- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
No nekem pedig a Ferka taktikusai és Hülkenberg enerváltsága miatt sikerült jópár pontot elvesztenem. Gratulálok mindenkinek, szép kis idény volt, fordulatokkal, akárcsak a valóságban

b-type: Grat a bajnoki címhez, zseniális pillanatban váltottál Webberről Vettelre, ezzel nyerted meg. Plusz azzal, hogy végül semmikor sem cseréltél Hamira.
Nem tudom mennyire volt ez szerencse részedről és mennyire "tudatos", mindenesetre amíg Webbod volt, addig Ő nyerte a futamokat, amint viszont Vetteled lett, onnantól Ő. Mindenesetre gratulálok!Az utolsó pár futamon engem messziről került a szerencse, mindig pont rosszat választottam. Most is Hülkenberget, aki a mezőny leggyengébb produkciójával rukkolt elő és csak a kiscsapatokat előzte meg. (Jellemző: jobban jártam volna, ha nem váltok rá Buemiről.)
Na szóval jó kis év volt, a sikerhez pedig mindig kell szerencse is, ahogy Vettel VB győzelmében is van gazdagon

Remélem jövőre sikerül visszavágnom! Elsődleges célom mindenesetre a dobogó volt, ezt elértem és a minimális célom jövőre is a TOP3.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS, UTOLSÓ DARAB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs