Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z
üzenetére
Most ott tartunk, hogy eladó PP-n keresztül felajánlotta a visszatérítést, ha visszaküldöm neki a terméket. Szóval ugyanott tartunk, ahol a PP vitarendezés nélkül is tartottunk. Mert eladóval én WhatsAppon már beszéltem több napon keresztül, ugyanide jutottunk. Neki is elmagyaráztam, hogy intézze ő a visszaszállítást, mert míg tőle 53 USD-t kért a DHL express mexikóból Magyarországra, tőlem vissza 93000-ért vinnék. Ő nem akarta intézni, állítólag onnn nem tudja. Ezért fordultam PP-hoz, hogy ők az egyértelmű hiba miatt majd visszatérítenek nekem, ők meg lejátszák majd. Erre most PP ugyanazt intézte, mint én nélkülük. Pedig vita indításában leírtam nekik is, hogy miért nem küldöm vissza. Magyarul én kifizettem szállítással együtt PP-n keresztül ~109.000 forintot, amire még fizettem itthon DHL-nek ~45.000 forintot ( ezt nem kapom vissza, már világos ). Most pedig már csak onnan tudom folytatni, hogy meg kellene adnom egy követési számot és minden egyebet, hogy feladtam neki. És egyszerűen nem tudok máshogy kapcsolatba lépni velünk, hogy ez nekem nem jó, csak ide irányít a folytatás gomb. Mégis mi a fenére jó ez a vásárlói védelem?
Szóval a kérdés, hogy hogy vegyem fel velük a kapcsolatot, hogy ez nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
V/