Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz Vandit. #1620 üzenetére
Erdemes meggondolni, hogy teljesen kezdööként olyan oldalra regelj, ahol NEM adnak first deposit bonust. Tudom mindenki inkább olyat preferál ahol adnak, de kezdööként van elöönye annak is ahol nem.
1. Csak a saját teljesítményed számít, ha buksz, akkor buktál, ha nyersz akkor nyertél. Nem történhet meg, hogy saját eröödbööl bukóban vagy, de éppen sikerül megcsinálnod a bónuszt, emiatt újra lendületet kapsz, és ugyanolyan vacak játékot játszol tovább, mint amit addig csináltál. SZVSZ, ha kezdööként buksz, az nem baj. Olyankor el kell gondolkodni, mit csináltál rosszul, és vagy jobban továbbjátszani, esetleg egy új deposittal, vagy abbahagyni. Esetleg egy idööre abbahagyni, aztán késööbb okosabban folytatni.
2. Alacsony téten nehéz kivenni a bónuszt (persze bónusza válogatja), vagy csak kisebb összegüüt tudsz kivenni (mert ugye valószínüüleg kezdööként nem mindjárt 1000$-t utalsz, és nem NL50-en kezdesz játszani). Azaz abban a teremben számodra elveszik a lehetööség, hogy késööbb, mikor már valóban képes lennél stabilan nyerni, és nagyobb bónuszt kivenni, akkor kivehesd a first deposit bónuszt.
Persze van ezernyi terem, úgyhogy ez nem olyan nagy veszteség, de azért talán érdemes ezt is figyelembe venni a teremválasztásnál.
én teljesen véletlenül kezdtem a bwin-nél ahol 10$ bónuszt adnak valahány megcsinált pont után, aztán vége a bónuszkodásnak. Nem bántam meg, mert sok játékos van, az elején majdnem lenulláztam a befizetett öszeget (100 euró), de mostanra eljutottam oda, hogy NL/PL10-25-ön stabil nyeröö vagyok. (tudom-tudom ez nem olyan világraszóló eredmény, dehát ez van). Mostanában gondolkodom, hogy kiveszem a nyereményem, és befizetek ugyanennél a csoportnál egy másik terembe ahol adnak FD bónuszt. Most már tudom, hogy ki tudom venni. Nem csak a 25$-ost.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest