- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
Ausztrál termék, ne kérdezd hogy került ide, sajna ez inkább csak fuj mint höt, 1-2 fokot levisz és igen 1 nap alatt felzabál 20 liter vizet, szóval szerintem párásit, de a höérzeted azt csökkenti (vizet nem fuj ki magából, legalábbis nem észrevehetöen)
Ha jeget is teszek a viztertájba akkor hatásosabb.
Gondolom kész vagyon az amit a metroban lehet kapni. Ezt inkább ventilátor árban adnám mint légkondi árbanPlug and Pray... :)
-
polip
addikt
Nos akkor árak, 7 vége felé lesznek aktuálisak, addigra lesz meg a laptop...
CPU: Core 2 Duo E6400 (3,4-en simán megy) + AC Freezer Pro7 28.000.-
MOBO: Asus P5B Deluxe 30.000.- (nagyker garos a cégünél, amúgy 3 hónapos kb)
RAM: 2x1GB Kingmax Mars 667-es, atomstabil 800-on, tesztelhetően (garosak természetesen) 15.000.- a két darab egyben!
VGA Gigabyte Radeon X800 (heatpipe - néma) 128MB DDR3 - 16.000.- (itt van a lap közepén, dobozzal, minden sallangal együtt adom: [link] )
1x 80GB Samsung SATA - 6500.- garos
2x160GB Samsung SATA - 8500/DB.- garosak
Pioneer 111 DVD író 4500.-
Pioneer 112 DVD író 5500.- 1 hónapos
Audigy (C880) 6500.- ([link])
Antec Sonata ház (minden cuccával, gumialátétek + 2 extrahalk házventi - 12cmesek) 12.500.- [link]
Antec Truepower 2.0 táp (480W) íme: [link] 10.000.-
Házról: extra néma cucc a táppal együtt...a jelen konfigot NEM LEHET HALLANI működés közben, ha nem világítana a led, azt hinné az ember h nem megy a gép! A táp full loadon 20DB-el megy!!
Lepróbálható, meghallgatható nálam...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
magi20
senior tag
http://www.tupperware.hu/today/32.html
4-5 oldal B680 kék kerti tál.600ml 4db 800ft/db
6-7 oldal B540 elegancia tál 600ml 4db 1000ft/db
6-7 oldal B600 elagancia kancsó 2db 3000ft/db
8-9 oldal C390 sárga új hullám közepes edény 1db 1200ft/db
10-11 oldal B250 uborkalift de kiszedhető,tehát sima tároló is 3-4 db 1800ft/db
20-21 oldal C880 sajtkés kb még 10db 2800ft/db
24-25 oldal B190 1 szett 2000ft/szett 3 db-ól áll 600ml
24-25 oldal B050 4-5 szett 2400/szett 4db-ból áll 300ml
26-27 oldal B640 1 db 2000ft/db
30-31 oldal C530 Konyhai mindenttudó 1db 7000ft--------alkuképes
32-33 oldal nagy fedőtartó C135 2db 1000/db
és van még 1-2 dolog ami nincs itt.........
talán van még 1 db pizzaszeletelő is
ezek vannak még nézétek meg van-1-2 jó dolog.
amugy nem hiszem el hogy senkit nem érdekel egy fullos O'neillos xl-es jó nagy széldzseki,bélelt is. vízlepergetős anyag.és közben kurva jól néz ki
[Szerkesztve]Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
válasz Moddingfan #591 üzenetére
persze mindjárt összeszedem.-aztán leírom.
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
Jah tupperware cuccok még vannak ám...egész olcsón akinek kell féláron kb.
Bandusék csomó mindent vettek,remélem meg is vannak elégedve vele......-)?????
Jah van még egy-két minőségi cucc.
pl Full eredeti O'neill XL-es kék-fehér széldzseki ilyen őszi.kurva jól néz ki-én ilyet nem hordok csak egyszer próbáltam fel.Ugyanugy mint amit macka elvitt cipőt,,zsír új.
Boltban kb 25-30000-----tényleg jó nagyon
Bandus felpróbálja ha nem jó neki eladó.
Aztán Schiesser.......ez nem ismert i9tthon de egy alsónaci kb 6-7000ft.nagyon jó cuccok,több évre is jók.
EbbőL xL-ES alsónaci-fekete zacsiban-fel sem próbált természetesen.
aztán
AQUA schiesser fürdőnaci----nem a fecske-nem is a rövidnadrág feeling,hanem amit én buzinacinak hívok----bolti ára kb 9000...--nem az én stílusom,tehát fel sem próbált,,xl-es
Mindent olcsón adok,különben hajléktalanok viszik.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
válasz Moddingfan #586 üzenetére
Egy Galizio Torresi
http://www.galiziotorresi.it
ne kérdezd honnan van.-)))
vmi ilyesmi,,,amugy pár k-ért behirdettem de senkinek sem kellett.-))hát most szívhatják a fogukat.
http://www.rabanser.com/es/dinamic.asp?content=articoli&lista=marche&Lingua=eng&Chiave=Galizio-Torresi_310351
ennél szebb,,is..olyan finom bőrszaga volt-dehát mackának jó-ő ügyvéd.
na jön a ram is,plussz infolexbe visszaveszik a lapot-hallod felhívtam ,egész korrektek.ez az amit enszuke vett nekem 4 core dual vsta.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Moddingfan
senior tag
Erről haverom egyik beszólása jut eszembe, ami Győzike szájából hangzott el: ''Jaj, de bááánom, dé bááánom'' Mivel hétvégén nem volt időm kipróbálni, ma, vagy holnap nekiesek és adok neki Amúgy THX
Milyen csukát? Tupperware, cipő, kész pécsi vásár lett a PH! Amúgy milyen cipő volt?Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
magi20
senior tag
Komplett gépet-félkonfigot keresek....lehet vinyó nélkül is..a lényeg lap+proci kombon van.
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
magi20
senior tag
válasz Moddingfan #582 üzenetére
Oks,bazz ott a karim,és most itt szívok,mert nincsen ramom,áhhh.........úgyhogy még maradhat,persze csak ha akarod.....????????
na reggel jött Macka aztán vitte a csukátszerintem tetszett neki. 35k-s csukaDeadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Thomas1
addikt
Igen, a páratartalmat tudom, hogy növeli, de én azért jókat hallottam róla, és használat közben is láttam/éreztem, kellemesen hideg levegőt nyomott.
Persze a kompresszor valóban fűt, de azt az ellentétes oldalára nyomja, míg felém a hidegebb jönne.
ON: Samsung D600E eladó.[link]
LG 52/24/52 CD-RW eladó: [link]Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
gabx76
őstag
Nincs valakinek egy billentyűzet+egér kombója olcsón?!
-
magi20
senior tag
Félkonfigot keresek.....
Lap+proci+memó
dvd író-ház-táp...Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
chungee
addikt
Nincs vkinek feles monitorkábelje?
Csere tárgyaim:
CD-ROM
56k modem
250w táp
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
válasz Iginotus #568 üzenetére
Akkor ebben elvileg cserélgetni kell a vizet? Mert amit én keresek abban van egy pici kis hűtő, ami lehűti a vizet, és rézcsöveken nyomja a venti elé. Vagy a tiédben is van?
Hol vetted, és mennyi volt? És mennyire hűt?
Elvileg a héten kapnak a Metrósok, de nem tuti.
Ilyesmi:
[Szerkesztve]Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
-
polip
addikt
válasz Silencer83 #564 üzenetére
bazz itt hezitálok a dolgon...árazom be, de lehet elvinnék egybe is
amúgy a jöv 7en lenne aktuális, kell vennem egy notit előtte...pár nap és mennek az árak..ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Ildika
tag
Mi tavaly többször is voltunk Sikondán... Ebben az a legjobb hogy üdülési csekket is elfogadnak és csak annyit fizetsz amennyit ott vagy.
Tehát felnőtt belépő 300ft/óra,
gyerek, diák, nyugdíjas 200ft/óra
Itt megteheted azt is hogy 2-3 órára mész le. A belépésnél kell leadni valamennyi pénzt (azt hiszem 2000-et adtunk le) és kapsz 1 karkötőt. Ezzel tudsz a büfében is fizeni, nem kell a strandra pénzt bevinni. Kifelé menet pedig vissza kapod a visszjáró lóvét.
Van élménymedence is meg 32 és 35 fokos termál medence is.
[link]''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
Silencer83
addikt
31fok van a szobaban...bazz
/ szigetelt haz, fasza muanyag nyilaszarok... -
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
2gbs noti ram kapható vmerre?
ugye csak 2slotom van és kéne a 4gb, rémisztő amikor az ember 6000*9000es képekkel dolgozik és elfogy a ram.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
rnrn
aktív tag
Hali!
Kaposváron egy hete voltunk párommal utoljára és hááát... Fél óra sorban állást követően jutottunk be, aztán pedig megállapítottuk, hogy néplavor. Nagyon szép, igényes, tiszta, de iszonyat rengetegen voltak. Mozdulni sem lehetett.
Ellenben tegnap Harkányban voltunk és nagyon meg voltunk elégedve. Óriási területen sok-sok medence van. Megvettük a legmagasabb árú belépőt (2640 Ft), és kaptuk az élményfürdőt (szauna, gőzszauna, jakuzzi, stb.) 2 óra időtartamra --- pont elég is volt ---, a strandfürdőket, az úszmedencét és a gyógymedencéket. Szuper volt, csak ájánlani tudom. Nem tudtuk megunni, pedig 7 órát voltunk... Ja, és bő 20 km csak Pécstől.
Barcsra megyünk legközelebb, szimpivé tettétek az előző hozzászólásokkal.
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Pont tegnap voltunk ott, tényleg jól néz ki, vízmasszázs, vízkeringető, elég jó sodrás van körbe-körbe.
A baj viszont az, hogy elég meleg mindenhol a víz, és az uszodába (25m) sajnos tényleg csak úszósapkában engednek be. Pár órát el lehet lenni, de én egész napot nem bírnék ki, főleg mert kb. 5000-en vannak.
Kaposváron volt mostanában valaki?
-
Macka
veterán
Lesz egy eladó C2D 6300 procim . Olyan 25K körül.....
-
Csepy
őstag
Lehet drava lesz ebbol
Akkor már inkább az új barcsi élményfürdő. Felnőtt belépő, egész napra, szaunával és jakuzzival 1400.-, ami baromi olcsó. Ugyanez diákoknak 700.-
van vagy 10 medence, 2 szauna, 3 gyógymedence, termálvízzel, büfé, masszázs... megéri
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
Macka
veterán
Faddi Duna egész jó..... Mondjuk az sincsen túl közel....
-
freddyke
tag
Ha valakinek van elektronikai hulladéka és szabadulni akar keressen. Intézem a szakszerű leadásukat.
Monitor, tonert, nyomtatópatron, elem, akkumulátor (nem ólom) veszélyes hulladékok, ezekért fizetni kell valamennyit, a többit egyelőre nullában veszik át.
Cégeknek hivatalos igazolás a leadásról. -
polip
addikt
CPU: Core 2 Duo E6400 (3,4-en simán megy) + AC Freezer Pro7
MOBO: Asus P5B Deluxe
RAM: 2x1GB Kingmax Mars
VGA Gigabyte Radeon X800 (heatpipe - néma)
1x 80GB Samsung SATA
2x160GB Samsung SATA
Pioneer 111 DVD író
Pioneer 112 DVD író
Audigy (C880)
Antec Sonata ház
Antec Truepower 2.0 táp (460W)
eladó lehet külön-külön is...ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
nesa
veterán
válasz Moddingfan #544 üzenetére
Harkanyba van ingyen belepom +1 fot vihetek be de meg igyse megyek mert olyan lesz mint a heringes doboz
Lehet drava lesz ebbol
[Szerkesztve] -
Macka
veterán
válasz Moddingfan #544 üzenetére
Meglett lap, Giga P35 DS3. Nem tudsz kölcsibe tuning-léghűtést?
-
nesa
veterán
válasz s7evcsenko #542 üzenetére
Uhh az nagyon gazos.
Dombai-torol tud valaki valamit?? -
polip
addikt
Üdv!
Mennyiért lehetne eladni a köv konfigot egyben?
CPU: Core 2 Duo E6400 (3,4-en simán megy) + AC Freezer Pro7
MOBO: Asus P5B Deluxe
RAM: 2x1GB Kingmax Mars
VGA Gigabyte Radeon X800 (heatpipe - néma)
1x 80GB Samsung SATA
2x160GB Samsung SATA
Pioneer 111 DVD író
Pioneer 112 DVD író
Audigy (C880)
Antec Sonata ház
Antec Truepower 2.0 táp (460W)ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Ferdzsoo
addikt
Na azért ez:
38-40 fok alapon a chipsethűtésem, a bazi thermalright HR-5-SLI-vel, úgy hogy egy 12cm-es és egy 9cm lapátos folyamat küldi rá a levegőt. Kész vagyok az nForce-tól."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
polip
addikt
meleg?
nálunk 14 gép megy a cégnél és nincs légkondi...elég fasza az időThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Macka
veterán
Keresek kismegjajtót kölcsibe......
-
Silencer83
addikt
FSP BLUESTORM II. - 400W
ki tud nekem ilyet intezni, 0km-eset? ( freddy esetleg )
szamla nem lenyeg, csak zsiruj legyen. -
hoax
senior tag
válasz Moddingfan #527 üzenetére
Ne kezd már Te is...
Ha nincs a végén egy az még nem azt jelenti, hogy beléd akarok kötni...
Ez röviden annyit jelent, hogy vastagon sz@rok a történtekre.
[Szerkesztve]Don't panic!
-
hoax
senior tag
válasz Moddingfan #490 üzenetére
A meglátásoddal kapcsolatban nincs mit mondanom, és ha lenne sem mondanám...
Mindenki úgy könyveli el, ahogy akarja.
Szerintem megleszünk mi egymás nélkül is!Don't panic!
-
Thomas1
addikt
6 db hűtő vesz körül (fagyasztó és sima is), nem kicsit fűtenek. Átlag hőm. 38 fok körül.
Nem tud valaki levegőhűtőt szerezni? Tesco, Praktiker, Metro, Baumax-ban mind elfogyott.
Olyan, ami vizet fagyaszt, és azon fúj át, klíma sokat zabál, az nem kell, meg drága is.
-
Fefi
csendes tag
HALIHÓ!
Kábel teszter, Krimpelő, RJ45ös csati, stb eladó!!!
Keressetek megH-Szó 10.30-17.00
-
s7evcsenko
addikt
Sony ericsson w300i eladó
[link]"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Gazs
tag
nincsen másnak ilyen vga táp kábele fölöslegbe magi-n kivül? [link] Már nagyon kéne sajna nincs a tápomon ilyen és enélkül nem tudom használni rendesen ezt a rohadt gépet
-
Moddingfan
senior tag
Ma tuti nem tudom kipróbálni, 5-től késő éjelg folyamatosan programom van, max holnap, de nagyon kíváncsi vagyok. A program sztem a Lost Planet lesz, az majd ad neki
nesa: én bírom a meleget, sőt, élvezem is, imádok napozni és szaunázni, szóval nekem kapóra jön A pecóban meg félrábócra eresztett redőny mellett kb.21-22 fok van
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
nesa
veterán
Gyerekek ti hogy birjatok ezt az idot, 28,5 fok van a lakasba kezdek meghulyulni
-
Szpájki
tag
énis ezekre gondoltam.
igen ha csak cdre állítoma bootot akkorsem, vinyósat ma kiprobálom, az xpé jó, nálam tökéltesen megy :SA srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
Bandus99
őstag
-
magi20
senior tag
válasz Moddingfan #497 üzenetére
jaja én is erre gondoltam 3-4k-ból megvan.-))tudod amit mondtam,végre írt,úgyhogy sikerülni fog.-)
figyu azért este hívj már fel pár percre,hogy-hogy megy a 8800gts-em.-))vagy csörgess meg és felhívlak,vmi jó durva game-l próbáld...
Emberek érdekelne valakit.
Új razer egerek kb 5-6000ft.-ért főként diamondback.--chameleon meg a társai..
copperhead kb 8-9000ft-ért.
Speedlink tastatur bill kb 3-4-5000ft-ért
Speedlink Triton 5.1-es mikrofonos füles
Speedlink medusa 5.1-es bár azt modi is tud hozni..-)
vkinek esetleg valami.???de ez egyenlőre érdeklődés szint,de két hét múlva lesz pár darab.mindenből
csak egy a böki netem nem lesz.Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Gazs
tag
igen erre gondolok [link] küldtem pü-t
-
nesa
veterán
MUSHKIN 1066 ?? Szereny kis ramok
Kicsi ON
Jovo honapba eladova valhat egy kiveteles Tuningal biro AM2 lap, nekem volt hogy regi biosal 400 fsb is beroffent de a 385 tuti viszi az uj biosal is ,anno regen egy sempront nyuztam benne 8x340 ezt alapfeszen tudta a lap es a proci is
Tehat a lap egy ABIT KN9-s
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jófogás tapasztalatok
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EAFC 25
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook