Új hozzászólás Aktív témák

• regent

aktív tag

válasz [Anduriel] #10797 üzenetére

A fene tudja, szerintem pont olyan nehéz 20BI-t nyerni, mint bukni. Ha megfordítjuk a számítást, és feltesszük, hogy stabil bukó játékos vagyok (ugye ha átnézném a játékomat, akkor ez kiderülne, mondjuk -15 BB/100-at tudok stabilan teljesíteni) akkor ezek szerint majd 3 millió hand alatt tudnék 20BI-t nyerni?? Ez most akkor komoly?
    Ugye hogy hülyén hangzik?!
    Ugye volt nekem ilyen, hogy napokig sorozatban 3-5 BI nyereséggel álltam fel az asztaltól, nem volt vagy két hétig egyetlen bukó session-öm sem. Aztán ugyanazzal a játékkal hirtelen egyik nap bukó volt a session. Semmi baj, van mibööl, lejöttek az ellenfeleknek a lapok, nekem meg pont semmi nem jött össze, meg mondjuk ki is fizettem egy setet AA-al, amit el lehetett volna kerülni. Aztán másnap is, meg harmadnap is. Kis szünet, aztán rövid stagnálás, aztán folytatódik a szívás. Ahogy az elején kifizették a lapjaimat, most úgy nem fitetik ki, ráadásul én fizetem ki nekik azt, hogy nem tudják AJ5 flopon eldobni a K7o-t potnyi hívásra, Nálam AK, turn, river 7.
    Csak a szokásos, de mind a négy asztaltól minuszban állok fel, összesen kicsit több mint 3 BI. Ès nem játszottam rosszul, pontosan tudtam mi van náluk, de az rng valahogy nem volt velem.

<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?

Új hozzászólás Aktív témák