Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz aytukabozs #14578 üzenetére
Nem zártam.
Ezt írta emailben.100dollárral kevesebbet refundolt. Részleges volt, mert csak 1 terméket nem kaptam meg, mert elfogyott a többi megjött. Viszont annak az ára 399 dollár és csak 299et kaptam.
Dear Customer,
I am so sorry for the problems,we check we make a mistake of it.But you open a paypal dispute,we are unable for the partial refund of the 100usd.Can you close it,and we will refund you again..
Sorry for the trouble caused. -
Hintalow
senior tag
válasz aytukabozs #14573 üzenetére
Ezért írtam korábban én is, hogy a levél szövegezése is gyanús nekem, nem áll össze mit akar mondani, angoltalan.
Ráadásul ha jól látom magyar a partner is? (freemail-es cím) máskép nem tudjátok megoldani?
Szerintem is sumákgyanús, addig ne teljesíts semmit, amígy nincsen kezedben/bankszámlán a pénz.csiben1:
a leginkább magától értetődőn túl vagy már? ---> bankod megkérdezése, hogy ők mit látnak?
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
llaszlo
veterán
válasz aytukabozs #14580 üzenetére
Egy nagy webshop. Nem először rendeltem már tőlük.
Minden esetre nem zárom. A PP felületén is megírtam, hogy kérem vissza a különbözetet.
Egyébként olyan vitát nyitottam, hogy nem kaptam meg a terméket. Még ha csak az egyiket is. Lehet, hogy várni kellett volna és emailt írni először, mert a disputera még lett volna majdnem egy hónapom.
Na mindegy. Most várom, hogy mi lesz. Ha nem küldik, akkor újra írok nekik PP-n.Írok a PP-nek is. Viszont ott meg azt hallottam, hogy csak gép válaszol.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz aytukabozs #14585 üzenetére
Nem a mixe.
Több vásárlás is van tőlük még 45 napon belül. Eddig mindig minden megjött ez az első eset amivel gond van.
Az a baj, hogy erre a kérdésre nem találtam a választ a PP oldalán.
Bár érdekes, hogy miért ne tudna részleges visszatérítést adni az miatt, mert nem kaptam meg az egyik terméket.
Skype nincs a PP-hez? Ezért nem fogok oda telefonálni, mert rohadt sokba kerülne.Még egy fontos kérdés. Azt amit írtam a PP-nek a PP felületén azt hol találom meg?
[ Szerkesztve ]
-
sdavic01
tag
válasz aytukabozs #14573 üzenetére
-
llaszlo
veterán
válasz aytukabozs #14597 üzenetére
Én sem veszek máshol. Köszönöm a választ.
-
llaszlo
veterán
válasz aytukabozs #14605 üzenetére
A boltok neveit csak akkor fogom beírni, hogyha nem kapom vissza valamelyik tranzakciónál a pénzem. Eddig minden rendben ment mindig.
Tehát, akkor a lényeg, hogy én vissza küldöm a terméke(ke)t (aminek a költségét én fizetem) és vissza kell, hogy kapjam a teljes korábban kifizetett összeget. Ezt garantálja a PP.
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
regos
tag
válasz aytukabozs #14619 üzenetére
bocsi de még egy kis segitséget :-)
választottam ,hogy fontra váltsa.
most egy "issue refund" fül jelent meg.
van még tovább dolgom vagy végeztem?köszönöm a segítséget.
üdv[ Szerkesztve ]
-
juhiati
aktív tag
válasz aytukabozs #14635 üzenetére
Nem steames, steamen kívül paypal felületen send money alatt menne.
#14636 Hintalow:
Mást nem ír ennyi, a kártyám van csatolva, és a felület azt írja hogy Verified.
UI.
Érdekes így hogy nekiálltam spammelni, 20.ra elfogadta a kisérletet és elküldte. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
gokusa
csendes tag
válasz aytukabozs #14640 üzenetére
Azért kérdezem mert nem igazán értem hogy megy ez mint mondtam még nem volt vele dolgom mostanáig .Szóval akkor a kártyáról a megfelelő mennyiségű forintot átváltja nekem dollárba ? Ehhez nekem szükséges regisztrálnom paypalre vagy nélküle is lebonyolítható a vásárlás ? OTP junior mastercardom van ezt elfogadja ?
[ Szerkesztve ]
-
gokusa
csendes tag
válasz aytukabozs #14644 üzenetére
Oks! Köszönöm szépen a segítségeteket !!!
-
MODERÁTOR
válasz aytukabozs #14644 üzenetére
Passzolom, én is regisztráltként használom!
-
MODERÁTOR
válasz aytukabozs #14650 üzenetére
Mondjuk egy olyan kártyát, amin egy család élete munkájának eredménye rajta van, én sem bíznám a PP-re!
Más az, ha van rajta 10, 20, 50 ezer ft...
-
llaszlo
veterán
válasz aytukabozs #14663 üzenetére
Kösz. Igen azt értettem, hogy mi az első pont. És annyi amit írtál. Akkor ez így jó lesz.
Bár sok infót nem kell adnom, mert az eladó elismerte a hibát a PP-s levelezésben. Csak azt állítja, hogy ő nem tud nekem mégegyszer refundolni, hogyha nyitva van a dispute. Ami meg számomra érthetetlen. -
regos
tag
válasz aytukabozs #14692 üzenetére
köszönöm.
a kis mocsok :-) -
RoBos
senior tag
válasz aytukabozs #14707 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Vagyis az én esetemben csak a PP tud váltani?!
Ha jól számolom akkor 100 dolláros tételnél ez 60 Ft-os többletköltséget jelent vagyis ennyivel fizetek többet mintha a bank váltotta volna?[ Szerkesztve ]
-
regos
tag
válasz aytukabozs #14692 üzenetére
üdv
megtörtént a refund az eladó részéről,viszont most ezt kaptam amit nem értek:"XY recently opened a case to cancel a transaction for an item you recently purchased: .......
Reason for request to cancel the transaction: The seller did not provide a specific reason.Click the 'Respond now' button to accept or decline this cancellation.
If you don't take action by 22-Sep-2014, the seller will be able to cancel the purchase without your consent."
Ha megjött a refund és lezáródott a case akkor ez micsoda?
Paypalon megjelent,de a számlámon még nem látom.Zárjam az ügyet és adjam a feddback-et?
Vagy azért akarja töröltetni,hogy ne adjak negativot?Mondjuk nem is akartam.
köszi a választ.[ Szerkesztve ]
-
default.
őstag
-
Outblast
tag
válasz aytukabozs #14736 üzenetére
akkor meg remenykedem, koszonom szepen a valaszt
-
MODERÁTOR
válasz aytukabozs #14746 üzenetére
A múltkori esetnél erre is megvolt a magyarázat, a fórumtárs olyan email címet adott meg, amit nem figyelt csak évente egyszer, így nem is tudott arról, hogy ügyet indítottak ellenne PP-n, ebből kifolyólag nem is válaszolt semmire!
-
AranySzilva
újonc
válasz aytukabozs #14754 üzenetére
Köszönöm! Az nem baj, hogy ki kell várni azt az 1-2 napot, vagy hétvége esetén 3-4-et.
-
llaszlo
veterán
válasz aytukabozs #14772 üzenetére
Annyi, hogy Payment from meg van ott egy Accept/Deny gomb és az összeg 104USD.
Viszont ez az összeg rajta marad a PP számlámon. Nem rizikózom, hogy kiutaljam, mert nem adtam meg bank adatokat és ha rosszul adom meg, akkor meg ugye levonnak 1500Ft-ot. -
misionline
tag
válasz aytukabozs #14819 üzenetére
Szia.
Köszi.
De paypalre belépve egyből ott egy figyelmeztetés, és ha rákattintok az fogad ami a képeken, és az ott azt mutatja, hogy nekem lépést kell tennem...
-
neil_mullen
aktív tag
válasz aytukabozs #14831 üzenetére
aham, akkor jol sejtettem. és ez az elektronikus/dombornyomott számít?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
breakout123
aktív tag
válasz aytukabozs #14871 üzenetére
Igen, pont erre voltam kíváncsi. Még annyi, hogy az árfolyamokat meg lehet nézni valahol paypalon belül? Meg írtad,hogy a bankom árfolyamát is be lehet állítani, hogy az alapján váltson. Azt hol pontosan?
Origin: malysztor
-
maestro87
őstag
válasz aytukabozs #14883 üzenetére
"amúgy ez, ha a téma felmerül mindig le van írva, hogy csak akkor tudod beállítani a bank általi váltást ha kártyával fizetsz...."
Én ezt így szerintem sosem olvastam. Nem követem nyomon a topicot, de mikor kérdeztem itt jó pár hónapja, akkor szerintem nekem nem írták így le. Nekem csak azt írták le, hogy hozzá kell adni a kártyát, dehogy azzal is kell fizetni, azt már nem. Egyébként simán válthatna, mert a kártya alapján megállapítja a bankot és egy automata már meg tudná nézni a bank árfolyamát. Bár tényleg értelmetlennek tűnt, hogy ez mitől lenne jó a paypal-nak.
De most már ezt is tudom, köszönöm nektek!
De ez a kártyás fizetés egy újabb érdekes kérdést vet fel! Nekem be van állítva az e-bankban a 3D security kód ami nem engedné, hogy online más is fizessen a kártyámmal, mert fizetéskor küld egy sms-t egy kóddal amit még meg kellene adnom a megerősítéshez. Na a paypal ezzel miért nem törődik? Egyszerűen csak leszívott 623 Ft-ot... Miért nem irányít át a bank honlapjára? Így mi értelme a biztonsági kódnak?Meg be van állítva egy 2000Ft-os limit, gondolom azzal sem törődne...
[ Szerkesztve ]
-
TAKÍÍ
tag
válasz aytukabozs #14910 üzenetére
Értem. Közben megtaláltam ezt: [link]
A link régi, de ha jól értem még rosszabbul is járhatok ha feltöltöm, mert a paypal valutaátváltási árfolyamai rosszabbak, mint az én Bankomé. Tehát ha csak simán veszek, egyenlegfeltöltés nélkül, akkor az OTP (sjaát bankom) számolja el a saját átváltási árfolyamán, ami elvileg jobb lehet.
Csak annyit még ha Instant töltöm fel az ugye ingyenes vagy van jutalék? Nem hiszem hogy fogom, csak tudjam.[ Szerkesztve ]
-
-PLevi-
senior tag
válasz aytukabozs #14955 üzenetére
Igen, olvastam hogy így (is) működik, de nem így történt...
Volt 800Ft a PayPal egyenlegemen (a pár hete elsőre hozzáadott kártyával volt egy kis bibi), majd átállítottam hogy ne a PP váltson, és vásároltam 185USD értékben. Minden rendben volt, de a 800Ft még mindig ott csücsül a PP-n, a teljes összeg a kártyáról került levonásra.Lehet hogy az USD - HUF kavart be?
-
bostone
addikt
válasz aytukabozs #14964 üzenetére
member@paypal.co.uk
Bocsánat, tévedtem, először csak a telefon értesítési figyelmeztetései közt néztem meg figyelmetlenül. Tehát, kiszámláztak nekem egy alacsonyabb összeget. -
calogero198
csendes tag
válasz aytukabozs #14981 üzenetére
A Paypal - Resolution centerben is lezártként szerepel. Tegnap még nem így volt és legutóbb ~kb 3 hete kérték a postázás igazolását és én csatoltam is nekik a Postától kapott feladóvevényt - rajta a TN-nel.
Csatolom a legutóbbi PayPal levelet.
Egyébként nem tudok angolul olyan szinten, hogy telefonban 2 perc alatt elmondjam nekik mi a bajom. Bár segítséget még szerzek is ehhez, de nem szívesen beszélgetek 20 percet 6-8 ezerért.
-
maggi1886076
addikt
válasz aytukabozs #14987 üzenetére
Remélem helyre áll. Jó lenne, ha nem veszne el a pénz.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #14987 üzenetére
no közben kifutottam a szerk. időből.
Ehun-e[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Kicsirics77
veterán
válasz aytukabozs #14993 üzenetére
Én is így értelmeztem mint Te
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Flashget
félisten
válasz aytukabozs #14996 üzenetére
Igen erre, mert legutoljára 5K-t fizettem be csak nem emlékeztem pontosan mennyi a max. 20-22K volt asszem /hó.
Realme GT Master Edition
-
(Bundás)
addikt
válasz aytukabozs #14993 üzenetére
Igen, banki probléma volt, tranzakciós limit. Köszi
-
ateszm
senior tag
válasz aytukabozs #15018 üzenetére
Köszi. konfirmáljama "kredit kárdom" ... az megvan,a 4 jegyű kóddal,le is kapta a 400ftot,be is irtam neki. Ma jött az email hogy fasza minden. Mondom vasarolok,erre ez... töröljem a sütiket? Vagy csak egyem meg a hűtőből? :-))
Fanatikus Fanatec^*^ rallysimfans.hu -/- 55gz1500 -/- Epson EH-Tw9400, Homatics 4k Pro, Kinhank G1
-
MODERÁTOR
válasz aytukabozs #15018 üzenetére
(#15016) ateszm
Ez (nekem legalábbis) egy elég semmit mondó, általános üzenet, azt írja, hogy pillanatnyilag nem tudják teljesíteni a kérésed, lépj vissza az eBay-re, és válassz másik opciót!
aytukabozs, bocs, természetesen a válasz tartalma nem Neked van szánva!
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
ricsiii01
tag
válasz aytukabozs #15070 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy regisztrálok paypalon, utána pedig bemegyek a bankba és ott megadom a paypal fiókom majd ráutalok.
.
-
TestamentDNR
aktív tag
válasz aytukabozs #15081 üzenetére
Írtam már, de nem válaszolt. :/
-
cekkk
veterán
válasz aytukabozs #16051 üzenetére
Paypal-en.
Mindegy hozzá is írtam. Remélem majd vissza kapom a pénzem.
Ilyenkor már érdemes negatívat adni az eladónak?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz aytukabozs #16055 üzenetére
Közben már vissza kaptam a pénzem.
Dear
This claim has been closed because your seller has issued you a refund of $39.99 USD. If you paid with a credit card, the money is refunded to your credit card. Please note that it can take up to 30 days for the refund to appear on your card statement.
Köszönöm a segítséget.
-
suki20
csendes tag
válasz aytukabozs #16055 üzenetére
Szia, köszi a választ. Az én esetemben eladásról van szó, ezért van a paypal-on eur, amit gondoltam, hogy egyből az eur számlámra átteszek. (Az Eur számla= primery). Éppen amiatt, amit írsz, hogy 'önszopatás a dupla konverzió" . De ha mondod, hogy Ft van a magyarok esetében hozzárendelve, akkor ugy látom, hogy sajnos nincs mit tennem, de ha van jó ötletetek szívesen veszem.
-
priti
addikt
válasz aytukabozs #16064 üzenetére
Értem.
Kérdés, hogy e-bay-en ez hogy megy, de az egy másik topic lesz gondolom.
Köszi a választ.Hardverlesen
-
Arcképgyáros
válasz aytukabozs #16084 üzenetére
Megbeszéltem egy külföldi facebook ismerőssel, hogy xy-t veszek tőle.. felvett skypen nyomtam neki képernyő közvetítést elfogadta a pénzt, aztán letiltott-törölt minden lehetséges helyről.
Azt tudom egyedül, hogy hol lakik. (UK, meg persze a pontos cím.)
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz aytukabozs #16086 üzenetére
Sajnos, igen...
Ha másra nem is.. tanulópénznek jó...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Utólag hogyan tudok fájlt beilleszteni a paypalos visszakérős pénzes cuccba?
-
Arcképgyáros
Na closed lett a case, és ez a státusza, most akkor ez mi?
'Step 3 - Case Closed
If the Unauthorized Use Claim is accepted, the sending (victim) account may have additional rows that appear in their transaction log, representing the money movement from the recipient's account. However, the victim maintains the fully refunded amount.' -
Arcképgyáros
válasz aytukabozs #16093 üzenetére
Akkor itt már hiába indítok még egyet, bizonyítékokkal nem nézik semmibe?
-
paolinho
őstag
válasz aytukabozs #16100 üzenetére
Kártyával vásároltam, ami a PayPal fizetéshez van rendelve. Akkor egyszer csak felbukkan a pénz azon. Oksa, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest