Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Minden bizonnyal pontatlanul fogalmaztam: eladó NEM AKARJA a visszaszállítás költségeit semmilyen formában vállalni , ezért fordultam paypalhoz. Amit te tanácsolsz az az, hogy akkor tegyek bele még 93 ezer forintot az eddig benne lévő mellé, és az eladó vagy kifizeti vagy nem. De miután ő megmondta, hogy én fizessem, paypal még csak említéstnsem tesz arról, hogy neki kell fizetnie ezt is, így a dolog megfenekleni látszik. Sem eladó sem PP részéről nincs megértés/szándék vagy akármi azzal kapcsolatban, hogy az fizesse a járulékos költségeket, aki hibázott. Én csak egy gesztusként ajánlottam fel az eladónak, hogy annyit átvállalok, amennyiben onnan ide került a küldés. 53 dollárt benyelek, de 93 ezer forintot nem. Gyakorlatilag ha ezt még beletolnám, eladó visszatérítené a PP-n keresztüli vételárat, 109 ezret, tehát a totálisan ráfordított pénzből nagyjából 16 ezer jönne vissza. Hát hülye vagyok, de azért ennyire nem.
De akkor mit javasolsz, mit tegyek? Pár napot kaptam a visszaküldés igazolásra, a chat-et meg holnap lezárják.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi