Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Cashgame nem az en mufajom, nagyon nehez megfeleloen muvelni, viszont ha tenyleg pokerezni akarsz, ott a helyed. Sztem NL50 alatt felesleges kinlodni, viszont a szoras miatt a nyugodt jatekhoz legalabb 50 beulo kell, ami 2500 dodo. Ha ez megvan, izzitod a Poker Trackert, es agressziv jatekkal siman nyero lehetsz. SH-n mindent meg kell tamadni, a emel, raemelsz, ez kikesziti a tight jatekosokat.
Azért 50 beülő által már nagyon be vagy biztosítva. Én jobban szeretem a teli asztalt, 8 v. 10 fővel, hol milyen van. Mondjuk Sh-n nagyobbakat lehet szakítani, de viszont sokkal nagyobb az ingadozás is.
Az nl 50 alatti tétek nekem se tetszenek igazán, de viszont teli asztalon tight játékkal ott is nagyon sokat lehet nyerni, gyakorlatilag mindig van vki. aki kifizeti, ha nut lapod van.
Mondjuk tegnap AA-val preflop all in KK ellen, a KK-nak király póker.
Még jó hogy short stack volt.
Viszont SH-n tényleg találni nagyon jó játékosokat, sokkal inkább már az ellenfelet játszák, mint a lapjukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még jó hogy short stack volt.