Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z123456z

őstag

válasz V/ #48713 üzenetére

Minden bizonnyal pontatlanul fogalmaztam: eladó NEM AKARJA a visszaszállítás költségeit semmilyen formában vállalni , ezért fordultam paypalhoz. Amit te tanácsolsz az az, hogy akkor tegyek bele még 93 ezer forintot az eddig benne lévő mellé, és az eladó vagy kifizeti vagy nem. De miután ő megmondta, hogy én fizessem, paypal még csak említéstnsem tesz arról, hogy neki kell fizetnie ezt is, így a dolog megfenekleni látszik. Sem eladó sem PP részéről nincs megértés/szándék vagy akármi azzal kapcsolatban, hogy az fizesse a járulékos költségeket, aki hibázott. Én csak egy gesztusként ajánlottam fel az eladónak, hogy annyit átvállalok, amennyiben onnan ide került a küldés. 53 dollárt benyelek, de 93 ezer forintot nem. Gyakorlatilag ha ezt még beletolnám, eladó visszatérítené a PP-n keresztüli vételárat, 109 ezret, tehát a totálisan ráfordított pénzből nagyjából 16 ezer jönne vissza. Hát hülye vagyok, de azért ennyire nem.

De akkor mit javasolsz, mit tegyek? Pár napot kaptam a visszaküldés igazolásra, a chat-et meg holnap lezárják.

Új hozzászólás Aktív témák