Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
"amúgy ez, ha a téma felmerül mindig le van írva, hogy csak akkor tudod beállítani a bank általi váltást ha kártyával fizetsz...."
Én ezt így szerintem sosem olvastam. Nem követem nyomon a topicot, de mikor kérdeztem itt jó pár hónapja, akkor szerintem nekem nem írták így le. Nekem csak azt írták le, hogy hozzá kell adni a kártyát, dehogy azzal is kell fizetni, azt már nem.
Egyébként simán válthatna, mert a kártya alapján megállapítja a bankot és egy automata már meg tudná nézni a bank árfolyamát. Bár tényleg értelmetlennek tűnt, hogy ez mitől lenne jó a paypal-nak.
De most már ezt is tudom, köszönöm nektek!
De ez a kártyás fizetés egy újabb érdekes kérdést vet fel! Nekem be van állítva az e-bankban a 3D security kód ami nem engedné, hogy online más is fizessen a kártyámmal, mert fizetéskor küld egy sms-t egy kóddal amit még meg kellene adnom a megerősítéshez. Na a paypal ezzel miért nem törődik? Egyszerűen csak leszívott 623 Ft-ot... Miért nem irányít át a bank honlapjára? Így mi értelme a biztonsági kódnak?Meg be van állítva egy 2000Ft-os limit, gondolom azzal sem törődne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként simán válthatna, mert a kártya alapján megállapítja a bankot és egy automata már meg tudná nézni a bank árfolyamát. Bár tényleg értelmetlennek tűnt, hogy ez mitől lenne jó a paypal-nak.
V/