Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ahogy írod: Rufus "elrontja" a pendrive-ot.
Lehet hogy azon szón nem ugyanazt értjük. Természetesen nem lesz fizikailag használhatatlan, nem füstöl el, nem csapnak ki belőle lángok, csak ilyen rejtélyes hibákat okoz amit egyszerű ember úgy jellemez hogy: elromlott a pen?
Nem tudom miben nyújt többet a clean all mint a clean ezügyben, de a tény az tény. Nekem csak azzal sikerült.
Tudom: az igazság fáj.(Még te is convert mbr javasolsz a clean után tehát ott felejt olyan adatokat amit az all nem)
Egyébként a 8GB penen 1-2 perc alatt le kéne a clean all nak futnia. Egy hamis peneken már nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- MWC 2026: Kedves naplóm!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest