- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
xain
csendes tag
válasz
King Unique #4385 üzenetére
Sikerült, a GPT volt a probléma, átkonvertáltam MBR-re, és egyből jó is lett. Köszönöm a segítséget!
-
King Unique
titán
Windowson pl. ezekkel a módszerekkel lehet lecsekkolni, hogy MBR / GPT partíciós séma szerinti-e a pendrive. Ha esetleg GPT, azt nem biztos, hogy kezeli az autós lejátszó és lehet az lesz a gond. Ha MBR, akkor azt viszont minden további nélkül kellene. Valamint ha olyan fájlrendszerre van formázva, amit kezel a lejátszó, akkor szintén. Ha ezek mind stimmelnek, ellenben mégsem kezeli a fejegység a pendrive-ot, viszont PC-s környezetben megfelelően működik, akkor meg egyértelmű, hogy nem a pendrive, hanem a fejegység a probléma forrása.
-
xain
csendes tag
válasz
King Unique #4377 üzenetére
Üdv!
A fejegység más pendrive-val működik, a pendrive-ot próbáltam PC-ben (Win10), laptopban(Win7), és TV-vel is, minddel megfelelően működött. A DiskPart Clean után a particionálást és a formázást már nem parancssorból hanem lemezkezelőben csináltam.
Amit a végén írtál ez az (MBR / GPT) ezzel viszont már nem vagyok képbe, szóval lehet itt lesz a baj? Hogyan tovább?
-
daver88
aktív tag
válasz
King Unique #4382 üzenetére
Köszönöm, írtam az szerzőnek, hátha megvan még neki a program.
-
King Unique
titán
válasz
daver88 #4378 üzenetére
Először is nem derült ki, hogy pontosan milyen pendrive-ról van szó és azon a 2 db partíció utólagos particionálással lett létrehozva, vagy gyárilag olyan, firmware szinten van megpiszkálva.
Ha az előbbi, akkor azt a Rufusnak is simán meg kellett volna oldania, mert az eleve a teljes meghajtót újraparticionálja. Ha az utóbbi, akkor viszont cseszheted, hacsak nincsen hozzá valami spéci gyártói tool. Egy korábbi blogbejegyzés + itt a topikban egy hozzászólás elvileg pont ezzel foglalkozik, de az ott megadott linkek vagy inaktívak már, vagy a böngészőben az antivírus szoftver kapásból letiltja... Vagyis vagy egyéb forrásból szerzed be magad a programot, vagy rákérdezel az adott fórumtagoknál privátban.
-
daver88
aktív tag
Üdv!
Esetleg valakinek megvan a Maxell Mode Converter nevű program?? az ég világon nem találom már sehol sem, de most van egy maxell pendrive nálam két partícióval, és egyszerűen nem bírom egyesíteni őket semmilyen programmal...korábbról azt írták, hogy a fenti program megoldja...esetleg ha van bármilyen módja, szívesen meghallgatom -
King Unique
titán
Itt pont lemaradtak olyan lényeges részletek, mint pl. a fejegység más pendrive-val megfelelően működik-e, valamint hogy az említett pendrive PC-n, Windowszal. Meg addig oké, hogy megvolt a DiskPart clean, de a particionálás és a formázás is azzal történt FAT32-re, vagy mással? Ha az autós lejátszó a FAT32-t támogatja, ellenben most FAT32-nél mégis hibaüzenetet dob, akkor vagy a pendrive-on lévő fájlrendszer, partíciós séma ( MBR / GPT) körül nem stimmel valami, vagy a pendrive xar... Vagy a fejegység, ha más pendrive-oknál is ezt csinálja.
-
xain
csendes tag
Sziasztok!
Egy Kingston dt 101 g2 16GB-os pendrive-al adódott problémám. Fejegységhez használtam az autóban és eddig tökéletesen működött. Viszont most szükségem volt a memtest86-os progira, és ugye ehhez bootolható pendriveot kell csinálni belőle, valamint egy külön partíció is létrejön a pendrive-on. Ennek visszaállítását megoldottam a parancssorból, clean paranccsal, így az mindent törölt majd újraformáztam FAT32-re, de hiába, mert azóta nem játssza le a zenéket a fejegység (Pioneer MVH 190UI), Error-23-at ír ami ha jól tudom azt jelenti, hogy nem megfelelő fájlrendszer, pedig hát a FAT32-vel kellene hogy menjen.
Valami ötletetek van, hogy mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- WD SN850X 2TB Nvme SSD (garis 2028-ig)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest