Új hozzászólás Aktív témák

• Nevil2

tag

válasz a2d2 #44517 üzenetére

Tévé ügyben:

SAMRT - ha nincs pécéd, de akarsz neteni (a tévén)
    3D - Csak, ha van BlueRay lejátszód és ezer csiliód 3D-s filmere. Tévé műsorra nem nagy kaland. Ráadásul az aktív szemüveg nehezebb, a passzív nem nem tökéletes, és mondjuk egy filmet ha végig szenvedsz - mert a másfél óra végére már szenvedés lesz - meggondolod, hogy megérte-e.
    FullHD - ha előfizetsz HD műsorokra, vagy divx-es BD/BR rippeketet nézel, esetleg rákötnél konzolt vagy pécét, akkor megéri...
    HD Ready-t csak belépő szinten kapsz, bár a normál tévé adás jobb rajta (illetve az alacsonyabb felbontás miatt kevésbé jönnek elő a képhibák) - de ez nem jelentős "előny"

Mondjuk HD-Ready és FullHD felbontás között nem nagyon teszel különbséget 2-3 méterről, csakhogy a HD Ready tévékbe ma már nem tesznek olyan fejlett technológiákat a belépő szintű árazás és a csekély haszon miatt.

Szóval ha nem kell a nagy "csilli-villi" akkor egy minél nagyobb képátlójú, kedvező árú FullHD-t érdemes venni SAMRT és 3D nélkül...

Az Orion és a Funai a nagy márkák előző generációs (előző idényes) paneljait használják... Itt is lehet jókat találni.

Plasma - a felület minden esetben erősen tükröződik (ablakkal szemben nézhetetlen), illetve az első fél évben különösen kell vigyázni a beégésre (még a mai modelleknél is). Sport műsorokra és természetfilmekre kiválóan alkalmas. Pár éve ajánlottam volna, de most a led lcd-k között nem nagyon, legalábbis nem az alsó árszegmensben...

LCD - ma már mindenre jó - különösen konzol és pécé (a sok állókép miatt)... ráadásul valamivel kevesebbet fogyaszt, mint a plasma

Ez az én tapasztalatom (sokáig szakmabeli voltam).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák