Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #46006 üzenetére
Az e-mailben ott volt az aktiválási belépési link azon keresztül belépve menne a dolog.
-
Iomega
addikt
válasz Kicsirics77 #40161 üzenetére
Köszönöm!
A mai a 3. nap, de még nem érkezett meg, sajnos.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #25841 üzenetére
Holnap szerintem már oké lesz.
-
Cha-b
senior tag
válasz Kicsirics77 #24653 üzenetére
Most látom, hogy közben beleszerkesztetted a megoldást...
Mégegyszer köszi szépen, én is kerestem, de nem találtam meg.CSAKAKISPEST!!!!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Kicsirics77 #24653 üzenetére
A telefonos kód kérésre is rá tudsz nézni, ha megkérnélek? Nekem sincs más old account view, de be szeretném állítani, hogy küldjön SMS-ta Paypal.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Cha-b
senior tag
-
Cha-b
senior tag
válasz Kicsirics77 #24651 üzenetére
Ezt letöltöttem írtam is, hogy összefoglalóval kezdtem.
Viszont nekem nincs old account view menüpont, amit abban a pdf-ben írnak.Szerk.: Firefox-ot használunk, de nem hiszem, hogy ez számítana.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
janaman01
addikt
válasz Kicsirics77 #22820 üzenetére
Oké jó befejeztem a hisztit....de a francér kell baxakodni ezzel ennyit ...ha 100k ért veszek valamit ..azt meg lecsipik egyből a kurva szájukat
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
stewe2
aktív tag
válasz Kicsirics77 #22234 üzenetére
Nincs igazság... Csak erőviszonyok... Lehet, nicket kellene váltanom: stewe71...
-
Elar
senior tag
válasz Kicsirics77 #20901 üzenetére
Köszi!
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
petyametyo
aktív tag
válasz Kicsirics77 #20883 üzenetére
Hétfőn regisztráltam mindenhova, vissza is érkezett az az email a Paypal-ról, amiben megerősíti, hogy a webszámlámmal regisztráltam. (Vagyis annak az utolsó 4 számjegyét küldte.) Előtte aktiváltam az emailemet.
Eddig még nem vonta le a számlámról (a webszámlámról) a 600 forintot. Úgy tudom, ekkor kell majd a tranzakciónál egy négyjegyű digikódot kapnom. Erre akkor is szükség van, ha nem töltöm fel a Paypal egyenleget?Enélkül akkor nem tudok vásárolni tehát?Ennyi idő alatt nem kellett volna még megérkeznie? És még egy kérdés: A kódot, amit a Paypal küld, azt majd az Eby vásárlásnál kell beírni, vagy a Paypal oldalán kell majd valahol megadni?Köszönöm a segítséget!
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #20885 üzenetére
Akkor van az OTP NET számla, ami egy rendes folyószámla, 117....... akármivel kezdődően- ezt használjuk amikor a Paypal egyenlegről szeretnénk pénzt kiküldeni.
Ehhez a számlához adnak egy webKÁRTYA számlát, ami szintén 117.... akármivel kezdődik ehhez kapcsolódik a virtuális webKÁRTYA ami egy Mastercard kártyaszám azonosítóval, lejárattal és CVC kóddal rendelkezik valami ilyesmi 5419 8999 0001 9999, ezt adjuk a Paypal-n kártyaként meg.
Persze a Net számlacsomaghoz adnak egy rendes kártyát is, azt is hozzá lehet rendelni, de ha van ez a másik, akkor inkább azt, mert a másikon ugye minden pénzünk "elúszhat".Viszont ami kedvező az OTP-nél az ez lenne: A számlacsomag része maximum a számlatulajdonosok számának megfelelő díjmentes webKÁRTYA
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #20612 üzenetére
Bocsánat, félreértettem.
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #18452 üzenetére
Nekem is javítani kell, ha lehet értesítelek.
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #18450 üzenetére
Akkor passz.
Az eBay-n a regsiztrációs címet egyenlőre nem lehet átírni, a postázási címnek beírhatod, ha nem karbantartás van, akkor lehet, hogy a számlázás miatt zárolt regisztrációs cím szerkesztése vagy valami más -
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #18448 üzenetére
Nem tudom hogy akartad, de most Profile, Add or Edit Street Address és a My Profile, My personal info, Address, Update-el is bármire át tudtam írni.
Windows, Firefox. -
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #18445 üzenetére
Nagyon furmányos vagy, a lakcím átírható kártya törlés nélkül, kár hogy nem előtte kérdezted, sajna újból hozzá kell adnod, ez 400 Ft és újra érvényesíteni. (Legyen a kártyán azért 800 Ft)
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz Kicsirics77 #17832 üzenetére
Most nézem paypal azt írja completed. Akkor még így is 1-2-3 nap? Megijedtem egy pillanatra..
Kösz a segítséget
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Rellind
senior tag
válasz Kicsirics77 #17819 üzenetére
Sztem még nem könyvelték le, tegnap csináltam pedig és már van aug.4 -re lekönyvelt tranzakcióm amit látok.
Talán majd holnap. Köszönöm. Üdv. -
Rellind
senior tag
-
maj-viktor
őstag
válasz Kicsirics77 #17702 üzenetére
Persze, mindaddig hülyeségnek és felesleges dolognak tűnik ez... míg meg nem történik baj... ahogy a fenti eset is van / volt! (nekem meg megéri azt a biztonságot, hogy mielőtt vásárolok netbankon utalok egyik számláról a másik számlára nem sokkal több pénzt, mint amennyiért vásárolni akarok... átváltva $-ra, számolva... +-1-2E Ft)
De ha egyszer a WebKártya egyenlege 0 Ft vagy csak pár ezer forint (ahogy általában nekem is szokott lenni), akkor arról nehezebb "lelopni" még akkor is, ha kiderülnek - kikerülnek a kártyaadataid / PayPal jelszavad, bármi!
Bár most pont kaptam refundot és ~15E van rajta... már "viszket is a tenyerem", hogy elkéne külteni valamire!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Oliverda
félisten
válasz Kicsirics77 #17704 üzenetére
Az alap, hogy a bank vált, és pont ebből adódhat a különbség, ugyanis ahány bank annyiféle árfolyam.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz Kicsirics77 #17702 üzenetére
Nekem is van webkártyám, csak éppen a hitelkártya után egyrészt visszajár 1%, másrészt kedvezőbbek a deviza árfolyamai.
Közben írtam a PayPal ügyfélszolgálatának, hogy ugyan segítsenek már bekapcsolni a Security Key-t. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak összekamuzni ok gyanánt, amiért nem tudják ezt megcsinálni...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Topikgazda
válasz Kicsirics77 #17638 üzenetére
Nem kell. A Paypal is ezt a két lehetőséget írja. 16 számjegy, ha az utolsó 8=0 v.agy 24 számjegy
-
ad4m1337
aktív tag
válasz Kicsirics77 #16684 üzenetére
Ok, köszi! Akkor figyelek majd minden beállításnál, hogy így fizessek, pár száz Ft is pénz
-
ad4m1337
aktív tag
válasz Kicsirics77 #16682 üzenetére
Ez a módszer működik? [link]
-
rover45
őstag
válasz Kicsirics77 #16428 üzenetére
Evidens
-
rover45
őstag
válasz Kicsirics77 #16425 üzenetére
Ergo addig a áru sem indul el?
-
rover45
őstag
válasz Kicsirics77 #16423 üzenetére
Nem, most csinálom
-
Simi37
őstag
válasz Kicsirics77 #15257 üzenetére
Igen megadtam az azonosítót...lehet h az a baja h nem mastercard hanem maestro? Csak azért csináltam paypalt mert maestroval nem lehet minecraftot venni...
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Simi37
őstag
válasz Kicsirics77 #15255 üzenetére
Jó azért ennyire Én sem vagyok hülye
Amúgy próbáltam megvenni a Minecraftot nem egyszer...de mindig visszadobta és nem tudom miért?
Azt írta h 1-2nap amíg megérkezik a pénz...azóta 1 hét telt el...Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Remekelek28
őstag
válasz Kicsirics77 #15229 üzenetére
köszi,meglett
-
execute93
őstag
válasz Kicsirics77 #15154 üzenetére
Tudok angolul, csak érdekelt.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz Kicsirics77 #15152 üzenetére
Értem. Paypal Support van magyar nyelven? Illetve mi az e-mail címük?
-
execute93
őstag
válasz Kicsirics77 #15095 üzenetére
Még mindig nem jött vissza pénz, se a paypalra.
Ötlet? 11.07-e óta.MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
válasz Kicsirics77 #15095 üzenetére
Oké, köszönöm.
-
(Bundás)
addikt
válasz Kicsirics77 #14991 üzenetére
Paypal balance mindig is nulla volt, a hozzá kapcsold kártyáról kéne levennie a zsét; az pedig elérhető
-
Szabikaa20
őstag
válasz Kicsirics77 #14914 üzenetére
Köszi a gyors választ!És Maestrot is lehet már csatlakoztatni?Mert mikor még én regeltem jó pár éve akkor még csak Mastercard,Visa...stb volt...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #14873 üzenetére
http://itcafe.hu/tema/paypal/hsz_14866-14866.html
http://itcafe.hu/tema/paypal/hsz_14873-14873.htmlAmennyiben a PP számládra utalsz vásárlás előtt, és onnan fizetsz, úgy mindenképpen a PP váltja a pénzt, függetlenül attól, hogy mit állítottál be!
-
breakout123
aktív tag
-
breakout123
aktív tag
válasz Kicsirics77 #14868 üzenetére
Akkor nem is lehet olyat,hogy nincs pénz a paypal számlán és akkor a kártyádról vonja le?
Origin: malysztor
-
breakout123
aktív tag
válasz Kicsirics77 #14866 üzenetére
Költségekben van különbség? Azt amúgy valahol nem lehet letiltani,hogy csak a paypal számláról vehessen le pénzt a kártyámról ne?
Origin: malysztor
-
Hintalow
senior tag
válasz Kicsirics77 #14244 üzenetére
Ez simán érthető
Csak azért írtam, mert a kérdező valószínűleg nem nézett netbankot, nem várt könyvelésre, ahogy rányomott a megerősítésre, rögtön kapott sms-t a tr-ról, csak abban kevést volt a szám.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
válasz Kicsirics77 #14242 üzenetére
A kérdezőnél is ott jelent meg (könyvelés után) amúgy simán rendben lett volna a dolog, ha van az adott banknál sms küldő szolgáltatás, az azonnal, a tranzakció megtörténtekor mutatja az adatokat.
A kérdezőnél az lehetett a bibi, hogy egy sms 160 karakter, és bankfüggő, hogy mennyit, és milyen bontásban gyömöszül bele az ilyenkor elég bőséges adatokból: bank neve, kártyaszám, időpont, összeg, devizanem, elfogadóhely neve, tranzakció közleménye (itt van ugye a paypal által várt kód, de mivel a bank/ügyfél szempontjából ez a leglényegtelenebb adat, gondolom csak a végére szúrják oda, amennyi belefér, így simán lehet, hogy lemaradt a kód vége, mondjuk én ilyen esetben nem "próbálkoztam volna")John_Scott:
Sajnos nem sok lehetőséged van a limit megemelésére, vagy lebokszolod a paypallal levélben/telefonon, vagy kérsz egy új kártyát a bankodtól (ez sem anygai csőd, mert kártya megszüntetésekor az éves díjból fentmaradó összeget részarányosan jóváírják, és rendelsz egy új kártyát)
mást nem nagyon tudok elképzelni.
Bár az is érdekes, (és szomorú) hogy miután megkapták az általuk kért doksikat, nem csináltak semmit, hogy megoldják a helyzetet, gondolom akkor tovább kellett volna forszírozni keményen, hogy végül rendeződjön[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest