Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Hát én az AA helyébe biztos re-re raiseltem volna floppon megvédvén az AAmat egy flush húzótól, de legkésőbb ott all int mentem volna ahol nem jött le a 3.szín riveren... hülyén tettem volna?
KK az uis bejön flop előtt is, ha kis setet vagy 2párt találtam az ellennél akkor meg már uis mind1 de azt lejavulhatom...(na jó a maga minipercentjével, de le
) , én mindig röhögök amikor a limpelő highpairek megszivják:d néha jó de ha már uis all int megy miért várja meg hoyg a másik feljavuljon...?
jó persze kell valamennyi lét nyerni, de azért mégicsak egy nem túl javulékony lapunk van vagy mi... Nem játszom túl rég még én sem, viszont szívom be a tapasztaltokat, és már kiborít ha lemákolnak(huuu pedig a kezdetek kezdetén én is miket játszottam meg
de pár élő cashgame és tournament megneveli az embert
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KK az uis bejön flop előtt is, ha kis setet vagy 2párt találtam az ellennél akkor meg már uis mind1 de azt lejavulhatom...(na jó a maga minipercentjével, de le
) , én mindig röhögök amikor a limpelő highpairek megszivják:d néha jó de ha már uis all int megy miért várja meg hoyg a másik feljavuljon...?
jó persze kell valamennyi lét nyerni, de azért mégicsak egy nem túl javulékony lapunk van vagy mi... Nem játszom túl rég még én sem, viszont szívom be a tapasztaltokat, és már kiborít ha lemákolnak(huuu pedig a kezdetek kezdetén én is miket játszottam meg
de pár élő cashgame és tournament megneveli az embert