- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
-
Gazs
tag
ASUS VW195 D 19"-os Widescreen monitor eladó!
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ért itt valaki hozzá és cserélt is iPhone 3GS hátlapot? Esetleg tipp, hogy hova, kihez fordulhatok, ha hátlapom már van, csak bátorságom nincs még szerelni?
-
Csuma
csendes tag
Wizz Air repülőjegy utalvány 40000 ft értékü,eladó 30000 ft-ér
Érvényes:2011. 12. 31-ig
Az ár fix. -
Ferdzsoo
addikt
Szép korai reggelt!
Tudtok mondani valami helyet pécsen ahol iszonyatgyorsan vissza tudnak forrasztani egy kiszakadt miniusb csatlakozót Nokia N86 telón?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
s7evcsenko #30685 üzenetére
-
válasz
s7evcsenko #30685 üzenetére
Órák óta brutál lassú.
-
Másnak is brutál lassú a ph, vagy csak nálam van valami?
-
Vennék 19" DVI-D-s monitort.
-
hcl
titán
Eadó egy AMD Barton 2500+ gép.
Abit Nf7 lap, 1Gb DDR2 RAM, 80Gb winyó, Radeon9200 128Mb, ház, táp.
Ajánlatokat PÜ-ben, azaz PÜ-ben megadom a tulaj telefonszámát, mert nem az enyém. -
Diego!
senior tag
10 körül vennék jó állapotú telot, vodafone függőt vagy függetlent, ha lehet nokiát, de minden megoldás érdekel és csak karcmentes!
-
Gazs
tag
ASUS VW195 D 19"-os Widescreen monitor eladó!
-
endib
tag
válasz
FuckeR19 #30672 üzenetére
Nekem számítógép alkatrész volt buborékos borítékban és lazán megmondtam hogy számítógép alkatrész
Kérdezte is, hogy miért nem volt akkor értékesen küldve, mondtam hogy épp ezért, mert ha elkallódik, így is visszajön az ára. Ekkor néztek rám morcosan, de végülis nem tudott mit csinálni a nagyfőnök.
Nem tudom mit írj rá..Vicc az hogy minden évben legalább két csomagom/levelem elveszik...
-
Stoner
csendes tag
Köszönöm a válaszokat: Dodder, Bigemperor, hcl
-
zsolt19900
őstag
egy c5 ös nokia érdekelne valakit?
-
FuckeR19
senior tag
Múlt 7főn adtam fel egy ajánlott levelet. Ma sem kapta meg a feladó, elküldtem neki a küldeményazonosítót amivel érdeklődött a postán. Azt a választ kapta hogy azt látják hogy feladásra került de utána nyoma veszett. Ilyenkor mit tehetek? Reklamálni 15 nap után lehet, de utána mit várhatók kb? Volt már hasonló ügyetek?
-
RZozo
aktív tag
válasz
FuckeR19 #30652 üzenetére
így én is jártam hajvasalóval, hogy mégis a drágább kellett a nejemnek, de sajnos én nem tettem ilyen intézkedéseket, ezért most itthon áll bedobozolva egy alig használt példány, de ha sikerül valamilyen módon megoldani ezt a problémát, örülnék neki, ha megoszanád velünk
-
OrangeBud
tag
blackberry 9500 storm >>fuggetlenites,hol es mennyi?
amugy a telefon eladó. érd.PM -
Bandus99
őstag
-
plaszy
őstag
C2D PC eladó! <--- Részletekért KATT!
-
Stoner
csendes tag
Sziasztok!
Ért valaki laptop javításhoz? Adott egy laptop (Fujitsu-Siemens Amilo L1310G), nem mai darab de működik. Csak mintha meghalt volna az LCD. Illetve nem halt meg teljesen, csak nagyon-nagyon sötét lett hirtelen (egyik napról a másikra), de azért látszik rajta, hogy van kép. VGA kimenettel rendben megy. Ez vajon javítható hiba, vagy kukázzam? Előbbi esetben egy nagyságrendbeli árat és embert/helyet tudtok mondani javításra? Utóbbi esetben van egy eladó laptopom egyben vagy darabokban.
Köszi előre is!
-
-
hcl
titán
válasz
s7evcsenko #30640 üzenetére
Egyetlen baja van csak. Ha rányomom, hogy adott MAC címhez mindig ugyanazt az IP-t ossza, akkor hiába kap IP-t a gépem, nincs hálózat.
De port forwardingot meg csak IP alapján tud a dögje, gépnév alapján nem...
...rohadna meg, pár naponta állíthatom utána a routeren a gépem IP-jét, hogy menjen a webszerver, VNC, stb... -
bark88
csendes tag
Ha valakinek lenne egy jó állapotú digitális képkerete, vevő lennék rá!
-
stuntmanmike
tag
Néhány UPC ajánlat:
- országos akció: analóg kábel tv 33 csatornával 2000 Ft/hó
- országos akció: 15 mbit/sec internet 3000 Ft/hó
- társasházi akció (egyénileg is igénybe vehető): digitális kábel tv, műsorrögzítő funkcióval, 69 csatornával + 30 mbit/sec internet + telefonvonal 9,5 Forintos percdíjjal 7000 Ft/hóA részletekről Nálam lehet érdeklődni priviben.
-
FuckeR19
senior tag
Egy hajvasalót szeretnék tönkretenni úgy hogy nem szedem szét
Valakinek 5let?
Persze külsérelmi nyom nélkül, így a szétzúzás nem játszik. -
Oksi köszike mindenkinek.
Még sosem voltam erre kíváncsi, mert nem élt a wlan, de most megy, titkosítottam, és úgy tűnik működik is... bár még lehet fel sem fedeztek...
TP-Link WR740N... az első olyan router a gépre kötve, ami nem dobta még el a digit 7h 46m után... -
hoax
senior tag
válasz
s7evcsenko #30636 üzenetére
Router beállítások -> DHCP -> DHCP client list
Kb. ennyi, és már látod is, hogy hány gép kapcsolódik... -
Dodder
tag
válasz
a router saját programja nem mutatja? nekem linksys van ott a dhcp kliens tábla opció alatt megmutatja hány gép csatlakozik hozzá.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
A router konfigos oldalán meg lehet nézni hogy milyen IP v. MAC címe van csatlakozva. Milyen routerről van szó?
-
Üdv.
Van olyan program, ami mutatja, hogy a routeremhez mennyien vannak kapcsolódva? -
Diego!
senior tag
Keresek: Nokia 6233 vagy 6300 telot, vodafone függőt, csak jó állapotút.
-
HoldChore
tag
Fiat Croma 2,5 TD-m nemsokára megy a bontóba.
Ha valakinek van ilyen autója és szeretne cserélni rajta alkatrészt, esetleg kell róla klíma vagy ABS, akkor jelentkezzen privátban. -
cserkész
tag
eladó komplett gépecske
FuckeR19:megvan még a genius 5.1-ed?
-
FuckeR19
senior tag
-
Dodder
tag
Merevlemez kérdés megoldódótt Hoax kolléga jóvoltából.
Viszont 3,5 külső sata merevlemezháza nincs valakinek eladóban? -
Dodder
tag
Üdv. Sos keresek 10-20-40 gigás működőképes merevlemezt. Dobj pü-t ha akad.
-
válasz
Silencer83 #30619 üzenetére
Pü
-
RZozo
aktív tag
Freecom Mobile Drive XXS 320 GB (a világ legkisebb 2.5"-os USB-s winchestere) eladó
-
dunc
nagyúr
-
plaszy
őstag
Eladó gépecske:
Alaplap: MSI P7N SLI PLATINUM (1.3-as BIOS-szal, FSC féle, hátlap nélkül, 3 helyett 2 PCI-E port, nincs PS2 port, nincs IDE, csak SATA)
Processzor: CORE 2 DUO E8400 (C0)
Processzorhűtő: GYÁRI
Memória: KINGMAX 2x2GB DDR2-1066MHz
VGA: GIGABYTE RADEON HD 4850 OC 1GB (GV-R485OC-1GH) - garis
HDD: WD 1TB SATA-II (WD10EADS)
Ház + Tápegység: LC-POWER PRO-914 600W - garis
Egér + Billentyűzet: Kolink USB optikai, feketeÁra: 105k, alkuval 100k.
-
stuntmanmike
tag
Egy Native Instruments Audio 2 DJ külső USB hangkártya nem érdekel valakit? Még bőven garis, 100%-os állapotban (a fólia is rajta van még). Új ára ~32k
-
Silencer83
addikt
azonnali megvetelre keresek SOS
2x1GB DDR2 800mhz-t
70/229 28 11 v privi
-
Dodder
tag
Eladó egy-két dolog:
Eredeti játékok:
Colin Mcrae 2005 1000Huf
Half Life 2 Orange box 2000HufUnreal Tournament 3 kép
-
dunc
nagyúr
-
hoax
senior tag
Ha már ennyien kerestek ilyesmit, akkor...
Enermax Noisetaker EG701AX-VE(W) (24P) 600W - 15000,-Ft
Erről mindent meg lehet találni, nem is részletezem...ARLT MPT-4502P (matt fekete) 450W - 4500,-Ft
20+4pin 1x
4pin 1x
Pci-e 6pin 1x
Molex 4pin 6x
SATA 2x
FDD 2x+12V1- 15A
+12V2- 16A
5V - 35A
3,3V - 30AMindkettő használt...
Ezen kívül...
Athlon II X2 215 (ADX215OCK22GQ) - 8000,-Ft
Athlon X2 4850 (ADH4850IAA%DO) - 7000,-FtMindkettő OEM.
Gari: 1hét
posta... ? -
jericho69
tag
-
csucsbicep
nagyúr
Keresek 400-500w közti minőségi tápegységet. Ilyen Codegen, HKC, Ultra, LC-Power stb. tápokkal meg se keressetek. thx.
-
Diego!
senior tag
Nem tud valaki kertvárosban szaunázási lehetőséget?
(Krisztina téri megszűnt.) -
Bandus99
őstag
Szia
Tobb embernel is olvastam ezt a hibajelenseget.Aztan lehet kapni hozza alaplapot de semmi garancia hogy 3 honap mulva nem csinalja ugyanazt. Masreszt majd 18k, ehhez kepest komplett laptopot kinalnak 30kert.
A kerdesem az lenne, ahogy nezem ezt az alaplapot, van rajta jopar kondi, ami akar okozhatja is a problemat, ha oreg.
Szted van ertelme megnezni es ha ranezesre rossz akkor kicserelni? Ill. masik kerdes esetleg te meg tudod nezni ?
sok sok ezret nem szeretnek rakolten, a kiarusitassal meg az a bajom, ahhoz is szet kell bontani, amihez szinten nem ertek. -
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #30598 üzenetére
Köszi mindenkinek, megoldva.
-
Dodder
tag
Üdv. 2x50 wattos 3 utas philips hangfalpár érdekel valakit?
Nagyon szép állapotban kiváló hangzással. Olcsón vihetó. -
plaszy
őstag
32GB-os pendrivet vennék.
-
Mateosz
aktív tag
Hali!
Hibátlan HP Laptop korrekt áron eladó!
Jóminőségű HP laptopom 2 magos processzorral, 2 GB memóriával, wifivel, bluetooth-szal, 2 órás aksi-idővel, eredeti Windows-szal korrekt áron eladó. Részletes leírás és saját képek ITT: https://sites.google.com/site/hp550elado/
Ha egy megbízható gépet keresel, ebben nem fogsz csalódni! Kipróbálható, tesztelhető!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen széket vegyek?
- Xbox Series X|S
- Macska topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- PlayStation 5
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Fotó állvány eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!