Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

Ugye buktam nagyokat cake-en (alighanem túl lazán és mellette agreszíven indultam, és volt jópár elrontott blöfföm), így kíváncsi voltam, hogy mik a statisztikáim. Ezért átmentem bwin-re (ez az egyetlen másik terem ahol van számottevöö pénzem, és PT támogatás). Hát jó rég jártam itt annyi bizonyos. NL10-en SH asztalokon próbálkoztam, hogy szokjam a játékot, meg a felületet. Hát ami itt megy az nem mindenapi. Elööször is tele van shortokkal. NL10-en képesek beülni egy 5 max asztalra 2-3 dollárral, és limpelnek szinte mindenel. Alig 500 handet játszottam, a legtöbb hand az úgy 80 egy ellenfélröl. Enyi hand alatt sikerült neki egy 60/14-es VPIP/PFR statot mutatnia. Nincsenek nitek. Vagy legalábbis nem találkoztam velük. Az én 34/14-es statom kiemelkedööen feszes, és átlag felettien agresszív. Persze azért ilyen sok a VPIP mert gyorsan módosítottam a sratégiámat, többet limpeltem határeset lapokkal, mert ritka volt a preflop raise, viszont ha beütött a csodaflop, akkor szinte minden esetbn kifizették. Persze a másik oldalról, meg az ember soha nem tudhatta, hogy az 5-6 BB preflop emelés után vajon az AK elöl van-e a K4J flopon, vagy a J4-el flopot nézöö kétpárja szarrá veri.
    A másik meg, hogy renteg lapütközést, és csodarivert láttam. Próbálom azzal magyarázni, hogy sokan elmennek egy második-harmadik pár+figurás lappal a riverig, és így többször le is esik nekik a kétpár, vagy a drill, de azért furcsa. Rengeteg olyat láttam, hogy a hátrányban lévöö betolja fopon, mondjuk AK vs AJ csatában A46 flopom az AJ allint mond a maradék pénzével (ugye short a lelkem) az AK persze adja, turn vagy river persze J, esetleg lejön a flöss. Igen tudom ez mindennapos, nade ne legyen már minden húszperces...
    Szóval érdekes játék folyik. Cake-en jászott játékomhoz köze nincs, úgyhogy hibaelemzésre azt hiszem nem tudom majd használni. Azért maradok még egy kicsit, lejátszok itt pár ezer handet, az elsöö session +2BI köszönhetööen egy jólelküü játékostársnak aki két egymást követöö leosztásban sem bírta eldobni a sokadik legjobb lapot. Ez lesz a regent féle építsünk bankrollt Alonso módra. Kb. ugyanannyi pénzrööl indulunk, ugyanazon a limiten.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák