-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
válasz CPT.Pirk #44543 üzenetére
Én tényleg nem szeretnék itt vitát kialakítani, de az hogy Neked fáj tőle a fejed, az egyéni probléma... ettől még a technológia nem rossz, csak Te érzékenyebb vagy rá az átlagnál.
A "beszűrödik a fény" dolog mindkét szemüvegre károsan hat szerintem.
Azt meg végképp nem hiszem el, hogy egy felezett felbontás nem tűnik fel embereknek.
Persze, ha még életükben nem láttak 3D filmet, akkor elképzelhető, hogy nem a képminőségre koncentráltak, de azért ott elég sok a különbség...hcl:
Ha egymás mellett ál két ugyan olyan márkájú autó, az egyik lelakott, karcos, míg a másik csilli-villi, polírozott, és egy kicsivel többet kérnek érte, akkor ne mond már hogy Te inkább a lerúgottat veszed meg?Lehet hogy ez a fullhd dolog tényleg túl van lihegve, de én már elvből sem töltök le filmet, ami nem fullhd (kivéve a sorozatokat)... haladjunk a korral.
Mondjuk én inkább a hangminőségre vagyok érzékeny..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN