- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz HoldChore #80973 üzenetére
Elég komoly a szalámifogyasztásunk, a jobb karom már kétszer olyan vastag, mint a bal, és a kenyérvágás is csak nekem megy a családban. Azzal lesz inkább itt baj, hogy hol lesz a helye. Ilyesmit meg amúgy nem vennék használtan, rámenne a hétvégém a sterilizálására.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Szilofon
aktív tag
válasz s7evcsenko #80998 üzenetére
Ezen nincs casco,csak a másikon.
A sima mezei biztosító meg meg nem fizet ilyenért
Kaposváron még futok egy kört,hátha meg tudják csinálni,ha nem,akkor marad a nem fűthető szélvédő csere,mert az barátibb ár[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Szilofon
aktív tag
Mindegy,lesz@rom. Első körben meg próbálok még valakit meg kérdezni,meg a biztosítót is,hogy adnak valamennyit,vagy csak akkor vagyok jó,amikor én fizetek.Aztán majd marad a csere,legfeljebb nem fűthetőset kérek,az fele annyi.
-
s7evcsenko
addikt
válasz Szilofon #80992 üzenetére
Ha jól helyeztem el magam a térben, akkor a repedés inkább a jobb oldalon van, nem a bal.
Meg nem biztos, hogy azt látom, de ez egy fűthető szélvédő? Azok ott alul a fűtőszálak vagy csak valami tükröződik?
Mondjuk ez mind nem változtat a lényegen, de így tényleg nem lesz olcsó a csere."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
Szilofon
aktív tag
Menjetek már fel a Youtube-ra!
Ott nem is egy videón láttam hogy sokkal nagyobb repedést is meg csináltak,be injekciózták az anyagot.Nem fogok mindjárt futni műhelybe hogy 40+20-ért cseréltessek,anyós felől van a repedés lent.
-
Qtya123
őstag
válasz Dluinet #80965 üzenetére
Visszaolvastam rámpa ügyben a fórumon és láttam ment az értekezés régebben arról, hogy a Megyeri úti felüljárónál lévő volt vasúti teherpályaudvaron van-e vagy nincs. Tegnap ellátogattam oda és jelentem, hogy nyoma sincs rámpának.
Ellenben meglepett, hogy egy komplett kis csapatós pálya van ott kialakítva. Kicsit mentem is rajta, de nagyon rücskös a beton, sajnáltam a gumikat, túl sok veszne oda belőlük.[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz Szilofon #80985 üzenetére
Ezt Te se gondolod komolyan.
Nyilván okkal nem vállalta el, mert túl nagy a repedés.
Szerintem minél előbb cseréltess szélvédőt, mert ha megállít a rendőr, és a repedést úgy ítéli meg (már ha észreveszi), hogy zavarhatja a vezetest, akkor még jól meg is büntet.
És a végén lesz egy nagyon drága szélvédőd."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Szilofon
aktív tag
Az egyik autónkon van egy elég nagy repedés a bal oldalon az első szélvédőn.
Voltam a tesco parkolós szélvédő javításos embernél,de nem vállalta el,vicc.
Pécsen hol van még autóüveg javító? Mert nem szeretnék 40ezret kiadni a cserére!Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Exian
addikt
Köszi, nézelődök ezek között. A másik gondom a lencsék karcolódása. A mostani szemüvegem leírásában az volt, hogy karc és ütésálló a lencse, ehhez képest alig értem hozzá és kitörött a lencse a foglalatból , majd hatalmas karc lett a lencsén egy kisebb behataástól is. Jó, persze, naiv voltam, hogy 1000 Ft-os szemüvegnél elhittem, amit a dobozra-kisfüzetre pingáltak. Lidl-s szemüveg volt (Crivit SP-1488).
[ Szerkesztve ]
-
nbl2
senior tag
Sziasztok!
Géépkocsi jobb oldali visszapillantó tükör betörött. Csak a tükör a burkolatnak semmi baja.
Tud valaki esetleg olyan helyet ahol ezt lehet cseréltetni pécsen, vagy másikat rendelni valahol nem arany árban?Köszönöm.
Never give up!
-
őstag
Én is ezzel szenvedtem sokáig. Évente hagytam el a Polaroidokat, annál drágábbat már nem is mertem venni. Most van egy Polaroid a kocsiban vezetéshez, meg vettem egy csomó ilyet, amikor 5 dollár körül voltak. Bevizsgáltattam az Ofotértben az összeset, mindegyik tökéletes volt és a polárszűrő is jó. Már kettől el is hagytam, de nem nagyon izgat fel a kb. 1200 forintos áruk miatt. Csak a Nanka-t próbáltam, mert elsőre bejött a forma is, meg a minőség is.
Ha valaki még tud kipróbált kínai márkát, akkor jelezze.
-
newwave0507
aktív tag
Autó lámpa sötétítő spray-t keresek. Megtudná esetleg mondani valaki hol kapok itt Pécsen?
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
Exian
addikt
Milyen napszemüveget érdemes venni, ami bírja a strapát? Már a nem tudom hányadik szemüvegem törik szét darabokra pillanatok alatt. Egyszer nagyon régen ajánlott talán itt valaki valami osztrák vagy német márkát, ami állítólag csűrhető csavarható, nem törős anyagból készült.
Emlékszik valaki? Vagy ki mit ajánl, ami bírja és persze a lencsék is jók és nem csak papíron van UV vedelem?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
PHILIPS 49PUS7503 ULTRA HD LED TV új, bontatlan állapotban 2 év garanciával 145,000 Ft-ért eladó!!!
-
HoldChore
tag
-
IO.sys
őstag
Sziasztok! Konyhai szeletelővel kapcsolatban van tapasztalatotok? Kemény szalámi és kenyér szeletelésére lesz használva. Árukeresőn nézelődtem, de a top 10-ben sem láttam olyat, amit teljes nyugalommal meg mernék venni. Ez eddig a legszimpatikusabb: [link]
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
Bird
addikt
Makulátlan Iphone 6 eladó.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Csili palántát hol lehetne venni?
Fiam szeretne csak pár darabot, csarnokban nem talált a párom.
Első saját nem lett az igazi.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Qtya123
őstag
Üdv!
Ismét lenne egy autós kérdésem:
Pécsen van esetleg valahol közterületen rámpa, vagy akna, ahová fel tudok állni?Komlón Szilvásban a panelok mögötti garázssoron 2 vas rámpa is van, amelyeken a nyomtávot is lehet állítani, voltam ott régen a Zsigulis korszakban, nagyon jó szerkezet:
Azonban, ha nem muszáj nem megyek át ezért Komlóra, szóval esetleg Pécsen is tettek le ilyet valahová?
-
Szilofon
aktív tag
-
Tyrel
őstag
Ehh... umm... éééés nem akarod kipróbálni milyen?
Hogyhogy nem G-Sync monitort vettél akkor?
Turenkarn
-
Tyrel
őstag
válasz namron #80953 üzenetére
Tegnap hozott a futár egy XZ321QU-t, direkt a FreeSync miatt vettem, és nem jó... Amikor az LFC váltás határán, tehát 48fps körül táncol a frekvencia, olyankor össze-vissza kihagy a háttérvilágítása, ill. így vibrál a kép.
Próbáltam rákeresni a problémára, de sokan tapasztalják teljesen más videokártyákkal (nekem egy Vega 56 van) és más monitorokkal is, így full tanácstalan vagyok hogy WTF van... Kis szerencsével (meg jelentős ráfizetéssel) talán még vissza tudnám cserélni a monitort a boltban egy C32HG70-re, de ha nem a monitorral van baj hanem maga a FreeSync a szar, akkor nyilván semmi értelme sincs...
Te nem tapasztaltál ilyesmit, vagy használsz FreeSync-et egyáltalán? Minden megoldás érdekel, ha lehetőségem lenne rá akár elmennék hónom alatt a gépemmel hogy ki tudjam próbálni a C32HG70-el is sz*r-e...
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
namron
csendes tag
Szia!
Egész véletlenül ilyenem van. Mi érdekelne?
Nagyon jó szerkezet, gyönyörű képe van, dp-n megy a 144 mhz, jók az előre beállított profilok, kalibrálva érkezik, nagyon jól mozgatható minden irányban. Szóval nekem még mindig tetszik (tavaly október óta használom), annak ellenére hogy most fogom visszavinni garanciáztatni, ugyanis bekapcsolás után 10-15 percig a képernyő alsó 1 cm-én becsíkozódik a képernyő, aztán eltűnik. Ennek ellenére most is ezt a monitort választanám.[ Szerkesztve ]
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Egészen tök véletlen nincs itt olyan ember akinek Samsung C32HG70 monitora van?...
Turenkarn
-
Exian
addikt
Még mindig munkalehetőség:
3 fő részére lenne álláslehetőség. Keresünk 1 fő pakolós embert, könnyű fizikai munka (művelődési házban rendezvényekhez kell berendezni termeket, stb), 1 fő udvarost (tipikus nyugdíjas állás, 15 évig egy rokkantnyugdíjas csinálta, de most elérte a rendes nyugdíj korhatárt, el kellett mennie, amúgy maradt volna simán. Füvet kell nyírni apróka területen, leveleket összeszedni, söprögetni, illetve postára menni, ilyesmi), és 1 fő takarítót is keresünk.
Közalkalmazotti státusz (nem közfoglalkoztatott!).
Ha tudtok megbízható ember(eke)t ajánlani, jelezzétek legyetek szívesek!
-
Bandus99
őstag
eurot vasarolnek ha lehet mai nap esetleg holnap delelott.
Ezt szabad ide kiirni?
Ha nem akkor elnezest es toroljetekVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
nagyúr
xpressdigital
De még egyszer mondom, hogy az otthoni nyomtatóval nem biztos, hogy lehet nyomtatni.
Csak lézer, és csak amiben van lehetőség label anyagot választani.3 eset lehet: beleolvad a nyomtatóba vagy sikerül vagy nem nem tapad rá a festék
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Szilofon
aktív tag
Eladó egy jó állapotú Üvegfóliás független Samsung S6 Gold.
45eRemek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
newwave0507
aktív tag
Valakinek esetleg eladó s8 kijelző jóárasítva? 😑😁
Köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
őstag
Üdv!
Tudna ajánlani valaki olyan fóliát, ami nyomtatható színes nyomtatóval és ajtóra felragasztható névtáblaként? Valami igényesebb kinézetű kellene, ha van ilyen, továbbá az a fontos, hogy le is lehessen szedni, ne kelljen kaparászni utána a felületet a ragasztó miatt. Lehet A/4 méretű, majd kivágjuk.
Előre is köszönöm!
-
Zewa
senior tag
Valakinek esetleg nincs eladó i5-4570 vagy i5-4590?
Esetleg más i5 Asus H81M-C lapba?[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
IO.sys
őstag
Cetirizin-dihidroklorid tartalmú rágótablettát ettem régen, az volt a legjobb. Aztán rájöhettek, hogy jó, mert többszörösére emelték az árát. Tabletta formában nekem már meg se közelíti a hatást.
Most HISTISYNT szedek én is, reggel és este, így többnyire átvészelem a napokat. A TERMÉSZET VESZÉLYES HELY.凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
nagyúr
válasz newwave0507 #80923 üzenetére
HISTISYNT 5 mg
Hatóanyag: levocetirizine (javított cetirizin)[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
newwave0507
aktív tag
Köszi Urak!
-
Most kaptam (ez vényes) Aerius-t, ez rendben van, nem alszok be tőle. Korábban volt Cezera (ez is vényes), ami kb. arra volt jó, hogy nem tüsszögök, nem folyik az orrom, mert minden trutyit beleszárít az emberbe Azt hittem, megfúlok tőle Be se szedtem. A maradék jól jött télen, náthára, azt úgy megszüntette, mint annak a rendje
Ha segít, nézd meg ezeknek a hatóanyagait, és keresd vény nélküliben.Mutogatni való hater díszpinty
-
Zewa
senior tag
Próbálj ki egy cetirizin tartalmú gyógyszert. (kérd nyugodtan a gyógyszertárban a legolcsóbbat, ugyan azt tudja egy 600forintos mint egy 1600-as rágótabletta) Abban az esetben ha álmosít és nyugtat, akkor keress valami 3. generációs antihisztamint; levocetirizin vagy fexofenadin hatóanyaggal.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
newwave0507
aktív tag
Valaki tudna ajánlani allergiára gyógyszert.. ? Eddig nem volt ilyen gondom, de most nagyon kijött.. köszi
-
freaghill
őstag
Valakinek ötlete, hogy merre tudok kapni/venni használt 20l-es diszperzites vödröket?
20-30 darab kéne -
Exian
addikt
Vásárcsarnoknál kívül tele szokott lenni palántaárusokkal. Vagy ha még van kedved ültetni, akkor magot tudok adni, tavaly raktam félre mindenféle spéci fajtát az aprószeműekből. Mindenféle forma, szín előfordulhat De attól tartok, hogy erről ilyen szinten már lecsúsztál. Én februárban szoktam elvetni a magokat, ilyenkorra már lassan kiültethető palántáim szoktak lenni, de idén nem veteményezek. Ilyenkor meg már mondjuk kár magokat vetni, nem lesz időben belőle semmi.
Szóval vásárcsarnok és/vagy vásárban vasárnap.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Paradicsompalántát hol lehet/érdemes Pécsen vásárolni? (Csak erkélyre kellene 2 db, valami kisebb szemű fajta, fürtös/koktél/hosszúkás )
¤ R'n'R ¤
-
mormota
senior tag
Tavalyi, szárított, talán még csípős is.
Akinek kell, szóljon.
Egy lidlis üveges rostos(alma-banán-körte vagy a répás is jó) ivóléért vihető[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Exian
addikt
Munkalehetőség lenne 2 fő számára, alapvetően fizikai munka, de nem "megdöglős". Akit érdekel, privátban keressen kérem, ott megírom a részleteket.
-
Szilofon
aktív tag
-
emre
veterán
-
UHHH
senior tag
Apropó klíma: Ahogy láttam, a GREE a menő cucc. Legalábbis Máltán is sok volt belőle, ott meg nyáron meleg van, télen meg fűt is.
-
őstag
válasz Bandus99 #80907 üzenetére
Hát lehet, hogy már el vagy késve vele, mert már el vannak úszva a munkával mindenhol.
Én a Mecsek Klímával szereltettem 5 éve. Akkor korrektek voltak. A szerelés akkor kis távon ingyenes volt, amit hosszabban kellett csövezni, ott fizetni kellett, de azóta jött valami plusz költség, amit áthárítanak rád, azért lett drága. Asszem valami környezetvédelmi díj, vagy valami ilyen.
-
Bandus99
őstag
Klimat szeretnek vasarolni a kozeljovoben. Hova erdemes menni ezugyben? Ahol nem feltetlenul arra beszelnek ra ami nekik a legelonyosebb, hanem arra ami nekem a legmegfelelobb?
Vagy netan neten nezelodjek es onnan erdemes?
Eppen latok egy weboldalt ahol 40k a klimaszereles, persze azt nem tudom ez mennyire realis ertek
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
UHHH
senior tag
Garmin nüvi 42 Lifetime Maps eladó, totál újszerű (refurb) még a fólia is rajta van, dobozában, minden kiegészítővel. Térkép az tudtommal friss és bármilyen rámegy, PM, ha érdekel!
-
Exian
addikt
Nekünk Krups Dolce Gusto van. Ezt megkapod 15-18e Ft között sok helyen. A Nespresso gépekhez több az utángyártott kapszula, de már elég sok van a DG gépekhez is. De amióta utántöltős kapszulát használunk, nem is érdekel, nem vettünk hónapok óta sem gyári, sem utángyártott kapszulát. Lavazza kávéval szoktam tölteni, néha Frei féle ízesítettekkel. A gyári 16db-os DG kapszula csomag ˜1500 Ft körül van, annyiból lefőzök 40-50 kávét simán. Így megéri, viszont kényelmes és főleg bazi gyors vele a kávéfőzés. A kapszula kipucolása meg kb. 10 másodperc vagy annyi se. Utántölthető kapszulát meg kínából rendeltem 700 Ft-ért 4db-ot, de még hozzá sem nyúltam, még mindig az első kettőt használjuk, amit még Pécsen vettünk, pedig elvileg 40-50 főzésig működnek, de nekem 200-300 főzés után sincs semmi baja.
[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Koszi! Es neked is Zewa (#80879)!
Talaltam itthon ideiglenesen egy kis talat a kionto helyere, igy nem maradok napi kave nelkul, de mindenkeppen korbejarom a helyeket, es ahol talalok jo aron valoszinuleg rogton kettot veszek.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Netfone
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla