Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
üzenetére
Nálunk a stabil az olyan 4 fő (persze mindig szoktunk legalább 5-6-7-en lenni), ebből a 4-ből 2 gyerek full tight játékot játszik, a 3-ik pedig szinte majdnem mindenel elmegy flopig, általában bukik is, de azért fejlődik a játéka alkalomról alkalomra, tehát ellenük nem olyan nehéz játszani, viszont vannak sokkal jobb és rosszabb ellenfelek is, pl néha van 1-2 nagyon agresszív játékos, és 1-2 nagyon tight is, el lehet köztök lenni.
Mi általában 25/50-et játszunk, igaz hogy csak 2 ezres beülővel, nem a legoptimálisabb struktúra, de már mindenki megszokta.
Na meg vannak érdekes párharcok, sok olyan átlagos leosztás van, amit láttam már videon, vagy neten, de élőben teljesen más a feelingje..
Pl.: AA vs. KK, persze nálam az AA, preflop all-inig megyünk, és persze turn-re ott a K a srácnak.
Vagy múltkor AA vs. KK vs. QQ (ebből szerencsére kimaradtam), itt is elmentek pre-flop all in-ig, persze az AA-nak még jön egy 3-ik A is.
A suited connectorokhoz kapcsolódóan: kisvakként 99-et kapok, 2-3 limpelő, én is csak kiegészítek (az ilyen lapok megjátszása mindig kritikus kérdés, és elég stack függő is), a nagy vak (az egyik tight játékos) emel még 10 BB-ot. Az első limpelő kis gondolkozás után adja, én pedig dobok (gondoltam hogy magasabb pár van a srácnál, így már szinte csak 2 outom lett volna).
A flop 6 9 10, a 6 és a 10 treff, erre az emelő all-in, a limpelő call... Itt egy darabig bosszankodtam, hogy a drillem valszeg elég jó lett volna, amig meg nem láttam a lapokat.
A nagy vak felfordít egy KK-t (kb. vmi ilyesmit gondoltam), a megadó pedig egy treff 7-8-at, flopra sor és flush esély (az inside straight draw csak azért nem, mert a treff 9-et én dobtam)...
Tehát ez nagyon nagy kasza volt a srácnak, de azért a 10 BB megadása elég vakmerő dolog volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung kuponkunyeráló
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest