- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
domesz #16394 üzenetére
Ha 2 láb elgörbült akkor minek rakták össze? Egyből jeleznie kellett volna hogy mi van.
Avagy ha a proci berakása után seképsehang meg elgörbültláb, akkor meg ők basztak el valamit.Simán elhiszem hogy a postások beletúrtak a cuccba, és ott történt a malőr...
Kemény dobozban volt amúgy?@Kaics : Gondolom S775 mert ott vannak lábak az alaplapon, hacsak nem jumperre gonolt, de az meg nem baj ha elgörbül (ha nem szakad ki).
-
domesz
aktív tag
Hali mindenki! Kéne egy kis help/vélemény. Küldtem egy lapot tegnap postán, ma meg is kapta a srác és elvitte egy számtech boltba hogy összetegyék (összetették se kép se hang,bios se jön be) utána megnézték és 3 láb el van görbülve ahova kell tenni a procit, na én ezt a lapot kiszedtem minden probléma nélkül a gépembe (én 99%-ig biztos vagyok benen hogy álam nem lett baja(különben föl sem adtam volna)), áttettem dobozába(teljesen jól,biztonságosan becsomagoltam) és most ugye nem jó , ti mit tennétek a helyembe? előre is köszönöm véleményeteket | ja és még annyi hogy normális a tag, sok pozitiv értékellésel nem volt eddig panasz rá|
-
daninet
veterán
nem akartam monarchiába menni de ugynézki az lesz...a többi picit messze van sajnos nem otthon vagyok nem birom kocsikáztatni a csajt igy romantikus buszozás lesz
köszi a tippeket
sört majd veszek a gyárból ócsóé -
-
belaazallat
addikt
-
nesa
veterán
válasz
daninet #16381 üzenetére
Minarett etterem ,bagolyvar
Lenne 1 fél komoly fejhalgato eladosorba ami nem mas mint 1 AKG 141/2 studio fejes
Csak az erdeklodjon aki tudja mirol van szo es tudja mire kell szamitani ,felesleges koroket nem akarok futni TUC TUC zenet halgatok kimeljenek mert ez nem az o vilaguk ezt csak igenyesebb zenere ajanlom.....
A kephez kepest annyi hogy ez textiles nagyon kenyelmes.
-
-
daninet
veterán
üdv!
nemrégóta vagyok csak pécsi és elvinném ma este a barátnőm kajálni. mondanátok valami normálisabb éttermet? ne pizzéria legyen (vagy ha az legyen sok más kaja pizzán kívül), ne legyen nagyon lelakott (gondolok itt a petőfi és a rókus közötti kis étteremre ami a panelok alatt van az "alagút"-nál) és ne legyen túl drága sem mert pl a monarchia nekem az egy picit sok csak a menü olcsó
ha létezik ilyen pécsen feltétlen írjátok meg -
Macka
veterán
Lenne valakinek kölcsibe egy Intel gyári hűtője pár napra? E8600-hoz féle.
MONDJUK JÁNOSKÁNAK!!!!!!És miért pont Neki?
MERT!
-
Nem kell valakinek 1 jóképességű 4850 még 34 hónap garival?
Beszámítok minden értelmes dolgot, ha köll valakinek privizzen
-
MrWolf
csendes tag
Sapphire HD 2600Xt 256 DDR3 9K, Microsoft Sidewinder Mouse sliderekel, súlyokkal, kábeltartóval 9K.
Kamusok kíméljenek.....hova fajul már a logout....
-
Kaics
aktív tag
LCD TV-t keresek 82 cm képátmérőig Pécs környékén.
-
stuntmanmike
tag
Eladó cuccok:
Samsung 710N TFT monitor. Irányár: 20.000 Ft
MSI Bluetooth 2.0 USB adapter. 3.000 Ft
Privátban érdeklődjetek. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Nem érdekelne valakit egy gyári független Nokia E60-as teló? 3-4 hónapja volt főpanel cseréje és így onnantól újraindult a 2 év Nokia garanciája. Egyébként a teló karcmentes és minden tartozéka megvan(doboz, kábel, garjegy, CD, stb).
Eladás oka: Bandus99 beültette a bogarat a fülembe az 5800-val kapcsolatban(tegnap megnéztem, kipróbáltam és nagyon gondolkodom rajta).
Köszönöm!
Üdv.: Kano -
Loretto
veterán
Sziasztok!
Az adataimnál szereplő monitor mennyit érhet a bolhán? (NEC MultiSync 95F)
-
köpet
aktív tag
Jó reggelt!
Van két radeon hd2600xt kártyám (256Mb ddr3 pci-e, egy sima sapphire és egy passzív gigabyte), elcserélném őket egy 3850-re (ddr3), vagy az egyiket eladnám.
További szép napot mindenkinek...
-
Macka
veterán
Komoly léghűtést keresek. Leginkább Scythe Mugen 2-t!
-
dag
tag
TP-LINK 108M TL-WN651G PCI Wireless Adapter (wifi) eladó Matcomp-ba várásolt 1 napos (2 év garancia és az van ráírva h 5 év cseregarancia). Csak kipróbálva volt, USB re váltás miatt eladó a nagy távolság miatt. 4300 Ft volt, legyen mondjuk: 3k az ára
-
Csuma
csendes tag
Amd fhenom senkinek?
-
Bandus99
őstag
-
Macka
veterán
-
-
Dodder
tag
SZiasztok!
Kellene nekem extra gyorsan (holnapi átvétellel) és extra olcsón (Sör,csoki) PCI-os hangkártya.Sztereo bőven elég csak mikrofon-be legyen rajt.Van valakinek eladóban ilyen?
-
kovsol
titán
új routert kell vennem és nem vagyok járatos mostanában a pécsi boltokban hol érdemes probálkozni?
esetleg valami netes árlista vagy ilyesmit is szivesen megnéznék -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elég idióta kérdésem lenne
Apám vett egy új budiülőkét, de igen szűk a nyílás rajta. Vajon örülnének nekünk, ha visszavinnénk 3 napon belül, mondva h. valahogy csak nem férünk el rajta rendesen? -
nesa
veterán
Keresek joarasitott malac oru PASSATot ,vonohorog /kombi elony !
-
Bla82
tag
Eladó:
Galaxy 7300GT Pemium OC 256MB DDR3 PCI-E. Az alap GPU/RAM 400MHz/800MHz helyett gyárilag 500MHz/1400MHz! Dobozában, minden cuccával (cd és egy kábel)! 6kIntel celeron 1100-as Coppermine-128 Socket 370 SL5XU ajándék Slot1 átalakítóval! 1k
Akit valamelyik érdekel PÜ-ben elér.
-
wid22
aktív tag
DX8.0 AGP s Nvidia videokártyát vennék 5-6 ezer ft ig.
-
Jadro
veterán
Tudom hogy nem éppen a Prohardver témájába illő, de nem érdekel valakit Medela Mini Electric elektromos mellszívó? Tip-top állapotban leledzik.
-
ha3fis
tag
válasz
Bandus99 #16333 üzenetére
Köszönöm, pont most sikerült velük telefonon beszélni (végre felvették sokadik próbálkozásra), így megspóroltam egy utat Pécsre.
Levélben a múlt hónapban fel lett mondva a szerződés velük (tányéros Tv) és csak annyit akartam tudni, hogy mi a további teendő, de 30 napon belül küldenek levelet, abban minden benne lesz, a csekket nem kell már befizetni, mert a felmondás a levél beérkezése + 8. naptól él. Korrekt volt a hölgy mindent elmondott és nem akart lebeszélni a szerződésbontásrólSzerk.: Hú, hirtelen jönnek a válaszok, Köszi mindenkinek, a 1272-es központi "kékszámon" tudtam elérni őket.
-
ha3fis
tag
Tudja valaki, hogy a DigiTv-nek melyik címe a jó? A Király u. 76 vagy a Hungária u. 53/1?
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Régen jártam erre. Közben összejött pár eladó cucc, ami vihető.
2x1 GB Kingmax Mars DDR2 800 : 5000 HUF
256 MB DDR266 SO-DIMM : ???? HUFSamsung D600E teló. Független, dobozban, fóliás kijelzővel, 256-os kártyával. Ár megegyezés szerint.
Nokia E51 teló, dobozban, függetlenül, kábellel, töltővel. 28.000 HUF
Sapphire Radeon 3850 256 DDR3 PCI-E. 15.000 HUF
Samsung 160 GB IDE vinyó. Ezzel annyi probléma van, hogy kitört belőle az IDE csatlakozónál egy pöcök, ennek köszönhetően nem szereti, ha a kábelen van mellette másik meghajtó. Más tekintetben minden tökéletes. 5000 HUF
Abit Serillel PATA-SATA átalakító. 1500 HUF
Esetleg eladó még egy Abit KN9-S alaplap, dobozzal, minden cuccával, és egy tuningbarát X2 4400+. A lapot azt hiszem mindenki ismeri, nagyon jó tuninglap, heatpipe-os hűtéssel. 3260 MHz nálam a proci vége léggel.
Egyelőre azt hiszem ennyi a felhozatal.
Ha valami érdekel, akkor privi, vagy telefon. Kicsit kusza már ez a fórum. -
Bandus99
őstag
Az elso egy sima adapter
54M Wireless LAN USB Adapter, 2.4GHz, 802.11g/ba masodik ugyanakkora sebesseg de nagy antenna
54M Wireless LAN USB Adapter, 2.4GHz, 802.11g/b
4dBi detachable antenna,a harmadik nagy sebesseg
108M Wireless USB AdapterKerdes mire hasznalnad es mekkora tavolsagra.
sima netre nem messze a routertol lehet bosegesen eleg az elso is.Mifele routerhez lenne ?
-
Bandus99
őstag
reseteltem mar az eszkozt es nem hozott eredmenyt.
Nokia BH-500 al mukodik rendesen. Csakhogy en nem azzal szeretnem.
Masik szoftot nem tudok feltenni meg sajna. De bemegyek en Nokiahoz mondjanak erre vmit, csak jo lenne elotte letesztelni minden ck1w vel csinalja, vagy csak az enyemmel. -
kano
nagyúr
válasz
Bandus99 #16323 üzenetére
Szia!
Nekünk ilyen van a céges autókban(sajnos nekem nincs cégesem). Próbáld meg resetelni a kihangosítót(vedd le a gyújtást és, ha kialudt a kihangosítón lévő kék led akkor nyomd a gombot a kihangosítón amíg nem csippan egyet), ha ez nem segít (szerintem fog) akkor a telefon szoftverét kellene frissíttetni.
-
Bandus99
őstag
Van valakinek esetleg a kocsiban Nokia CK-1W vagy CK-7W?
Az en automban van egy CK-1W es eddig a regi telefonnal 6230i (ami amugy most elado)
tokeletesen mukodott. De van egy uj telefon ez meg allandoan eldobja a kapcsolatot.
Szeretnem masik hasonlo eszkozzel kiprobalni hol lehet a gond.Vagy esetleg vki aki ert ezeknek a lelki vilagahoz?
-
czuri
csendes tag
Nokia N76 fekete gyári független 256-os memk., töltővel, sztereó headsettel! Gar. nincs már! csere érdekel, PDA telefonok, és hasonló kategóriás telefonok! Ár megegyezés szerint! érdeklődni tel: 06703471441
-
Macka
veterán
Valakinek lenne kölcsibe infrás hőmérője?
-
Magnum_
nagyúr
Moto V3, fekete, hibátlan, Pannonos, minden tartozékkal eladó, pécsieknek 7500Ft házhozszállítva. eléggé sürgős.
-
haft
csendes tag
Hello mindenkinek,
Keresek kicsit komolyabb Socket P-s mobil procit, pl: T5750, T7250, T8100, stb
és
eladó egy tévedésből megvett TP-Link ADSL Router (TD-8840B, 4 ethernet port, annex B)
-
MZsoltee
veterán
-
czuri
csendes tag
Nokia N76 fekete gyári független 256-os memk., töltővel, sztereó headsettel! Gar. nincs már! csere érdekel, PDA telefonok, és hasonló kategóriás telefonok! Ár megegyezés szerint! érdeklődni pü - ben!
-
Bubu maci
tag
Erdekelne:
- 2x2 GB DDR2 1066 (esetleg 800-as) markas RAM
- AMD 4850e, v. 5050e proci
- 780G-s alaplap
- 300-450W-os minosegi nagyon csendes tapAjanlatokat priviben kernem.
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ új áron, pécsieknek házhozszállítás opció. Moto V3, full hibátlan, fekete, Pannon-függö, 2db akksi, stbstbstb...
-
nesa
veterán
Lenne 1 Genius SW 3600 elado.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Orb1337 #16303 üzenetére
ismeri vki a RocketDock progit?
feltettem ezt a Rocketock nevü progit, amitöl olyan apple-s lesz a témám, de egy kérdésem lenne: böngésző használatkor hogy lehet úgy beállitani, hogy akkor ne látszódjon? El lehet rejteni, de ha nem fut semmi, akkor szeretem, ha látszodik, de alkalmazás futattásakor zavaro... elöre is köszönöm -
Orb1337
tag
Sony Ericcson D750i + 1GB memóriakártya + HPM-70 füles iár: 10k vagy csere is érdekel főleg AGP-s VGA és ddr400as ramok előnyben
-
iPhone Szervíz-Szoftveres Javítás!!!
Amit jelenleg válalok:
- iPhone 2G és 3G függetlenítés.(3G esetében 2.2 sw.-ig)
- A legfrissebb szoftver telepítése és beállítása igény szerint.
- Jailbreakelés (lehetővé teszi, hogy nem csak App Store alkalmazásokat telepíts)
- Programok - játékok telepítése igény szerint.
- A telefon Magyarítása!
- 1 hét garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest