- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Gyarapítom én is kicsit a nyűgök hosszú sorát.
- Frissen regisztrált account-omra személyesen, Unicredit fiókban befizettem 27e HUF-ot a Top Up menüpontban megadott adatok alapján. Mint utóbb kiderült, az ügyfélszolga és köztem valószínűleg kisebb kommunikációs szakadék húzódhatott, mert a kapott bizonylat közlemény rovatában az 'ID <Transfer ID> Vez.név Keresztnév' szerepelt a sima '<Transfer ID>' helyett. Izgultam is pöppet, hogy nem lesz ez így jó, de végül az összeg 2. nap gond nélkül megjelent Paypal-on. Ráadásul a személyim alapján kitöltött adatok szerint 'Vez.név Ker.név1 Ker.név2' volt a befizető, míg Paypal-on csak egy keresztnévvel regisztráltam és az is angol módra fordítva van, de ez sem jelentett problémát.
- Account Type: Premier, Status: Unverified és egyelőre nem is áll szándékomban bankszámlát/hitelkártyát hozzácsatolni.
- Fizetném az eladótól kapott számlát, de 'Review your invoice', 'Review your information', majd újfent 'Review your invoice' oldalak után állandóan ezt a hibaüzenetet kapom:Sorry — your last action could not be completed
If you were making a purchase or sending money, we recommend that you check both your PayPal account and your email for a transaction confirmation after 30 minutes.If you came to this page from another website, please return to that site (don't use your browser's Back button) and restart your activity.
If you came from PayPal's website, click the PayPal logo in the upper-left corner to return to our home page and restart your activity. You might have to log in again.
Próbáltam FF, Opera és Chrome alól is, a helyzet változatlan. Valami ötlet? Kihagytam valami fontos lépést tán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged