Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilkyx
tag
Egy élő pókeres hand kérdésem lenne: 4+1 freezout 500k gar kb 100 induló 40k induló stack, 600as vakra érkeztem, még le se vettem a kabátom megnézem utg plusz egy QQ, mivel még le se ültem kb ezért limp 600as bb-n, első megadóként, hátha kapok hátrábról valami akciót, ha nem akkor meg igyekszem a boardhoz képest kordába tartani a kasszát vagy esetleg elengedni is, igazából mind1 is mert egy call után egy játékos emel 3200ig, (kettőnk előtt kb ugyanannyi zseton kb 40k)utána kör fold, én raise 9000ig, amit ő ad meg egyedül így 2en nézzük a QJ2 rainbow flopot, barátunk betolja az allint még mielőtt megnézné a flopot, de mivel én beszélnék hibás emelés csak megadhat, itt jön az első kérdés hiba e némi félelmet szinlelve, valami J alatti párt játszva megijedve az ő donk allinjától elé checkkelnem hátha turnon is betenné, én így tettem bár lehet nem volt jó ötlet, igazából a pf call ésa játékosról kialakult képem után 99+ illetve AQ AK amit a kezébe tudtam adni, a flop donk allinje miután a preflop reraiset csak adta inkább AKra teszi, bár lehet tizes pár plusszal is játszana hasonlót, száz szónak is egy a vége ingyen néztük meg a 10es turnt ahol még mindég rainbow volt a board, elé csekkelek lássuk ez segített e rajta, nem nagyon örültem mikor az allin helyett a 31kjából 15-t tolt középre, ha lehet ilyet érezni, illetve a játék alapján következtetni, szinte biztos voltam hogy megkapta a 4 outjából az egyiket, itt jön a köv. kérdés lehet e az ember readje olyan biztos hoyg egy topsetet itt elengedjek neki(bár még majdnem kétszer annyi sanszom van visszajavulni mint neki volt floppon ha mégis AK), egy a lényeg mivel amúgy se voltam teljesen pókermeditativ állapotban, turnon calloltam, add 1 hátha riveren feladja és csak bekérdezett AQ vagy vmi settel, illetve hátha jön a magic 22 százalék nekem is, persze egy blankriver 3as érezett, én check, ő meg persze habozás nélkül a maradék 16ot is betette, amit a fent leírt antipokermeditativ állapot miatt, egy magamban elnyelt ha AKd van akkor helyezd fel az ürítésre használt testrészedbe felkiálltással megadtam, persze a mágikus kártyák ott lapultak így 1 hand után már vehettem is vissza a kabátom, itt a harmadik kérdés river fold? Van értelme? Így utólag szerintem kb. ott tudtam volna elengedni és akkor 16kval még kapirgálhatok 600as vakszinten... Bocs a terjengős postért csak próbáltam érthetően leírni üdv, Wil
-
wilkyx
tag
A fene egye a jó reademet pedig nem bonyolitotta túl a játékát...
PokerStars Leosztás #28544505068: Verseny #163921340, $3.00+$0.30 Hold'em No Limit - Szint III (20/40) - 2009/05/24 2:20:37 CET [2009/05/23 20:20:37 ET]
Asztal '163921340 290' 9-max #7 szék a button
1 szék: ZazaKutaisi (1500 zseton)
2 szék: Built2Last (4670 zseton)
3 szék: Lider-XXI (2915 zseton)
4 szék: crackingout (1395 zseton) kiült
5 szék: acyk630 (2335 zseton)
6 szék: motnedirt (1415 zseton)
7 szék: ACES BROTHER (4245 zseton)
8 szék: Wilkyx (3410 zseton)
9 szék: PoetBaron (5055 zseton)
Wilkyx: berakja a kisvakot 20
PoetBaron: berakja a nagyvakot 40
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Wilkyx [Jd Js]
ZazaKutaisi: megad 40
Built2Last: dob
Lider-XXI: emel 2875 eddig 2915 és all-in ment
crackingout: dob
acyk630: megad 2335 és all-in ment
motnedirt: dob
ACES BROTHER: dob
Wilkyx: dob
PoetBaron: dob
ZazaKutaisi: dob
Meg nem adott tét (580) visszajuttatva neki: Lider-XXI
*** FLOP *** [4h 8s 8d]
*** TURN *** [4h 8s 8d] [4c]
*** RIVER *** [4h 8s 8d 4c] [Jc]
*** MUTATÁS ***
Lider-XXI: mutat [Kc Ks] (Király és Nyolcas két pár)
acyk630: mutat [As Kh] (Nyolcas és Négyes két pár)
Lider-XXI begyűjtött 4770 ebből: pot*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 4770 | jutalék 0
Asztal [4h 8s 8d 4c Jc]
1 szék: ZazaKutaisi dobta előtt Flop
2 szék: Built2Last dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
3 szék: Lider-XXI mutatott [Kc Ks] és nyert (4770) ezzel: Király és Nyolcas két pár
4 szék: crackingout dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
5 szék: acyk630 mutatott [As Kh] és veszített ezzel: Nyolcas és Négyes két pár
6 szék: motnedirt dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
7 szék: ACES BROTHER (button) dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
8 szék: Wilkyx (kisvak) dobta előtt Flop
9 szék: PoetBaron (nagyvak) dobta előtt Flop -
wilkyx
tag
nekem végül is nyóc.... remélem ez már kielégítő szám
ment privi az elmélettel -
wilkyx
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
10....
jó?
mondhatnánk hogy így lehet az AA 100%
(majdnem) 
-
wilkyx
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sajnos sok ilyen "tuskó" hiszi azt hoyg jól játszik mert egyszer végig makkolt egy mezőnyt....
-
wilkyx
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ez semmi, élő játék: 35ből 4hely fizet... 4en vagyunk nekem kb 150ezres csippem volt, elsőnek kb 200k, volt egy 80ezresünk, meg egy 120-130asunk is SB/BB:10000/20000 kapok nagy vakba egy AQ suitedot, első beszélő emel asszem talán 50ig vagy 60ig(130ezres barátunk)(eddig is így játszott akár egy offsuit A6ra is..)dobás, dobás, gondolkozom mi lehet... aztán arra jutottam hoyg egy magasabb lappal ahoyg eddig játszott tuti all int ment volna már, így hát részemről reraise all-in(hozzáteszem utálom a coinflippet, ráadásul az AQval is szkeptikus vagyok néha..) csávó rövid "gondolkozás??" után call.. mutatás ott offsuit K 9 ugye nálam AQ suited(nem játszom megérzésekre de ott éreztem hoyg sanyi...) persze turnon jött a 9ese nekem egy nagy nulla... nem kcisit voltam ideges... ott ahol minden hely 20e-vel több pénzt jelent már mi a *szt keres all in be egy K9 offsuittal...? no mind1 ott egy kicsit elgem lett, hüJe makkolós majmok.....(sry me
) aztáán cashen: limpelő AQ(első beszélőből, volt rá valakitől miniraise is(200/400nál aszem kb 1000ig...) ő semmi csak call.. flop: Qd; Jh; 8d , nálam 9, 10 off suit elsőbeszélőből checkeltem, uis belehívnak az tuti...AQ emel 3kig utána dobások, én reraise all in...-(kb 14k) A Q persze call(bár azért az se természetes ezen a floppon egy sima AQval... azért ott volt a flushdraw(bár arra csak nem hivnak all int..) a sor(na erer ugye lehetett meg szerintem kellett is..) vagy csak egy buta QJ amire bejöttek a miniraisere, de az is all in hívó lap, bár az talán nem checkkel vakból, no mind1 100szónak is egy a vége: turn Q river J,, leesett a *tt fullja, röhej, kiszámoltam a halvány backdoor flush chanceával együtt is ha 5%a volt akkor sokat mondok... az már csak hab a tortán hoyg nexthand KK, tőlem ksi raise 1600ig, utánam reraise 4800ig majd utána levő srác all in...(pont előte jutott eszembehoyg még sose szívtam KKval AA ellen...) KK val lecalloltam, utánam srác dob(10;10), mutatás, persze ott AA aztán oylan pici flop,turn, river, hoyg csak na.. itt egy picit elegem lett és eljöttem... -
wilkyx
tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
rainbow floppon, lehet,(szerk: látom már, nem az te is irtad..) de az nem azt jelenti hoyg 3 különböző szín? Gyuri bácsival meg ne sértegess
a preflop call oké(bár azért SBből nem reraiselni AAra...hát szerintem faxság hacsak nem headsup van de az már més game), azt én is írtam, viszont azon a floppon.. hááát.... ott már volt színhúzó.. btw aki ilyen magas téten színhúzóra ekkora all int megad az meg is érdemli hogy a százalékok megegyék.. ezek alapján lehet, hoyg turnon nem lehetett volna már dobatni vele de az AA-t nem nagyon lehet rosszabbul megjátszani mint itt...(max egy egylapos flush sansz ellen adni az all int...) ezt a kordagyurit nem bocsájtom meg...

-
wilkyx
tag
válasz
viharhozo
üzenetére
Hát én az AA helyébe biztos re-re raiseltem volna floppon megvédvén az AAmat egy flush húzótól, de legkésőbb ott all int mentem volna ahol nem jött le a 3.szín riveren... hülyén tettem volna?
KK az uis bejön flop előtt is, ha kis setet vagy 2párt találtam az ellennél akkor meg már uis mind1 de azt lejavulhatom...(na jó a maga minipercentjével, de le
) , én mindig röhögök amikor a limpelő highpairek megszivják:d néha jó de ha már uis all int megy miért várja meg hoyg a másik feljavuljon...?
jó persze kell valamennyi lét nyerni, de azért mégicsak egy nem túl javulékony lapunk van vagy mi... Nem játszom túl rég még én sem, viszont szívom be a tapasztaltokat, és már kiborít ha lemákolnak(huuu pedig a kezdetek kezdetén én is miket játszottam meg
de pár élő cashgame és tournament megneveli az embert
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ment privi az elmélettel

modnjuk én ezt már szívtam meg fordítva is , detto tilten lévő ember ellen amikor kivételesen tényleg jó lapja volt....(az a 9es azért neked is kellett turnon

) , én mindig röhögök amikor a limpelő highpairek megszivják:d néha jó de ha már uis all int megy miért várja meg hoyg a másik feljavuljon...?
jó persze kell valamennyi lét nyerni, de azért mégicsak egy nem túl javulékony lapunk van vagy mi... Nem játszom túl rég még én sem, viszont szívom be a tapasztaltokat, és már kiborít ha lemákolnak(huuu pedig a kezdetek kezdetén én is miket játszottam meg
de pár élő cashgame és tournament megneveli az embert