- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
válasz
Lomha 8V #75664 üzenetére
Pécsről az elmúlt 5 évben 20ezren léceltek le. Ennél szerintem több info nem is kell hogy megmutassa a jelen helyzetet. Az egész Dél-Dunántúl a béka segge alatt, kivéve Balaton környékét. Ez a szomorú helyzet!
De hogy pl. a közlekedést vegyük: 7 éve valami olyat ígértek, hogy Barcsig lesz M60, aztán 1 évre rá beböfögték, csak Szigetvárig. Majd 2014-ben mézesmadzag a választásokkor, hogy lesz majd ám, de egyenlőre a Kővágószőlősi elágazóig, a többinek pedig az előkészítése. Aztán most az utolsó verzió, hogy nem autópálya, csak 2x1 sáv autóút. A valóság pedig az, hogy egy kapavágás sem történt.
Közben előkerült, hogy az M6 is a határig megy, persze ez is a horvátok kezdeményezésére. Természetesen abból sincs semmi, vagyis annyi igen, hogy déli szomszédunk megunta a tökölést és önerőből elkezdte egyoldalúan megépíteni. Hát itt tartunk.
Aztán ott a reptér. Milliárdok mentek bele, mégis alig kihasznált. Eközben Eszékről már több nagyvárosba lehet repülni Európa szerte. Mondhatni szépen beelőztek minket.
Valahol 95 körül indult meg durván a város lejtmenetbe és azóta csak egyre rosszabb. -
Laca1212
őstag
válasz
Lomha 8V #75290 üzenetére
Most épp nincs, vagy nem jól tudom? 03.09-től meg csak bringás cuccok lesznek. Amúgy a Baufix lánctisztító/lánckenővel szabad foglalkozni?
(#75291) emre:
Sajna csak M-től van katalógus szerint méret. Nekem XS kell valószínű. -
Vertigo18
addikt
válasz
Lomha 8V #74594 üzenetére
De érted, hogy nekem már le van fúrva, le van húzva az a kábel? Hiszen a FENTI routerre van kötve a lenti, anyós gépe is KÁBELLAL!
Tehát annak a kábelnak a végéről letaszajtanám anyós gépét. Fizikailag anyós gépe mellé tenném a régi, Tp-link Wifis routert. EBBE bedugnám az előző kábelt... Aztán a wifis, Tp-link, régi routert kötném össze anyós gépével!
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lomha 8V #74575 üzenetére
Sugárzási szögtől függ, de a te esetedben lehet már az is elég lesz, ha teszel egy jobb botantennát a routerre. Kínából kapni olcsón ilyen 50cm körüli antennákat is.
Mondjuk egy ilyen olcsó irányított antenna valszeg beszórja az egész lakást, csak jó irányba kell állítani: [link]
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Lomha 8V #74065 üzenetére
Nagy feszkó volt belőle. Kihívta a szerelőnk a rendőrséget, azok ki is szálltak és megkérdezték, hogy óhajtunk e feljelentést tenni ? De még aznap megjelent a kivitelező - megbízó páros alázatos bocsánatot kérni és állták a teljes szerelési költséget és megdobtak egy hatalmas ajándékkosárral. Úgyhogy végül nem óhajtottam jogi útra terelni az ügyet.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Lomha 8V #73537 üzenetére
Nekem viszonylag pozitív tapasztalatom volt, 1 éven belül vmi gány volt a hp g2 250-el, visszaküldtem gariba, nem sokat ültek rajta, nem tudták javítani, már nem forgalmazták, küldték vissza a pénzt. Az is igaz, hogy az árát már nem ott költöttem el.
Tescók környékén nem járt valaki, akciós mobilok (samu)?
-
a2d2
addikt
válasz
Lomha 8V #73537 üzenetére
+1
Már nem is tudom mivel, de egyszer nagyon kiakasztottak.Nekem viszont az emag-al nagyon kellemes tapasztalataim vannak.
Termékvisszaküldéskor pl jött a futár, semmit nem kellett fizetnem, utalták utána a pénzt, nem kellett levásárolnom, ...Most is vettem pl egy corsair ramot meg 1-2 apróságot.
-
a2d2
addikt
válasz
Lomha 8V #73529 üzenetére
Jaja, szigorúan árukereső mellett szabad ott vásárolni.
Én azért találtam 1-2 jó dolgot. Mall-t pl viszont már meg sem nézem.Viszont legalább elég erőteljes a készlet, nem úgy mint éjfélkor radium.hu-n. Összesen 9 (!) fajta PC alkatrész volt, viszont pont ott volt a kiszemelt alaplap. Beteszem kosárba, elkezdem tölteni az adatokat, erre frissül a képernyő és közli hogy jelenleg nincs raktáron. Ma megvettem pcx-en kb 5e-el drágábban
-
válasz
Lomha 8V #73489 üzenetére
Amennyi pénzbe kerülnek, belefér. Nekem eddig 1 töltő volt olyan, hogy nem 5, hanem 7V jött belőle. Egy forrasztás volt benne rossz. Azóta is működik
Ha valamit bagóért rendelek Kínából, akkor azért nem a csúcsminőséget várom, hanem valami gagyitÁltalában megfelel. Itthon megvehetem boltban is (lehet, hogy ugyanonnan rendeli) drágábban.
-
air
nagyúr
válasz
Lomha 8V #73003 üzenetére
Huh, ez nagyon durva.
Régebbi LCD-kre jellemző volt a felhősödés. Helyenként látszott a bevilágítás, gyárilag. Olcsó panelnak híg a leve.
De ilyen ködöt még nem láttam.
Mennyi idős készülék? Ha még garanciális, akkor sürgősen szerviz. Ha már nem az, akkor szerintem hamarosan ki fog nyiffanni. -
Bandus99
őstag
válasz
Lomha 8V #72931 üzenetére
Nyugi a buszosok is igy kanyarodnak.
Pl Uranvaros vegallomasarol balra a hatosra ugy kanyarodnak ki, hogy a kozepso savba kanyarodnak a harombol, pedig siman kanyarodhatnanak a felezovonal melle is, eleg nagy az iv szerintem. No es persze ertem en azt is, hogy nemegyszer utana ok a szelso savba kell, hogy atjussanak, mert a Mecsek aruhaz fele mennek, de van hely utana savokat valtogatani. Mikor nekik zold, nem szokott ott hosszu sor varni a hatoson.
Ertem en hogy megszokas, ahogy pl a Lanc u rendelo mellet levo nagy keresztezodesnel is jobra a hatosra kanyarodva sokszor a bal oldali savba kanyarodnak, mert ha nem igy tennenek akkor hamar bedugulna a kanyarodo sav. De ettol meg a kerdes az, a kressz mit mond errol.
-
Exian
addikt
válasz
Lomha 8V #72907 üzenetére
A kérdésre a válasz szerintem: UEFI.
Magyarul, valószínűleg a BIOS-sza csak UEFI eszközt / telepítőt ismer fel.
Próbáld meg, hátha átállítható a BIOS-ban, hogy ne UEFI-t követeljen. VAGY csinálj UEFI pendriveot a telepítőből, már amennyiben lehet.
Én is szívtam ezzel egy szintén Acerrel, vagy talán pont ugyanezzel a géppel. De aztán sikerült valahogy, ment rajta végül szépen a Linux is, meg Win 8.1 is UEFI módban, meg anélkül is.
-
M_AND_Ms
veterán
-
Exian
addikt
válasz
Lomha 8V #71912 üzenetére
Szerintetek hol tudnék Pécsen venni "igazi" halat? Nem a halasboltok kínálatára gondolok, mert ott nagyrészt szinte akvakultúrás környezetből való halak vannak.
Olyat szeretnék, ami normális környezetből jött, nem nagyüzemi körülmények között tenyésztve. Létezik ilyen?
VAGY: van itt pecás, akitől tudnék venni időnként halat?
Ponty, keszeg, kárász, amur érdekelne. Esetleg busa, ha nincs más.
Ha van ilyen, írjon privátot!
-
newwave0507
aktív tag
-
-
-
válasz
Lomha 8V #70407 üzenetére
Kb. ugyanaz mint egy asztali gép, csak akkkutöltő áramkörrel. Ha az asztaliban nincs VGA kártya, és nincs integrált sem, akkor is bebootol. Ha rossz a VGA, akkor lehet, hogy kék halálozik pl. Amúgy ja, a laposok nagy részében ugyanaz a VGA chip szolgáltatja a képet a kijelzőre is, meg a külsőre is, csak a kijelző mehjatásához van a kimeneten egy átalakító.
-
-
Exian
addikt
válasz
Lomha 8V #70398 üzenetére
Az lesz szerintem. Legalábbis úgy emlékszem, illetve szerintem nincs túl sok 17-"os modellje az Albacompnak.
Egyébként nem lesz drága a komplett gép, de az alaplapja kuka. HDD, ram nincs benne, legalábbis amennyire emlékszem. Ma vagy holnap délután kerül hozzám a gép, akkor majd többet tudok róla írni.
-
Tegla80
addikt
válasz
Lomha 8V #70368 üzenetére
Tuti,h nem az usb kabel vege van megkopva?
(gondolom ez is sima mikro usb)
Nalam is hasznalatban van egy 3 eves droid es a gyari kabelem mar joideje "lotyogott" a csatiban es velem is ezt jatszotta.....inteztem egy masik kabelt es az olyan passzentos benne,h nemely csajszi is megirigyelhetne. Azota nincs gondom. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
Lomha 8V #69619 üzenetére
Előtte, szinte mindenki panaszkodott, utána CSAK dicséret.
Amíg nem nyitod ki, addig csak pár sort foglal. Egyébként az is zavarna, de annak legalább sokan látnák a hasznát. Újabb pár ötlet: ajánlott autóvillamossági szerelők, autó mosok, éttermek, kirándulóknak látnivalók....
(#69620) TheSilencer: Akkor az első nap megérte.
(#69621) Janoska26: Hofi után szabadon: Köszönöm, de nem kérek a szégyenből.
Bird: Akik már vettek tőlem valamit, vagy akár csak megnézték a hirdetéseket, tudják, hogy olcsóbban adom a holmikat, mint amennyiért máshol (akár ebay) meg lehet kapni. Vagyis nem keresek az eladáson, hanem ráfizetéssel megszabadulok egy csomó útban lévő holmitól.
"amiért egy fillért sem fizetsz" Eddig kb 10k. -
-
nesa
veterán
válasz
Lomha 8V #66940 üzenetére
Pecsrol hazafele lattam parat a repternel gondolom elakadtak a keritesbe es jottek elo a korforgalom korul, gondolom atmasztak a hegyen vagy mit tudom en
nagyon sok pestinek latszo sotetkek csuklos ikarust is lattam ahogy viszik a honfoglalokat, azok meg logtak az ablakokba, nem is tudtam hogy az ikarus nyitott ablakan egyszerre ennyi fej ki tud bamulni, a siklosi tescobol a liberosok raklap szam hordtak nekik az asvanyvizet, meg se pakoltak egy teher autot mar jott a masik, es az agyhalott liberosok latszolag is orommel es nagyon szorgalmassan par perc alatt megdobtak egy platot/ furgont.
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Lomha 8V #66075 üzenetére
Az éjszakai hideg nem hely, hanem időjárás függő.
Az hangosításon is lehet javítani egy pécsi helyszínen is.Én nem voltam nagy rockmaratonos, de voltam kint és tetszett. Szeretném ha visszakerülne ide. Vagy nekünk tényleg csak a szükséges rosszat szánják? (Atomtemető, lokátor, menekülttábor)
-
Tegla80
addikt
válasz
Lomha 8V #66049 üzenetére
Hosszu a story,de roviden.
A moci csak ugy jott,nem volt tervben....xar volt,igy megcsinaltam.(nem terveztem,h ennyit koltok ra,de mikor benne vagy mar nincs visszaut ugye)
Szoval papiros,muszakis es jo is mar,csak nekem nincs ra papirom még ,igy nemigazan szeretnek oszevissza motorozni.
Persze leszedhetem.....de ha ugy fognak meg az rosszabb sztem.
Igy csak olyan helyen mozgom vele jelenleg ami szamomra nem gaz....szoval nemtok jonni.(de koszi az invitet)
Stirlitz
Kell meg ra ,tukor es par dolog,de kezd alakot olteni vegre... -
Bigemperor
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest