- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Töröltem néhány hozzászólást, az érintetteknek küldtem üzenetet.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Magnum_
nagyúr
nc*re-al mi van???
I humbly and respectfully decline™
-
Ja, hogy ti csináltok ilyet? Akkor frankó, elzavarom hozzátok.
@Littlejohnny : Ha bagóért megkapod, és kiárulod alkatrésznek, akkor még jól is kijöhetsz belőle.
@Saint : Hú, ennyi IQ fightert... De egyébként 160k-t én se adnék egy telóért.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
crabi
tag
sziasztok 2,5 es 120gb-s ide notivinyó kéne!
van valakinek elfekvőben? -
djSiku
csendes tag
Skacok, segítsetek!
Kellene nekem Robert Merle - Malevile című könyv SOS-ben.. Versenyen szeretném ajánlani, azonban 2 könyvtárban is kerestem, nem volt..
Elolvastam az ajánlóját ill. előzetesét, nagyon jó könyvnek tűnik, szóval ha akadna jóárasítva, akkor szerintem pályáznék a megvételére is. Elég sürgős lenne.Köszi előre is, válaszokat elsődlegesen priviben várnám!
-
a2d2
addikt
-
jericho69
tag
Tudtok itt Pécsen olyan helyet, ahol ha készítek photoshop-ban egy mintát, akkor azt megtudják nekem csinálni nagy méretű (kb. 35x27cm) öntapadós matricává amit feltudok ragasztani az egérpadomra?
-
zsolt19900
őstag
nem tudom mennyire vagytok jártasok a dolgokban de az pécsi használt mobilosoknál van esély olyan mobilt találni ami a korából kifolyólag még garanciális ?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Magnum_
nagyúr
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Eladó a következő motyó egyben:
Intel 531 cpu + Zalman 7000BCu + 775 lefogató
2*512/667 Samsung és 2*1024/800 Kingmax Ram ezekre gari is van
Tagan Easycon 480W moduláris táp - dobozában, minden kábellel
LG CD-RW DVD-ROM
HP F2180 multi, néha rosszul húzza be a lapot , egy halott Asus P5ND2 SLI lap.
Codegen ház, 12-es coolink venti ford. szabályzóval
20 000 HUF.
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
válasz littlejohnny #30269 üzenetére
@Polip : És nem a szalagkábel volt Kimértem, jó. Néha ad képet az LCD-re. A chipset erős nyomására pedig mindig... Vagy a chipset ballozása kezd felválni, vagy a nyák repedt meg...
Visszaadom, aztán elviszi a gazdája valakihez, akinek van hőlégfúvója, nekem nincs@littlejohnny : Bármi lehet.
- Nem tölt, és valójában egy kimerült akkuról próbál indulni...
- Hibás BIOS (eprom égetés meg egy 200ft-os cuccal megy benne...)
- Beállt a venti, és nem hajlandó elindulni, ha nem tudja megforgatni
- Chipset elhaltÉs még sok minden, meg ezek kombinációi...
[ Szerkesztve ]
-
stuntmanmike
tag
Eladó:
- Technics RP-F880 füles 13k
- Sony Ericsson HBH-DS980 bluetooth sztereó headset 10k
- MSI USB bluetooth adapter 1,5k
- HTC Hero fehér, gyári független, minden tartozékával, dobozában. Gyártói garis idén december közepéig. Hátlapja zsebkarcos, illetve a bal tetején van egy alig észrevehető karcolás. Képek: [link] [link]
- Az alábbi konfig, elsősorban egyben:
- Gigabyte GA-965P-DS3
- Intel C2D E6300 1,8ghz
- Geforce 8800 GT 512mb (Gainward Golden Sample)
- 4*1gb ddr2 Geil Ultra
- Western Digital Caviar Green 1TB
- Samsung 300 gb
- Antec P180 fekete
- Zalman 360B-APS
- Altec Lansing ATP3
- Logitech Cordless Desktop EX110 -
nagyúr
Csere csak 2GB DDR2 800MHz (ráfizetéssel 1066MHz) esetén játszik.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
FuckeR19
senior tag
Valakinek olcsó ddr2es 1gigás ram nincs elfekvőben? ide\satás low price hdd is jöhet (40+)
csere esetleg termékeim közül....hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
littlejohnny
aktív tag
Urak! Hatha latatlanban is tudtok okosat mondani: adott egy noti, ami a bekapcsolas utan lekapcsol. Ennyi... Mi lehet a bibi? Lenovo, ha ez szamit.
Szervizben mar nezette a gazdaja, ott eprom egetessel "fenyitettek". Letezhet? Ha igen, a kornyeken hol van erre megoldasi lehetoseg? -
-
crabi
tag
hali kéne valami gép 20-25 körül privátban várom az ajánlatokat
köszönöm -
Diego!
senior tag
Kutyára vágyó gazdiknak!
A pécsi állatmenhelyen több, mint 410 kutya várja jelenleg gazdáját. Nagyon nagy szükségük van szerető gazdikra, örökbefogadókra, hiszen hatalmas a zsúfoltság. Kérjük mindazokat, akik kutyát szeretnének, látogassanak el.
"A világ nem változik meg azáltal, ha magunkhoz veszünk egy gazdátlan kutyát, viszont a kutya számára az egész világ más lesz, ha gazdára talál."
Változtassák meg Önök is egy elhagyott, kidobott, szeretetre váró kutya világát, hogy a tél beállta előtt biztos helyük legyen. -
FuckeR19
senior tag
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
plaszy
őstag
SLI híd lenne valakinél elfekvőben jelképes összegért?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dodder
tag
Üdv Mindenkinek!
Tessék venni gépet olcsón:
Eladó a következő konfiguráció .Nálam Kipróbálható tesztelhető.Minden tökéletesen müködik.
Monitor nélkül 55000Ft. Monitorral 70000Ft.
Alaplap: asus m2n sli deluxe
Processzor:Athlon 64 X2 4000+ 2100Mhz 2x512Kb L2 + CM Hyper TX2 hűtés
Memoria: 2x1Gb Transcend JM800QLJ-1G DDR2-800Mhz
Video: MSI N250GTS Twin Frozr 1G OCHang: Creative Audigy2 ZS
HDD:SAMSUNG SP2504C HD Sentinel szerint.
ODD:HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40
Táp: FSP 500-60GLN: 8k
Ház: fekete mistral 12cm-es kék led venti hátul. Oldalán 8 cm.előző tulaja moddingolta kissé. belül feketére fújva..Az oldalplexi cserére szorul.
monitor: Fujitsu Siemens ScaleoView L19-1 5:4 képarányú.Doboz kábelek vannak.[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
-
Tudna nekem segíteni valaki, egy LP154W01 kijelző tesztelésében? Be kéne kötni egy másik gépre is, hogy egyáltalán jó-e, mert gyanús, hogy nem...
-
Gergő_
őstag
nyúlfarknyi usb hosszabbító kábelt keresek. infolexben lehet kapni vajon?
-
plaszy
őstag
32GB-os márkás, esetleg garis PenDrive-ot vennék csütörtök tájékán, jó áron (~15k).
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
MZsoltee
veterán
Keresek 1 max 2GB-os pendrive-ot occó pénzé...
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
zsolt19900
őstag
érdekelne djuosos simkártya ha esetleg van valakinek akkor írjon
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
polip
addikt
Eladóvá vált a notim:
Lenovo ThinkPad X200
P8600
4GB DDR3
320GB
bluetooth
n-es wifi
HSDPA modem
GPS
webcam
bill világítás
aktív merevlemez védelem
ujjlenyomat olvasó, már bekapcsoláskor aktív ha kell!!
TPM chip
vPro technika
szénszál-üvegszál keverékű kompozit ház...akksi kicsit avittas, a gépre 1,5 év gar van még
ára: 165.000
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
yerico
senior tag
Eladnék egy Asus EEE PC 700 Surf 2G-t
2009 novemberben vásárolva, tudtommal 2 év garos, tehát még egy év van rá. Boltból vettem Pécsen, mindene megvan, számla hozzá természetesen van.
Ha valakinek kell, tudok ÁFÁ-s számlát is adni róla, de akkor az drágább lesz Nekem vonaton kellett filmet nézni, egy Budapest - Pécs táv pont leszívja nullára az akksiját, tehát olyan 2,5 óra, amit tud. Mivel 2 GB az SSD, ami benne van, ezért Leeenux linux van rajta, kifejezetten EEE PC-kre szabott Ubuntu cucc. Van benne filmlejátszó - avikat simán viszi -, Firefox böngésző, AbiWord szövegszerkesztő, Spreadsheet táblázatkezelő. Amúgy kiváló netezni is, de nem fő gépként, hanem utazógépnek. Wifi van benne. Van hozzá egy 4 GB-os SD kártya, amin a filmeket tárolom, így azért kényelmesen használható. a 2 GB-os tárat elfoglalja az oprendszer és a swap. Ha kell, van hozzá egy táska is, azzal együtt sincs egy kiló a gép, egy hátizsákban elveszik.Ja, kiváló gyereknek filmet nézni útközben, olcsóbb, mint egy hordozható DVD lejátszó, és sokkal univerzálisabb. Nekem egy áldás néha, ha a gyereket nem tudom lekötni. Berakom a Kockásfülű nyulat vagy a PomPom-ot, és máris csend van.
Irányár: 30K
PÜ-t ne küldjetek, ha évente 2x megnézem, akkor sokat mondok. Fórumban vagy levélben válaszolok.
Kieg: Tehető rá XP is, elmegy vele gond nélkül, de a 800 x 480-as felbontás miatt sok ablak túllóg a képernyőn, és az nehézkes. Az Leeenux pont ekkora képernyőre van szabva. XP alatt is szaggatásmentes a filmlejátszás, de a Leeenux szerintem használhatóbb. XP licensz nincs hozzá egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
acc200
tag
Sziasztok!
Húgom gépébe kellene 1 vinyó: IDE vagy SATA II 120-500 GB új vagy újszerű állapotban.. Gari előny, de nem feltétlen szükséges, ha tényleg jó állapotban van a vincsi.
Üdv!
-
FuckeR19
senior tag
Genius sw-hf 5000-es rendszer érdekelne valakit?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Hunter2
addikt
nincs valakinek egy eladó független vodafone 845-je ?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Keresnek vmi egyszeru pc-t kb 25k-ert
Ezen kivul ha valakinek lenne rossz nem hasznalhato alkatresze, amit ingyen felajanlana. Egy masik ismeros keres iskolaba tanit, de nincs semmije nem tud a gyerekeknek bemutatni egy memoriat alaplapot semmit. Szoval ha van 1 rossz alaplap 1 cpu 1 memo stb stb de 1-1 db eleg lenne mutatoba.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
a2d2
addikt
Valaki hírdetett itt nemrég PC távirányítót.
Dobjon egy privit ha megvan még.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
NovaBlue
aktív tag
Logitech Z5500 valakinek? ( mennyit érhet? 1.5 éves gari nincs de tökéletes állapotban van )
-
Disc Man
csendes tag
Egyik ismerösöm keres monitort.
Régi hagyományos 15 coll-os már tökéletes lenne.
Ha valakinek van,tel számmal irjon privit.Köszi.
www.talkfusioninfo.eu Prezentaciós videot megnézni!!!
-
haft
csendes tag
Keresek Intellimouse 4 vagy rokon egeret, tökmindegy milyen állapotban, csak a görgő gumija legyen ép.
-
Maestro85
tag
Már többen érdeklődtek, de engem is érdekelne üres DVD lemez. 200 db kellene, maxell is tökéletesen megfelel.
-
Macka
veterán
-
polip
addikt
nincs valakinek eladó fasza pálinkája, ami rendes gyümiből van és nem valami elcseszett 50 fölötti fokozású? legjobb lenne 45, max 47 fokos
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
cserkész
tag
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
nesa
veterán
Keresnek lehetoleg garis TFT monitort, semmi komoly igeny nincs 17" is boven eleg de ebbol inkabb 4:3 aranyu lenne erdekes , minden megoldas erdekes lehet, lenyeg hogy pofatlanul olcso legyen.
Ajanlatokat privibe
Az ilyen ajanlatoktol kimeljetek hogy 250k-s monitor 100k er .
[ Szerkesztve ]
-
hoax
senior tag
Ezek még megvannak:
MSI MS-7521 P43 FSC lap (OEM) - 7K
Athlon II 215 - X2 - 2,7GHz (OEM) - 8K
Athlon 64X2 4600+ - 2,4GHz (OEM) - 6K
Xeon 3110 (E8400 alapú, 4GHz alap feszen...) - 775 (OEM) - 24K
Alpenföhn Brocken procihűtő - 7K
Gigabyte EP45T-UD3R (kb.1,5 év gar.) - 27K
Samsung HD322HJ (Új, gépben még nem volt... kb.2 év pécsi gar.) - 11KDon't panic!
-
Macka
veterán
T-Mobile G2 Touch (HTC Hero) eldó. Teljesen makulátlan, se karc, se ujjnyom. HTC tokkal, tükörfóliával, minden tartozékkal, garanciapapírral... 55.110,- Ft.
-
daninet
veterán
Vegyetek Omniára védőfóliát vagy Netgear DSL routert
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Sir Riccio
addikt
Üdv mindenki!
Régen írtam ide, viszont most muszáj lesz. Az a helyzet, hogy munkát kergetek. Az egyetem dolog most pihen, az 508-ba járok fényképész fotótermékkereskedő szakra(kell egy OKJ-s papír a dologról). Hétfő-kedd suliban vagyok, viszont szerda-csüt-péntek és hétvégén vagy délelőtt vagy délután ráérnék dolgozni. Sokmindenhez értek, van egy 3/4 Fizikus-informatikus diplomám. Ha valaki tud valamit ne tartsa magában!Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Bandus99
őstag
Van koztetek aki rendszeresen bringazik Pecs utjain?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
HoldChore
tag
Micro SD-t keresek 4, de inkább 8 gigásat. Vagy ha valaki rendel valamit Szlovákiából valamit, akkor társulnék.
Pécsi átvétel érdekel csak kéz a kézbe.Priviben
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Bibby
addikt
Tudtok valami kellemes szombat esti szórakozást? Esetleg egy helyet ami igényes, jó zene (tudom, kinek mi) szól és nincsenek az egekben az árak.
Ελευθερια η θανατος
-
Macka
veterán
Kiss off... 3.5 MFt.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
olcsó Asus notebook elkelt.
-
hoax
senior tag
válasz Silencer83 #30201 üzenetére
Re...
Gainward GTX260 GS (kb.2 év pécsi gar.) - ELKELT
Don't panic!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- ASUS notebook topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla