Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Adott egy transcend jetfalsh 3.1-es pendrive (amennyiben számít ez bármit is), bootolható ubunto volt rajta, majd formázni akartam, ami lefutott. Szerettem volna windows to go-t csinálni belőle ezek után, de amikor rádugom a gépre, nem látja a méretét, 0-nak mutatja, illetve csatlakoztatás után a windows intéző automatice elkezdi feldobálni egymás után iszonyatos sebességgel a windows formázni akarja a meghajtó parancsot, de akár a gyorsfotmázásra megyek, akár a lassúra, nem tud lefutni, mindeközben vagy 1000 ablakot dob fel, hogy formázni akarja. Lemezkarbantartóban néztem, nem jutottam azzal se semmire. Hogy lehetne működőképessé tenni a cuccot? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest