Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A múltkori hisztit megemésztve tegnap is játszottunk, katasztrófálisan, nem is éreztem a játékot+ valami irgalmatlan nagy bad beat sorozat köszöntött rám.
6all int buktam, ha A-Q volt akkor a másiknak Q-Q, ha flopra top két párom volt, és megadom az all int akkor a másiknak jön az inside flöss draw, természetesen, 1 a 10hez, nem számít, ha flopra pocket pairből drillem lett, akkor tuti a turn-river egyszínű és flöss csinál a másik, jaaa alegjobbat nem mondtam, A-Q flopra 3Király, chek, chek, turn A, chek, én raise, ő call, river valami szemét, all in, call, muck. K-3 ra jött a póker, floppra.
Örülök neki hogy 2500ból megúsztam a tegnap estét, elég durvavolt. Aztán maradt 250em, vakon all in, nyertem, majd még 3szor vakon all in, végig nyertem, lett 800am, ezzel AA ,Q-4-3 flop után all in, a másiknál Q-Q, és én meg kiszálltam a játékból, nem éreztem értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crimson Desert
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Spórolós topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örülök neki hogy 2500ból megúsztam a tegnap estét, elég durvavolt. Aztán maradt 250em, vakon all in, nyertem, majd még 3szor vakon all in, végig nyertem, lett 800am, ezzel AA ,Q-4-3 flop után all in, a másiknál Q-Q, és én meg kiszálltam a játékból, nem éreztem értelmét.