Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Valamelyik nap engem is pontosan így szivattak le, hogy egyszerűen addig adta, amig be nem jött neki a 3. darab. Azért sokszor kíváncsi lennék, ha még river után is megadnak egy emelést, és nekem tegyük fel csak top párom volt, ők pedig muck-olnak, akkor mire mentek?
Az egyetlen bíztató, hogy ez a játék hosszú távon biztos hogy veszteséges, és előbb-utóbb le lesznek nullázva ezek a játékosok.
Más:
Tegnap elindultam egy wild west versenyen az i4-on. 05. euro nevezés, és ugyanennyi a rebuy is, ami a 9. level kezdetéig unlimited. Hát addig folyamatos all in parádé talán, értelmes játék alig pár körben folyt, de miután már freezout lett, egész normális verseny folyt. Mondjuk sikerült 24 euro-t
elkölteni rebuyra, és csak 20 euros helyezést értem el... De azért a kiesésem is badbeat, 4 vaknyi pénzem van, UTG-ből all in AQ-val, hátulról egy csávó 7-8 vaknyi pénzzel megadja A9-el, persze a flop A9 valami... Amúgy jókat lehetett röhögni a versenyen, kifejezetten szórakoztató a rebuy-os időszak. Na meg az is, mikor az asztal 2 legnagyobb mákere (ez már freezout alatt volt) preflop all in megy: AA vs. K10 suited, és jött még 2 K. 
Viszont kiestem egy 5 euros 2 aztalos sng-ről 4. helyen (ez már fizet szerencsére), úgy hogy 2. voltam, AA, emelés, a 3. játékos 99-el preflop all in, adom. A river 9-es, innen meg már akkora stackem volt csak, hogy értelmes játékra nem volt lehetőség, az első A magas lapra all in, el is fogadták, meg is nyerték. Viszont egy 3 euros 2 asztalost sikerült megnyerni, meg vmelyik. nap egy 10 euros egy asztalost.
Azt vettem észre, hogy sng-en sokkal biztosabban tudok nyerni így rövid távon, mint cash gameben, ugye itt előbb utóbb have to make a move, nincs az, hogy ott ül nagycsomó tight játékos, és várja az AA KK lapjait. Főleg a 2 asztalos megy, itt mintha kevésbé játszanának agresszívan, mint 1 asztaloson, és ugye 20 ember között nagyobb eséllyel van legalább 1 rosszabb játékos, mint 10 közül, akin fel tudod duplázni magad még az elején.
Másik érdekes észrevétel: Az i4-nak már nemcsak b2b-s, hanem boss medias szoftvere is van (igen, scöbörből vödörbe). Ez azért furcsa, hogy 2 networknek is tagja lehet egy terem, de legalább boss-on a teli asztal nem 8 hanem 10 fős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elkölteni rebuyra, és csak 20 euros helyezést értem el... De azért a kiesésem is badbeat, 4 vaknyi pénzem van, UTG-ből all in AQ-val, hátulról egy csávó 7-8 vaknyi pénzzel megadja A9-el, persze a flop A9 valami... Amúgy jókat lehetett röhögni a versenyen, kifejezetten szórakoztató a rebuy-os időszak. Na meg az is, mikor az asztal 2 legnagyobb mákere (ez már freezout alatt volt) preflop all in megy: AA vs. K10 suited, és jött még 2 K.