt a méretet, amúgy tökély lenne. 350AW fastpacket néztem, az még akár jó is lehetne.
-
spanyoll
addikt
No Urak, segítséget kérnék (a táskás topicban nem bízok, valamiért rossz emlékem van, de nem keresek inkább vissza, hogy miért).
Kéne fotós táska, ami megzabál egy 15.6"-os laptopot nyugodt szívvel, kétvállas, kényelmes vállpántokkal.
A fotós részét leszarom, amennyi cuccom van úgyis belefér, főleg ha megeszik laptopot is.
Rájöttem, hogy van egy Lowepro Computrekker AW-m, amit vagy 5x használtam, úgyhogy el kéne adni és venni helyette valamit amit hordanék is."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz *Ropi* #36015 üzenetére
Kemény, hogy 1 csaj sincs a csoportképen akitől ne rettegnék egy lakatlan szigeten.
Hehe, ez is egy kis dubajozásban reménykedik
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #36019 üzenetére
Ez nem 7fejű, csak 2fejű sárkány.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #36017 üzenetére
Könnyű neki: megbeszéli önmagával.
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
*Ropi*
félisten
Szerintem csak a torta miatt csinálta...
Ha meg véletlenül mégis belebotlik a hercegébe, akkor előbb el kell válnia magától, hogy hozzámehessen?
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #36000 üzenetére
Jah. Mostanában a marketinges megkeresések szám nélkül jönnek.
Én meg szoktam hallgatni őket, mert futottam már bele jó ajánlatba. Pl a Fundamentánál.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #36010 üzenetére
Már zárták is 1 hsz után
-
rbalint88
addikt
válasz Real_Necro #36010 üzenetére
már törölték.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #36003 üzenetére
Persze blocker nekem is üzemel telefonon, de ez "magán telefonszám". Azokkal meg úgy vagyok, hogy sosem tudhatom, mikor van valamelyik rokonom/családtagom bajban és mondjuk segítségre szorul és azért hív... és legkisebb gondja, hogy most titkosítva van vagy sem. Igaz közeli családtagok közül senki nincs titkosítva, max vezetékesen.
-
Lassú Víz
addikt
A fogadás miatt rém nehéz lesz bármit rád verni, hacsak nem barangolsz. Akkor is legfeljebb a hívásfogadási díjat. A csalás és a lehúzás ott kezdődik amikor te hívod fel, pl. mert nyaral valakid ott és betojsz, hogy hátha bajban van...
Azt rühellem, hogy telemarketinges cégek kapják meg a basztatási feladatot, de hiába ugatom el mindegyiknek, hogy nincs üdülési jogom a megrendelőjük felé már nincs visszajelzés. Néha már motoszkál bennem a kis ördög, hogy belemegyek egy ilyen adás-vételbe és az aláírásnál pofán vágom azt aki nem képes tudomásul venni, hogy le kellene szállnia rólam.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
L4mie
veterán
Ezeket én udvariasan vagy viccesen röviden el szoktam küldeni a francba,
legjobb az volt amikor a T-től hívtak, hogy látják lejárt a céges UPC szerződésünk /honnan látták?/ és hogy kötnének velünk netet etc. előtte nap frissítettük a UPC vel.
Mondam a nőnek, hogy sajnálom, de már meg van az új szerződés, így nem nyert pórszívót, viszlát. A magánszámot meg fel se veszem.másik: szombat hajnalban hívtak +53 as /kubai/ hívószámról. instant kinyomás....bár lehet Castro papa kért volna megint tanácsot, de fene a pofáját mondtam, hogy csak skype-n hívhat.
Ez vajon valami lehúzós átverős hívás amit ha fogadsz perkálsz rendesen? Hogy működnek ezek a kamu hívások?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
t_a_m_a_s
addikt
Az ilyen kéretlen, kérdezgetős, közvéleménykutatós számokat (illetve egy-két nem kívánatos emberkéét...) egy kollégám szépen elmenti a "Ne vedd fel" névjegybe, így amikor keresik, csak ennyit ír ki a telefon: Ne vedd fel Azt se tudja ki az, csak azt, hogy egyszer baszogatta valamiért, és nem kéne vele beszélni... Én is használom néha ezt a módszert. Olyan számot is egyre ritkábban veszek fel ami nincs benne a névjegyzékben, magánszámot, titkosított számot meg ilyeneket meg sohasem... Pedig céges teló Pont leszarom mit akar, ha tudja a számomat, ki tudja deríteni az e-mailomat is, azt' majd küld levelet...
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
veterán
-
j.bravo
addikt
Anno mikor a bankomból hívtak (legalábbis aszonták ) szóvá tettem hogy sokat segítene ha nem névtelen számról jönne a hívás, aztán utána nem is arról jött (asszem).
Szóval akár értelme is lehet. Más kérdés hogy ha bármi szerződésmódosítással járó vagy bármi ami a számlát befolyásolja, azt nem intézném a másik által kezdeményezett telefonon, maximum ha ismert, csekkolt számról jön... tuti nem pötyögnék be kódokat; akkor már inkább (hiába én fizetem a hívást) felhívnám a callcenterüket és ott pötyögném be.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook