Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xain
csendes tag
Sziasztok!
Egy Kingston dt 101 g2 16GB-os pendrive-al adódott problémám. Fejegységhez használtam az autóban és eddig tökéletesen működött. Viszont most szükségem volt a memtest86-os progira, és ugye ehhez bootolható pendriveot kell csinálni belőle, valamint egy külön partíció is létrejön a pendrive-on. Ennek visszaállítását megoldottam a parancssorból, clean paranccsal, így az mindent törölt majd újraformáztam FAT32-re, de hiába, mert azóta nem játssza le a zenéket a fejegység (Pioneer MVH 190UI), Error-23-at ír ami ha jól tudom azt jelenti, hogy nem megfelelő fájlrendszer, pedig hát a FAT32-vel kellene hogy menjen.
Valami ötletetek van, hogy mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest