Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
PayPal-lal küldenék pénzt ismerősnek, ilyenkor van valami levonás?
-
Graphics
Jómunkásember
Történt valakivel hasonló?
Ami érdekesség, aznap volt a mizériám ,hogy nem tudtam fizetni Paypallal, megcsináltam a linkelt opciókat.
Fura még, hogy aznap 4 terméket fizettem ki Paypal-lal, viszont a PP felületén csak 3-nak vonták le az árát...
Ez az, aminek nem találom a listázását. [link]
Az elmúlt napokban több érdekesség volt a Paypal kapcsán...Ismerősöm is kapott egy furcsa SMS-t...
-
Graphics
Jómunkásember
Paypal-lal van valami?
Csak mert tegnap este óta nem tudok fizetni, csak homokórázik körbekörbe...
Két böngészőből is próbáltam, ebayen vasarolnek
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Köszi, elsőként a céget kerestem, de egy kisebb szoftvercégről van szó, és egy nagyon egyszerű ,de fontos programról.
Ha holnapig nem reagál, akkor megy a Paypal hiszti, igaz ott is lehet ismeretlen tranzakcióra hivatkozva kérni vissza a pénzt.
Máskor már jártam hasonlóképp, akkor letöltéshez vettem havijegyet, csak ismétlődő tranzakciót állított volna be...
-
Graphics
Jómunkásember
Halihó, rég jártam már erre.
Ma vásároltam Paypallal egy programhoz license-t.
Meg is érkezett a felhasználónév, és a kulcs is, viszont invalid... Írtam a program készítőjének ,de nem reagált.
Ilyenkor a dispute alatt mit válasszak ki? Mert hogy nem érkezik a termék, hanem egy szolgáltatást vettem.
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv
Paypal-ra érkezett pénzösszeg, és szeretném a bankszámlámra helyezni, nem csináltam még ilyet és nincs ötletem rá
-
Graphics
Jómunkásember
Haliho,.
Kene egy kis segitseg.
Autoalkatresz Angliabol.
Paypalra kellene nekik fizetni, accountot megadtak.
Hogyan kellene? S
Send money
Osszeg megad.
Ott ket opcio van, az egyik free
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maj-viktor #17254 üzenetére
Bármennyire is próbálom, nekem ilyen email nem jön vissza, és az ebay is átlökött a Paypalra, úgymond...
Szóval itt már a fene se tudja mi fog segíteni...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maj-viktor #17254 üzenetére
Megprobaltam :/
Leirtam, de egyelore semmi.
Ma irtam ebaynek is, ma meg ugyanezt a paypalnak ismet..
-
Graphics
Jómunkásember
válasz maj-viktor #17250 üzenetére
Nem lenyeges osszeg...
15$
De van lenyege? A rendszer ezt tudja... 300-400$-nal is...
Szoval nem sok biztositast erzek jelenleg a Paypallal...
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Graphics #17188 üzenetére
Halló Mindenkinek..
A Paypal lezárta az ügyem... Nem kaptam vissza a pénzem, az eladó röhöghet...
Fogalmam nincs hova tovább:
"We completed our investigation of this case and reached a decision. The claim has been denied because the tracking information provided for this return could not be verified."
Megadtam itt azt a TN számot, amit az eladó bekamuzott, leírtam nekik, hogy hamis.. az eladót felfüggesztették Ebay-en.
írtam nekik a Help alatt 3x, semmi érdemleges válasz.
Folyamatos próbálkozások ellenére úgy látszik, a PayPal automatizáltan fos...
-
Ebay-en rámegyek , hogy nem jött meg az elem... Nem nyithatok már semmit, vegyem fel az eladóval a kapcsolatot, akit felfüggesztettek, és nincs is már meg a fiókja..
Azt látom, hogy hiba van a rendszerben, de hogy ennyire selejtes az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz LyonnaisFan1 #17213 üzenetére
713 db értékelése van, ez nem számít soknak.
De ha nem sokmindent értékesít akkor több nem lesz.
Nekem van 315, de én csak vásárolok, és az alapján kapok feedback-et.
-
Graphics
Jómunkásember
Haliho, hozom a masik topicbol a kkerdesem:
A kálváriám folytatódik...
15$-os termék, valószínűleg buktam..Szóval, rendeltem egy terméket, TN-t nem kaptam, egészen addig / 1 hónap telt el / amíg nem nyitottam vitát.
Ezen vita eredménye egy TN lett, ami alapján / persze kamu / tőlem 350km-re kézbesítették...
Próbáltam továbbvinni az ügyet, ezt követően oda jutottam a PayPal-on, hogy küldjem vissza a terméket / ??? / és jogos a refundom...
1. Ennél a résznél leírtam, hogy nincs nálam a termék, az eladó hamis TN-t adott
2. írtam a Help Center fül alatt emailt a Paypal-nak, hogy az eladó átb.szott, 2x is írtam, de mindkét esetben az 5 opciós automata üzenetet kaptam vissza emailben...Hab a tortán, az eladó törölte magát ebay-ről, és azóta meredeken zuhannak a csillagjai is..
Egyszóval lelépett, és valószínűleg nem csak az én pénzemmel...
Kérdés, valaki lát reális esélyt a 15$-om megszerzésében?Ezt az automata uzenetet kapom vissza help Center alatt
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz aytukabozs #15044 üzenetére
Siker, love visszajott
-
Graphics
Jómunkásember
Na üdv mindenkinek.
Paypalon keresztül fizettem egy premium letöltéssel kecsegtető oldalnak ,de sunyi módon ismétlődő fizetést hozott létre.
Ezt megszakítottam és töröltem is ezt. Viszont a tranzakció megtörtént. Dispute-t nyomtam.
Kérdés melyik fülre érdemes nyomni: unauthorized avagy simán dispute item
-
Graphics
Jómunkásember
5 munkanap alatt került vissza a pénzem.
Sose volt még ennyi, de legalább megvan
-
Graphics
Jómunkásember
Hát nekem múlthéten jött vissza a pénz paypal-ra, ott látszik is ,hogy transfer to card... De semmi, az egyenlegem a számlán változatlan...
-
Graphics
Jómunkásember
Ha valaki visszaküld pénzt nekem / refund / hány nap mire visszakerül a rendes számlámra a pénz?
Paypal-on látom , balance-om se változott, viszont a számlámon nincs több pénz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest