Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
Az ilyeneket úgy engedném be, hogy nem szólok, hogy "anya hamarabb ért haza a sikertelen vadászat után"
Mi Abonyban voltunk pár éve. Nem oroszlánsimogatás végett mentünk, csak pont szerencsénk volt, mert volt egy menetrenden kívüli alkalom is. A kis "dög" (azóta már nagy vadállat) megkóstolta a fiam fülét, meg az asszony kezét
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Studi
veterán
Még egyszer feldobom, mert eddig Mercutio_-n kívül nem érkezett visszajelzés: van valakinek kedve szerdán, meló után meginni valamit a Fröccsteraszon/Gödörben?
-
spanyoll
addikt
Milyen kodeket szerezzek be honnan, hogy értelmesen lejátssza a fullhd mkvkat?
Idegbeteg vagyok, hogy nem tudok sorozatozni mert sír ez a sok tetű lejátszó."Super perfundo on the early eve of your day."
-
fi:zi'k
nagyúr
Itt hál' istennek ilyesmi nem volt, csak simán leszarták a másikat, ha már bejutottak.
Mondjuk ezt abszolút nem értem, hogy a pár hónapos kisbabát miért kell bevinni.
(#42786) Freddy76
Belegondoltam/unk.
Pont beszéltük is, hogy látszólag nem egy rossz állatkert, mégis egyik-másik állatnak nagyon pici kifutó jut csak és hogy jó szar lehet nekik.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
A Zéé
addikt
válasz fi:zi'k #42783 üzenetére
mi tigrissimogatóban voltunk, ott ugyanez volt. Az, hogy a kisgyerekeket odavitték 2x is a kisdögökhöz, az még oké is, de amikor trendi anya, trendi lánya, és fuxos józsi 5x tolakodnak előre, mert "most anya telefonjára is", meg amikor barátnőm vállára rákönyököl a faszi, hogy állványnak használja, akkor azért nálam is majdnem kinyílt a pofonzsák. Rászóltunk a faszira, hogy most mégis hogy veszi a bátorságot ahhoz, hogy tök idegen emberre rákönyököl, rám se nézett, csak odébb ment 3 métert...
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
nagyúr
Voltunk ma a gyöngyösi állatkertben kis oroszlánt simogatni.
Jó móka volt, bár a 30 perces sorban állás (ebből kb 20 perc 50-60 óvodás gyerek mellett) sok volt, a kb nettó 3 perces simogatási lehetőség pedig kevéske. 5-10 perces időtartammal inkább kiegyeztem volna.
Mondjuk az i-re a pontot a 3 ostoba pitsa és a velük lófráló f@sz tette fel. Ezekkel együtt engedtek be a karámba, egyből körbe is állták-feküdték a 3 kis jószágot, majd miután 100 szögből is meglőtték a kötelező fészbúk fotót, méltóztattak arrébb menni. Alapból nyugodt természetű vagyok, meg most le is foglaltak a kis gyalogszőrösök, de így utólag úgy megbántam, hogy nem küldtem el ott és akkor mindet a halálf@szára. Miért ilyen tirpákok az emberek?De a lényeg, hogy fogtam oroszlán talpat és fület, meg hogy mókásak ezek is mint az összes macskaféle.
-
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #42777 üzenetére
bazz, nem gorgettem lefele, koszi! NetPlusz M vagy L jo is lenne.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #42774 üzenetére
4G/LTE esetén a mobil tudja a B20-as sávot? Csak mert, itthon - a vodát kivéve - azt fejleszti közösen a T és a Pannon vagy mi most a nevük
Ja, páva.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
L4mie
veterán
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Nem, fel is vetettem, pedig agyaltunk is rajta nem kis ideig itt a kollégákkal. De kíváncsi lennék mit mondanak rá. Kollégám jobban otthon van a PWM szabályozásban.
A képarányos kérdés megint full beugratós. Fogok egy méretes 16:9-es monitort és belövöm 21:9 képarányra. Ne mondja már senki, hogy egy gyárilag 21:9-es jobb lesz... Persze praktikusabb... hát egy pontosabb fogalmazás jó lett volna.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #42773 üzenetére
nem lettél kalapos az LG gameben?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #42773 üzenetére
masodik az elofizus, az elsot mar neztem, de nem igazan van olyan domino dijcsomag, amitol hanyattvagnam magam. Mas szolgaltato is szobajohet, lenyeg, Gyor es 10-15km-es vonzaskorzeteben legyen normalis HSDPA+ , neadjisten 4G/LTE lefedettseg. Voda? Panon?
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Real_Necro #42771 üzenetére
bocs, kevertem a szezont a fazonnal, idoszaki dijra gondoltam. Olcsora meg eleve nem szamitok
szerk: adatmennyiseg legalabb olyan fontos, mint a hivaspercdij. Lehet mas szolgaltato is, a lenyeg, tudjak neten rendelni es legyen nanoSIM rendelesi lehetoseg
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Balinov #42770 üzenetére
Rendelkezésre állási díj mit takar?
Óccsóra amúgy ne számíts, pont pár napja kaptam én is meg a mailt a drágításról.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Balinov
titán
Sracok,melyik az a T-s Domino dijcsomag, ahol nincs rendelkezesre allasi dij es epkezlab percdij+adtacsomag van hozza? Kell rendelnem egyet a napokban.
-
Utka
aktív tag
válasz Real_Necro #42766 üzenetére
Mer Te nem lenni Bingoogle anyukanyelves.
Víg napot polgártárs! Nem értek a lovakhoz.
-
Real_Necro
veterán
"Csak a családi célokra, de mivel én vagyok a iPhone 6 plus készítésére képeket a szegény srác csak ül a tulajdonosa. "
Háromszor elolvastam de nem értem ezt a sort...
-
Studi
veterán
-
Mercutio_
félisten
Az élet megoldja a problémákat....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz forceberg #42755 üzenetére
Melyik másikban, van egy pár....
necro: Jah, reszelik a RIOnáS6-ot vagy mi a pék van.
fizik: Attól függ mi van még benne,meg milyen répából készül
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #42753 üzenetére
Tiszta óccsóság...
Mindenkinél qrvalassú a fórum? Privis rész meg kereső már nap közben is eléggé haldoklott.
-
Mercutio_
félisten
Répatorta 700
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #42751 üzenetére
Ha nem zavarnak a kicsit leharcolt gumik van itt egy baba kocsi
-
Real_Necro
veterán
Kirándulás megvolt, babakocsi nem lett...
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #42748 üzenetére
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Lecs@
addikt
-
*Ropi*
félisten
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #42744 üzenetére
Nem, az 5D3 mellett ágyaztam meg neki.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #42742 üzenetére
Dehogy, boldogan durmoltam, miután tegnap újra tulaja lettem egy Tokina 11-16-nak.
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #42740 üzenetére
Csak nehogy összezagyváljon és elvigyen a
susnyásbaszántóra...Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
Ok, akkor nyugodtan megyek a 21-ig. Zagyvaszántóra lesz egy utunk most reggel/délelőtt.
Meg legalább tudom tesztelni az ingyenes Igo-t.
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #42735 üzenetére
Higgy nekünk, mehetsz a 21-esig
Ha nem hiszel, nézd meg a 37/2007. GKM rendeletet, az a hivatalos
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Andrew31
senior tag
Ti szeretitek az ilyeneket. (Vagy nem? )
Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #42735 üzenetére
Én már kétszer mentem az 55-ös kijáratig, meg nem jött bünti. Az a hivatalos, a pihenő nem lehajtó.
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #42732 üzenetére
Én Húsvétkor a 21-es útig mentem. Eddig még nem kaptam büntit
[link](#42733) TayRol A pihenő nem hivatalos lehajtó
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #42732 üzenetére
Kerékharaszti pihenőnél.
-
Real_Necro
veterán
Ha Pest megyei matricát birtokolva Hatvanba akarok eljutni, hol kell lehajtanom az M3-asról, hogy elkerüljem a büntit?
-
Real_Necro
veterán
No mégsem megyünk Győrbe egyelőre, de kinéztünk egy másikat ami olcsóbb meg közelebb is van.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #42724 üzenetére
Aztán beszámolni hol milyen volt a kaja, meg jöhetnek a képek a kocsiról!
IT-s életkép [link]
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #42718 üzenetére
Mi annak idején a Kresztában kajáltunk mindig, akkor nagyon jó kaja volt, nem tudom most milyen. [link]
Akkor ezekszerint mentek babakocsiért?
Holnap majd jól beletépünk...
-
Mercutio_
félisten
Valami gáz van a phval, az előbb a topicra 40206 olvasatlan hsz-t jelzett
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #42718 üzenetére
Olyat nem tudok
A fő-/sétáló utcában van egymással szemben a Mathias és a Patio mmúlt vasárnap mindkettőben teltház volt, ha nem foglaltál asztalt 1/2 óra várakozást mondtak mindkét helyen.
Van még a Hrabal ami a Patio után jobbra lévő keresztutcában van, korrekt hely, cseh kaják és csapolt + üveges sörök, vasárnap 3-ig ha levest + bármilyen főételt rendelsz a 2 személyes tált kivéve 2k az ára.
Van még a komédiás itt ha jól emlékszem belga csapolt sörök vannak (keress azért rá a neten) valamint a sétálóutca végén a Rába parton a híd mellett van egy étteremhajó, pár éve ettünk ott, akkor elég jó kaják voltak.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
Új futár volt és nem kicsit csúszott, persze elnézést kért. Kaptunk egy kupont, a következő szállítás ingyenes.
Akkor most jöhetnek ajánlatok jó (de nem drága) étteremre Győrben, ahol holnap vagy vasárnap meg tudunk ebédelni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #42715 üzenetére
Biztos valamelyik rendelést egy kecsege mérnökhöz vitték aki minden tételt, lemért /meózott / kóstolt átvétel előtt, ésazuvüveges gombát is visszaadta mert konzervíze van
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #42715 üzenetére
Legközelebb jól kib*szol velük, majd te nem leszel otthon a kiválasztott két órában
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
válasz fi:zi'k #42714 üzenetére
Bosszantó azért, hogy igyekeztünk haza, hogy 7re itt legyünk, erre a 2 órás időintervallumban nem ér ide...
-
nagyúr
válasz Real_Necro #42713 üzenetére
Köszi a helyzetjelentést, most már nyugodtan alszunk.
(#42715) Real_Necro
Gondolom ezzel a kényelmetlenséggel tisztában voltál, amikor megrendelted a szolgáltatást.
Ha meg nem tetszik, akkor tessék eljárni a boltba.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Real_Necro #42712 üzenetére
5 perce hívott a futár, hogy csúszni fog stb...
-
Real_Necro
veterán
No úgy tűnik Tecsó online meglépte első késését. 19:00-21:00 intervallum volt kérve...
-
Real_Necro
veterán
-
zolka78
senior tag
válasz Real_Necro #42701 üzenetére
Lányom is van, fiam is van. Mindegyiknél más miatt kell felkötni a gatyádat, nem úszod meg.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Byk01
őstag
válasz Real_Necro #42685 üzenetére
Gratula!
Jól csinálod, a következő(k) már lehet(nek) lány(ok) is, lesz már akinek adj még egy sóspuskát.
(#42690) Mercutio_ Ő nem viking, hanem rokony (bár vannak, akik ezt megkérdőjelezik, de én ilyen (távoli) rokonokat bármikor bevállalok )
-
spanyoll
addikt
Valakinek van egy fölös sötétkék eastpak övtatyóhoz tartozó blokkja? Nem esett még szét, de én elherdáltam x éve, és nem lenne baj, ha lenne egy blokkom a garihoz. Sört tudok cserébe biztosítani.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Studi
veterán
Fuji XF 35/1.4 tesztkép. Szerintem szép a képe.
-
Real_Necro
veterán
válasz TayRol #42700 üzenetére
Köszi még egyszer mindenkinek!
Akkor köthetem fel a gatyám? Azt mondják a fiúk rumlisabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Androidos tablet topic
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...