Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
Azt szeretném kérdezni, h ha Ft van beállítva a fiókomba, attól még tudnak nekem küldeni pénzt más devizába (eur/usd) vagy át kell állítanom a fiókom (nincs kártya hozzárendelve)?!
-
RoBos
senior tag
Hello,
régi problémám, h nem tudok új szla számot hozzáadni a fiókomhoz. A régit már töröltem mert megszűnt az a számlám, de ennek ellenére sem tudok újat hozzáadni. Tudok úgy küldeni magamnak pénzt az új számlámról, h az nincs hozzáadva a fiókomhoz, kvázi mintha vki idegen küldene nekem oda pénzt?!
-
RoBos
senior tag
-
RoBos
senior tag
válasz MrDzsepettó #40079 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, h nem enged új bankszámlát hozzácsatolni a fiókomhoz, bármilyen napszakban vagy napon próbálom meg. Már vagy egy tucatszor próbáltam meg az elmúlt időszakban, de mindig visszautasítja, h próbáljam meg később.
-
RoBos
senior tag
Sziasztok,
abban szeretnék segítséget kérni, h évekkel ezelőtt nyitottam PP számlát de nem használtam sokáig és időközben bankot váltottam és így ugye új szla számot kéne hozzárendelnem a PP fiókhoz, de nem sikerül.
A kérdésem az lenne, h pl. a Bank nevét, h kell pontosan megadni (Erste)? A szla számot egybe írtam be (24 jegyű) a nevem meg úgy szerepel h ker. név vez. név vagyis "angolosan" így lett anno 7 éve beregisztrálva a PP fiókom. Mikor hozzá akarom adni az új bankot, kiírja, h nem sikerült.
Lehet ez a PP-nél egy átmeneti hiba vagy pl. a bank nevet vmi szabály szerint hivatalos formában kell megadni?
Előre is köszi a választ! -
RoBos
senior tag
Sziasztok,
mivel nem vagyok rendszeres PP használó így mikor regeltem oda akkor úgy csináltam, h nem rendeltem b.kártyát a PP-hez hanem az Unicredites utalásos módszert választottam, aminek (most már tudom) az a hátránya, h fizetésnél mindig a PP konvertál ami drágább.
Ezért szeretnék egy internet/webkártáyt hozzárendelni a PP számlámhoz és itt jön a kérdésem, h ezt, h tudom megtenni? Csak mert mikor regeltem PP-ra akkor meg kellett adnom azt a banksz. számot ahonnan utalok a PP számlámra, de ha igényelek a bankomnál egy webkártyát akkor ahhoz kapok egy új számlaszámot és ezt kellene a PP-hez hozzácsatolni a régi utalós banksz. számom helyett?!
Ezt hogy és hol tudom megtenni?
Néztem PP belül, h van olyan h Edit bank account és ott van a jelenlegi bankom beállítása és ott kellene még egyszer hozzáadnom ugyan azt a bankot? Lehet ilyet egyáltalán? Köszi előre is a választ! -
RoBos
senior tag
válasz aytukabozs #14707 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Vagyis az én esetemben csak a PP tud váltani?!
Ha jól számolom akkor 100 dolláros tételnél ez 60 Ft-os többletköltséget jelent vagyis ennyivel fizetek többet mintha a bank váltotta volna?[ Szerkesztve ]
-
RoBos
senior tag
Valutaváltással kapcsolatban szeretnék kérdezni...
Megnéztem mennyiért vált most a PP HUF-ról dollárra, de szeretném megkérdezni, h jól néztem-e meg.
Van a Currency Exchange és ott a Payment conversion-t válaszottam, majd From: HUF -> to: US dollar, Amount: 100 és Calculate, erre kiadta, h 25,342 HUF vagyis 1 dollárt 253,42 Forintért vált a PP jelenleg?!
Megnéztem a bank oldalán a jelenlegi Valuta váltást ahol ez van:
USD vétel: 233.4, közép: 243.1, eladás: 252.82Ha a PP-be az lenne beállítva, h a bank váltsa a HUF-ot fizetésnél, akkor az eladási áron, vagyis 252.82-ért váltana, a PP-s 253.42 helyett?! Jól gondolom én ezt?
Csak azért kérdezem, mert szeretném valahogy kiszámolni, h mennyi HUF-ot kéne átutalnom a PP-s számlámra (mert nincs hozzárendelve kártya), ha szeretnék 100 dollárért vásárolni vmit, ill. magát az elvet ismerni.
Bocsi a nagyon láma kérdésért, de inkább kérdezek mint magam okoskodjak!
Előre is köszi a választ! -
RoBos
senior tag
Sziasztok,
szerettem volna egy kinti webshopból rendelni, és mikor a rendelés végén fizetnék PP-al, mikor beléptet PP-ra akkor kéri a bankkártyaszámom, meg a típusát (Visa, stb.) ill. CSC kód, de a gond, h a PP számlámhoz nincs hozzárendelve bankkártya, csak bankszámla! Akkor így nem is tudom kifizetni a rendelésem?
Átlépni nem tudom, mert nem enged tovább amíg nem írom be a bankkártya számot ami nincs.
Hogy tudom ezt kifizetni most ha elvileg van pénz a PP számlámon?!
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest