Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassú Víz
addikt
válasz spanyoll #45394 üzenetére
Nem hiszem.
Linuxon darktable és rawtherapee van ami valamennyire használható. A gimp egész korrekt. Te tudsz LR-nek Linuxos verziójáról?Ha tudsz rá Androidot tenni, arra már van.
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #45378 üzenetére
10-01ig a morrisons operában melózok, ha leugrasz akkor megihatunk egy sert.
Más: Linux (akármelyik; fogalmam sincs milyenek vannak) értelmesen működteti a lightroomot? Fontolom, hogy laptopra feldobok egyet miért is ne alapon.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
Studi
veterán
válasz Mercutio_ #45375 üzenetére
Erről jut eszembe, ki emlékszik még az Acapulco H.E.A.T. című sorozatra?
-
Freddy76
addikt
Nem lesz holnap este tárgyalásom, este megyek sörözni. Ki jön?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
Mit tippeltek, milyen idő lesz ma?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #45355 üzenetére
Nekem holnap kell fejben ottlenni mert húzok 4 napra el és a kollégáknak olyan doksit kell minden témában osszerakni, hogy ne érje őket meglepetés, de olyan 1/2 8-ig tudok maradni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #45354 üzenetére
Nanebuzizz.
Péntek reggel nyolckor hosszú, és nagyon fejbenottlévős tárgyalásom lesz, holnap nincs szesz. Péntek este megyek lakodalomba (dolgozni), szombat este randim van a feleségemmel, vasárnap este itt lesz egy ügyfél átutazóban (itt száll le a gépe, és autóval megy Bécsbe), vele kell tárgyalni. Egyiptomi, nem iszik alkoholt, mert az Allahnak nem kedves, ellenben vadul kurvázik, gondolom, azzal nincs gond. Kedd kora reggel megint fejben nagyon ottlévős tárgyalás van, szerdán vidéken vagyok.
Tehát egy nap a világ. De egyedül inni alkoholizmushoz vezet, ne legyünk alkeszek, rúgjunk be együtt. Kérdés?
-
Freddy76
addikt
Urak, ma kezdődik a Cseh Sörfesztivál, ezúttal a Szabadság téren. Valaki akar ma sört inni?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #45348 üzenetére
Vagy azt is kérdezhettem volna, hogy Tündi tudja-e már?
Amúgy Cserszegtomaj.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #45349 üzenetére
Tényleg, említetted is korábban. Megkérdezem Tündit.
Várban anno voltunk meg néztünk
hastáncos lányokatlovagi tornát.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #45348 üzenetére
Sümeg, Hotel Kapitány. Séta a várba (Jana hat hónapos terhesen sétált fel, lentről durvábbnak néz ki, mint amilyen valójában), lovag megnézése, kiránadulás Tapolcára, miegymás. Persze nem olcsó, ellenben drága, de hétköznap kevésbé.
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #45347 üzenetére
Ezt nem tudom hogyan hoztam össze, szerintem volt valami a kávémban...
Basszus kétszer olvastam el mit írtam de nem értem.
Szerk:
Szóval a lényeg talán érthető így is. Keszthellyel szemezgettünk, de ott már szerintem kb mindent bejártunk.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
nagyúr
válasz Real_Necro #45346 üzenetére
Nem is mondtad, hogy lehet újra gratulálni.
-
Real_Necro
veterán
Balaton környékén ki melyik hotelt ajánlaná 3-4 éjszakára? Wellness nem érdekel, de ne legyen leharcolt, legyen jó étterme és a környéken el lehessen pár kismamának megfelelő programot is szervezni.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
válasz #40935168 #45310 üzenetére
VICE-on volt egy 3reszes dokusorozat, YT-n asszem fennvan a csatornajukon, erdemes megnezni. Meg ugy altalaban a tobbi hosszabb riportfilmuket is
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #45341 üzenetére
Remélem csuklassz?
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
válasz Chapel #45338 üzenetére
Igen, annak ellenére, hogy nem könnyű sem a téma sem a szerep, mégis sodró, fordulatos és a humora is jó a kellően furcsa stílusa ellenére. Remélem ezzel nem mondtam többet a kelleténél, de éppen eleget ahhoz, hogy a többiek is megnézzék.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Chapel
addikt
válasz *Ropi* #45324 üzenetére
Sokadszorra ajánlottam éppen tegnap , szóval igen, erősen ajánlott, én kellemesen csalódtam, mást vártam.
Írnék róla, de szerintem még relatív sokan nem látták, addig meg ne tárgyaljuk kiEperkutyus:
Saját kedvenc jelenetem szintén az: "Valami csoda folytán épségben haza értem az autóval"
Na meg a hajón az fbi ügynökkel...huhh[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
L4mie
veterán
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #45330 üzenetére
Egy konkrét filmről volt szó, nem a két színész képességeiről általában.
fizik: Ha valamit veszek azt kompletten.
-
nagyúr
válasz Mercutio_ #45317 üzenetére
Hosszú szünet után újra megnyílt.
(#45321) Mercutio_
Szvsz megéri a pakk, bár beledobhatták volna a már Pre-Sequel-t is.
Nekem csak 1-2 DLC kellene belőle, mivel a többi megvan. Közös vásárlás esetleg?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz #40935168 #45330 üzenetére
Azért a Hogyan lopjunk felhőkarcolót és a Walter Mitty tikos élete (igaz abban a táj sokat dobott) szerintem egész jó volt.
No megreggelizem meg meglesem Zolka sorozatának 3. részét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz madgie #45326 üzenetére
Szerintem egy lapon sem említhető McConaughey egy Ben Stillerrel. Stillernél általában nyúlok a távkapcsolóért, vagy nyomom jobbfelsőben az X-et. Nem egy liga. DiCaprio-n csodálkozom, hogy nem kapott még Oscar-t. Önmagában a country club-os jelenetért (Wall Street farkasa) adtam volna neki már egyet, a mozi kb. sírt már a végén a röhögéstől Baszott nagy volt
-
Mercutio_
félisten
válasz madgie #45326 üzenetére
Maga a film se volt egy nagyszám, de ez már tényleg ízlés kérdése. No, de 10 év alatt így is max kettő, '11 óta viszont gyakorlatilag nem tud hibázni 9 filmből legalább 7-ben átlag felettit játszik + TD 1. évad
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #45311 üzenetére
Anno Viasatról az összes DS9 meg Voyager részt felvettük vhs-re és bedigiztük.
A sorozatot most már nem nézzük, de a nagy filmeket néha előkapom. Persze nem a mostani csilivili példányokat, hanem a régebbi részeket Kirk-el.
A Star Trek VI - A nem ismert tartomány az egyik nagy kedvenc. Szerintem méltó lezárása a TOS-nak. Utána a Nemzedékek kicsit vakvágány, de a Kapcsolatfelvétel meg talán az Űrlázadás még elment...
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #45323 üzenetére
Ott se ő ütött nagyott, hanem vasember + Stiller, persze volt jó jelenete, de a hollywoodi gyökért is jobban hozta Tom Cruise.
-
*Ropi*
félisten
"The imitation game" (talán "kódjátszma" a magyar címe) - ajánlom mindenkinek.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz #40935168 #45309 üzenetére
2011 előtt nem is nagyon volt értékelhető filmje/szerepe.
szerk:Óbammeg, hagyjuk az összeesküvéselméleteket
Gamer szakik: Megér ez a pakk 15$-t?
[ Szerkesztve ]
-
Lassú Víz
addikt
válasz Mercutio_ #45317 üzenetére
Nem tudom. Beírtam a keresőbe. Élőnek látszik. Az indító hszt érdemes komolyan venni.
-
Lassú Víz
addikt
Szerintem itt ne politizáljunk. Viszont a politika topikban megvitatható.
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #45307 üzenetére
Nem tudom eljutottál-e az utolsó képig, ahol megjelenik a tervező, és úgy néz ki, mint akit most szedett fel a hajó öt év után egy lakatlan szigetről. Fehér póló, farmer, fodrászt, borbélyt hírből sem ismer. Legalább annyi vér lehetett volna a pucájában, hogy felveszi a saját kreálmányait. A Gucci honlapja szerint ő az új kreatív igazgató. Abban szoktam reménykedni, hogy a világ nem, de a Gucci biztosan megérett a pusztulásra.
Csak erős idegzetűeknek: 2016 tavasz-nyár férfi divat. Szerintük. Én szóltam...(#45304) fi:zi'k: Hát nagyon úgy néz ki, hogy Lakatos Márk részére készültek. Az a nő sem lehet 100-as, aki ilyen cuccban szeretné a pasit maga mellett látni.
-
Byk01
őstag
A menekültügy bonyolultabb téma, mint a GoT, a DT és a többi sorozat együttvéve Persze le lehet egyszerűsíteni: Az emberek onnan, ahol szar az élet, el akarnak menni oda, ahol jó, és ezt semmilyen kerítéssel nem tudod megállítani. Legfeljebb a saját problémádat tolod át a szomszédra.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
madgie
titán
válasz Chapel #45301 üzenetére
A TNG nekem szappan, limonádé, nem morális válság. A "régiek" közül nálam egyértelműen a DS9 az alfa és az omega, pedig abba is beletettek sajnos egy csomó üresjáratot.
Eperkutyus: egy csomó jó dologtól vágod így el magad. A sorozatokban egy ideje sokkal több élet szorult, mint az x+1 halálos iramban, transzformersz, meg rókabőr mozifilmekbe. Ott az említett True Detective, szerinted mekkánegi rá van szorulva mostanában a sorozatszerepre? Nem azért vállata mert degradáló egy sorozat a mozifilmek után, sőt.
De ott egy Fargo, Breaking Bad, Homeland első két évad, Hannibal, folytathatnám... csudajók.
-
törölt tag
Valamit flémelhetnétek a menekültügyről is, kerítés, határlezárás, alagút franciák-angolok között, stb. Csak úgy (érdekel a véleményetek). Elég masszív szar van sztem
-
törölt tag
-
m3ss
veterán
válasz Larry303 #45305 üzenetére
majd kiderul milyen lesz, hangulatra hasonlo. vagy meg sotetebb. de uez a darkos hangulat, hozzaillo zenevel. karakterek is erdekesek, mindenki zakkant
mondjuk vince vaugn igy elsore kicsit fura volt, bar tronok harca alakitasokhoz kepest az ove is vmi csoda
miertnincstobbreeeeeszhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
válasz zolka78 #45299 üzenetére
Szuper, de majd holnap cégnél megnézem , ma már késő lenne elkezdeni, meg most Studi által linkelt csajokat kell lesnem mert Lassú víz sorozata lyukat égetett a retinámba és nem merek elaludni.
Basszus... nem vagyok egy szépség, de azokhoz képest még én is macsónak számítok.„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Chapel
addikt
válasz aleister #45298 üzenetére
Ja, hát olvasgatni tényleg fárasztó lehet akkor, de én eredeti nyelvre gondoltam, felirat nélkül
madgie: Na akkor itt a lényeg. Neked a vagány wanabe stílus jött be, nekem a moralizáló, gondolkodó Picard. Nincs ezzel gond. De én szerintem mindig is jelen volt ST világban egy fajta szemlélet. Pl. nincs pénz, fejlődik az emberiség mint faj, nem csak mint egyén stb. Nekem ezek hiányoztak, de értem én hogy ez ma már unalmasnak hathat.
Ez valahogy a régebbi filmekben is meg-meg volt, Shanter féle filmekben egyaránt, persze ott főleg Spock képviselte ezt az oldalt.De mit tépjük itt a szánkat a filozofálgatásról és mély értelmű sorozatokról, mikor jön a Függetlenség napja 2!
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iOS alkalmazások
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest