Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
Paypal mobil appnál eddig is volt wallet támogatás az app storeban vagy csak nekem nem tünt fel eddig,hogy van?
-
Kicsirics77
veterán
sziasztok
megváltoztattam a jelszavam a paypal fiókhoz mivel elfelejtettem,de változatlanul nem enged be
azt írja,hogy túl sokszor próbálkoztam lépjek kapcsolatba a paypallal vagy próbáljam később.
ez mennyi idő szokott lenni,éppen vásárolni szerettem volna és ez fogadott.
kártyaszámot és a 6 jegyű kódot simán elfogadta meg az új jelszót is de változatlanul nem enged be. -
Kicsirics77
veterán
persze,nekem sincs ott mindjárt megnézem,hogy is lehetne mert nem mindennap csinálom én sem
profile-ba menj bele
payments fül
Preapproved payments kiválasztSet Available Funding Sources kattint
kártyánál a conversion option
Bill me in the currency listed on the seller's invoice. kiválaszt majd submit -
Kicsirics77
veterán
válasz
petyametyo
üzenetére
A kódot, amit a Paypal küld, azt majd az Eby vásárlásnál kell beírni, vagy a Paypal oldalán kell majd valahol megadni?
PP oldalán a verifying résznél kell majd a 4 jegyű kód amit akkor kapsz meg ha a lóvét levonta a kártyáról amit hozzá akarsz rendelni,majd ott látod a tranzakciónál,hogy mi a kód.
Enélkül nem tudsz majd vásárolni,ha ez megtörtén akkor majd Bank confirmed lesz az állapot a profil alatt -
Kicsirics77
veterán
válasz
petyametyo
üzenetére
igen,mindenképpen mert a kártyát a 4 jegyű kóddal verifikálod,hogy a tiéd.
felesleges feltölteni a paypal egyenleget,gondolom a hitelkártyádhoz van netes webkártya is elég ha azt rendeled hozzá és csak annyit teszel a webkártyára amennyi éppen kell,illetve majd azt kell beállítani,hogy a bankod váltson ne pedig a PP.
de lehet utalni is a PP egyenlegre azt hiszem unicredit vagy rájfájszen bankos a számlaszám,nálam egy nap volt amíg átment a pénz kb a PP-ra.
egészségesebb a webkártyár hozzárendelni és arra utalni,mivel ha a PP-n nincs pénz úgyis a mellérendelt kártyáról vonja le. -
Kicsirics77
veterán
Nem furmányosságból töröltem,előtte pedig olvastam de nem engedte a címet átírni addig amíg nem töröltem a kártyát,majd holnap lesz már rajta pénz és akkor hozzárendelem majd újra,azért be...hatják,hogy nem ment csak így.
Off: ebay meg folyamatosan hibát dob ha át akarom írni,érdekes módon a banggood rögtön engedte.
A fene sem érti ezt. -
Kicsirics77
veterán
Változott a lakcímem, de csak úgy tudtam átírni,hogy töröltem a webkártyámat majd átírtam a címet de nem engedi újra hozzáadni. Lehetséges,hogy azért mert nincs rajta csak 280 huf?
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Rellind
üzenetére
pedig ott lesz valahol a webes felületen,mivel ha sms-ben nem látod vagy kapod meg rendesen akkor a számlatörténetben szerepelni kell.
egyébként meg ha végképpen nem boldogulsz akkor telefonos üfsz. és ott megmondják,vagy bemész a bankba és kérsz egy részletes számlakivonatot.
de ha van netban ott is fent van,mivel a múlt héten csréltem kártyát a PP én is és a neten néztem meg a kódot a netbankban. -
Kicsirics77
veterán
válasz
zulu_mester
üzenetére
hozzá lehet adni,múlt pénteken adtam hozzá én is a virtuális mastercard-ot.
és a számlatörténetben jelenik meg 2-3 nap múlva a pp kód ami majd kell,hogy érvényesítsd a kártyát. -
Kicsirics77
veterán
okulva a mai esetből,gyorsan hozzá is adtam a webkártyámat a PP acc-hoz,már csak a hitelesítés lesz majd hátra,addig meg nem vásárolok majd.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem olyan 2-3 nap volt az otp-nél.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Remekelek28
üzenetére
Van otp iban oldal a google kidobja ha beírod ott megadod a kártyaadatokat és már meg is kapod.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
execute93
üzenetére
Nem véletlen adják az azonosító számsort,szerintem mivel nemtudja majd lekönyvelni a bank pár nap múlva visszakerül a számládra a pénz.
Legközelebb meg ne felejtsd el a megjegyzés rovatba betenni az azonosítót.
Egyébként sima utalással nálam másnap reggel már rajta szokott lenni mindíg a pénz. -
Kicsirics77
veterán
válasz
aytukabozs
üzenetére
Én is így értelmeztem mint Te
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
elméletileg a paypal-ra belépve a profile menü alatt van rá lehetőség.
-
Kicsirics77
veterán
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
persze gondoltam,hogy akkor a paypal váltja,de legalább most már ezt is tudom,hogy hol van és hol kell állítani
-
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123
üzenetére
Én már át is állítottam.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123
üzenetére
az adott oldalon ha fel van tüntetve,hogy paypal maestro mastercard vagy visa a fizetési lehetőség akkor természetesen tudsz a saját kártyáddal is fizetni pl ebay ott lehet a paypalon kívül ezekkel a kártyákkal is fizetni.
aytukabozs: megadta a választ
-
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123
üzenetére
ha a paypal fizetést választod az adott oldalon ahol vásárolsz akkor a paypal számláról vonja le,legalábbis nálam eddig mindíg arról vonta le.
egyébként meg nem is figyeltem,hogy mennyi a költsége az utalásnak,de nyilván 0.001% az otp banknál.de ezt nem tudom pontosan. -
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123
üzenetére
én ha vásárolni akarok akkor előtte egy nappal utalok a paypal-ra a kártyám nem használom ilyesmire,ezért van a paypal.
-
Kicsirics77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest