Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz viharhozo #711 üzenetére

Lol. Ez azért durva... Valszeg nem nagyon tud az egész matematikai részéről semmit, nevezetesen azt, hogy volt 5 outja, ha meg már 2 párod lenne, akkor csak 2...

Lehet hogy azt gondolta: itt az ellenfél. Emelt flop előtt. A flopból van egy párom, de van 2 nagyobb lap is. Nembaj, emelek, hiszen egy pár heads upban már nagyon jó. Ó visszaemelt. Biztos csak blöfföl, csak megadom, max. egy AQ-ja van, vagy egy 5-ös párja. Ennél több biztos nincs nála, így most jól csapdába csalom. Turn hármas. Ez egy jelentéktelen kártya, biztos hogy én vagyok még mindig a jobb. Ó, na nézd csak, all in megy... Biztos érzi, hogy nem is olyan jó az az 5-ös pár vagy AQ, és most ki akar blöffölni. De engem nem fog ám! Azt hiszi, hogy ilyen olcsó trükkökkel lejátszhat. De hiszen én PRO vagyok! De ha még van is valamije, a tízhat bízhat! Á van egy királypárja. De nem baj, mert a river úgyis nekem segít... Meg is van, ott a tizes. Mondtam én hogy a tízhat bízhat! Ő meg naívan azt hitte, hogy engem legyőzhet egy top párral? Ugyan már... És különben is, megnyertem életem legnagyobb prize poolját... Ú ha én ezt a haveroknak elmesélem...

Bocs hogy viccet csinálok belőle, de az ilyen szánalmas hülyéket mint az ellenfeled volt, nem lehet máshogy elviselni... És nem az a legnagyobb baj, hogy hülyék, hanem még az rng is segít neki...

Új hozzászólás Aktív témák