Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bikkrom

senior tag

Kedves V/!

A segítségedet szeretném kérni.

Kínából rendeltem egy terméket, alibabán keresztül. Paypallal fizettem. November 29-én.

A termékről teljes unboxing videó van, becsomagolva körbenézve, serial number minden. Még a videón észrevettem gyártási hibákat. A gyártó válasza az, hogy ez nem az ő termékük, fake (hamisítvány), át akarom vágni őket, biztosan máshonnan rendeltem. Nagyon felhúztak, felhaborító a feltételezés is. Pláne, hogy 4 réteg sértetlen csomagolásban van, a csomagolás tele egyedi azonosítókkal. Egyébként sem gyárt senki ilyet ami csak hasonló is lenne... Akkor kitől vennék pont ilyet... Na mindegy. Paypalon vissza lehet igényelni ilyenkor vagy már nincs ilyen paypal protect? Mi ennek a menete?

Nagyon leblokkolt most ez, nagy összeg, nagy vámmal, nagyon kellene a segítség.

Köszönöm szépen a segítséget előre is! :R

Változás:
    Kitettem az kínais csoportba is, de ide irányítottak. Azóta annyi történt, hogy bocsánatot kért az eladó aki a gyártó is egyben. Csak a képeket nézték amiket küldtem, az alapján hamisítványnak tűnt, de biztos csak a fények voltak rosszak a képeimen szerintük. A kicsomagolási videót most nézték meg, valóban az övék a termék. A gyártási hibák szerintük rendben vannak. :(( Eddig amíg hamisítványnak titulálták azt mondták ez elfogadhatatlan még egy hamisítványtól is, hibás... Mostmár, hogy az övék a termék rendben vannak a hibák. Valami részleges visszafizetést lehet ilyenkor paypalon kérni vagy bármi javaslat? Köszönöm szépen! :R

Nyilván velük próbálok most megegyezni első körben, de nem hajlanak eddig semmire, azért érdekel van-e paypallal bármi lehetőségem.

Új hozzászólás Aktív témák