-
LOGOUT.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobli1988
aktív tag
válasz Thomas1 #17687 üzenetére
Onnan tudsz letőlteni,minden új filmet + játékot!Ja,a Bunyi csempézte ki nekem,de büdö és eladom!
Aki szeret kocsikázni vagy kocsival utazgatni az ide gyűjjön!
lehet kicsit snassz ebben a nagy válságban,de kit érdekel!
Kell a Páko avator![ Szerkesztve ]
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Bla82
tag
Keresek Amd gyári hőcsöves hűtőt. Akinek lenne eladó kérem PÜ-ben jelezze.
-
wid22
aktív tag
478 s procihütöt vennék.
-
Bla82
tag
Eladó egy AM2-es X2 6000+. Akit érdekel PÜ-ben elér!
-
Thomas1
addikt
Sapphire HD3850 elkelt!
Ha meghívó ügyben valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
-
Macka
veterán
7000,-ért vihető!!!!
1000,-ért...
[ Szerkesztve ]
-
Hobli1988
aktív tag
Visszatérve az avatorokra nekem F. Pákó kell az tuti!
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
van egy wd 120gb ide hdd is
szerintem jónak tűnik..
-
Nevil2
tag
válasz littlejohnny #17568 üzenetére
Szia!
25k-ért elvinném. Hol garanciás? Miért passzolod el...?
-
Hobli1988
aktív tag
dvd-író még mindig eladó!Vasárnap el is tudnám vinné pécsre +egy epres milka táblacsokiért!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nincs véletlen itt olyan, akinek megvan a Power Kapitány magyar hanggal? VHS? Kellene a hangsáv nekem, sajnos csak az első 12 részt tudtam így megszerezni...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dodder
tag
Ezt nem hiszem el.
Filmúzeum adó régi magyar autós közlekedésbiztonsági dokumentumfilm és StarWars zenei aláfestés a 80-as évekből nagyon durva.Azt hittem hülyét kapok.
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
dunc
nagyúr
Nos egy psp
És van nekem egy TP-LINK TL-R402M routerem,már nem garos de hibátlan,vettem vezetéknélkülit azért nem kell ára 3000 ft.
Élérhetöség telo:0670 213 2599 -
makro
senior tag
hali!
Haveromnak van egy eladó gépe: dell inspiron 1501
akit érdekel dobjon egy privit, és adok neki elérhetőséget -
Szpájki
tag
350w chieftec eladó
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
zsolt19900
őstag
Hellosztok
Keresek wifi routert ha van valakinek eladó akkor preevee nekem.
Köszönöm
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Hobli1988
aktív tag
-
kano
nagyúr
válasz Hobli1988 #17649 üzenetére
Az én szeretnék lenni, ha már Bud-ot lefoglalták.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Hobli1988
aktív tag
Lenne egy dobozos Ld dvdíróm fekete és fehér előlappal 1aránt 3500ft-ért,esetleg egy sima olvasót beszámolok!
1db cd-t írtam ki vele!
[ Szerkesztve ]
-
Nevil2
tag
Közkívánatra árakkal:
Sony RDR-HX 680
120GB-os asztali dvd felvevő magyar menüvel és HDMI csatlakozással (1080p) - néhány hónapos
40.000,-YAKUMO RecordMaster 1041073
160GB-os asztali dvd felvevő 5.1 audió kimenettel és komponens kimenet - megkímélt, hibátlan
25.000,-Braun AquaExpress WK 210
1,6 literes vezeték nélküli vízforraló rejtett fűtőszállal - bontatlan csomagban
7.000,-HP Photo Value Pack
(HP 351XL fotónyomtatási csomag: Vivera festékek + 140db 10x15cm lap (Q8848EE) Premium Photo Paper) - bontatlan csomag
2.500,-Soligor AF 34 Date
Kompakt analóg fényképezőgép - 135mm - beépített vakuval - vörösszem csökkentéssel - használt, hibátlan
1.000,-Vihető bármelyik!
-
gaborbol
őstag
Korrekt
Még annyit hozzátennék, hogy a Hajdu minden évben megkérdezte a szerelőket a leggyakoribb hibákról, és az alapján módosították a gyártást.Nem véletlen lettek ennyire jók, mára viszont teljesen elavultak.
Én is sokat agyaltam 2 éve, hogy milyen mosógépet vegyek, aeg vagy electrolux mind2 ugyan az a felső kategóriában, max a külső picit más, és aeg picit drágább.
Aztán győzött a gorenje.1943 óta gyárt mosógépet, és lépésről lépésre fejesztettek idáig, nem véletlen a 3 év teljeskörű gyártói gar, 2 éve megvan, nagyon sokat megy, hibátlan. -
Magnum_
nagyúr
válasz Hobli1988 #17631 üzenetére
árakat apám, árakat
Agostino: gyári alkatrészekkel nem jön ki 10k-ból, hacsak nem bontott, de amiket leírtam, a gyárinál szebbre, de ugyanugy diszrkéten izlésesre ki lehet hozni (nem ledes, villogó sárkányos-koponáys váltógombra gondoltam )
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Agostino
addikt
válasz Magnum_ #17597 üzenetére
Üdv.
mexx0407 - köszönöm a tippet!
Saint_ - köszönöm Neked is a tippeket, megnézem őket. Varrónőzni nem igazán akarok és amennyiben lehet VW alkatrészeket szeretnék belerakni, olyannak szeretem a kocsimat, ahogyan lejött a futószalagról.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
MrWolf
csendes tag
Van itt valaki aki eladna egy notebookot?
I solve problems
-
shteer
titán
-
shteer
titán
SE-S204 külső dvdírót vkinek?
Macka: beszámolom a tiédet
szerintem jónak tűnik..
-
Macka
veterán
Na, vigyétekmá!
[ Szerkesztve ]
-
-
nesa
veterán
válasz Magnum_ #17606 üzenetére
Ez a 4 valojaban 2 marka nekem PL a bosch jobban bejon mint a siemens csak kulsoben kulonboznek a lemez alatt egyforma.
Nekem is van 2 energomat de meguntam oket nagy zaj, verte az uj csempet, es hol-ez hol-az kellet hozza, es nagyon ruhellem javitani.
Amugy eleg jol birjak anyam vette egyiket miutan szulettem 78-79 korul amugy az se magyar talalmany AEG licensz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla