Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Kedves V/!
A segítségedet szeretném kérni.
Kínából rendeltem egy terméket, alibabán keresztül. Paypallal fizettem. November 29-én.
A termékről teljes unboxing videó van, becsomagolva körbenézve, serial number minden. Még a videón észrevettem gyártási hibákat. A gyártó válasza az, hogy ez nem az ő termékük, fake (hamisítvány), át akarom vágni őket, biztosan máshonnan rendeltem. Nagyon felhúztak, felhaborító a feltételezés is. Pláne, hogy 4 réteg sértetlen csomagolásban van, a csomagolás tele egyedi azonosítókkal. Egyébként sem gyárt senki ilyet ami csak hasonló is lenne... Akkor kitől vennék pont ilyet... Na mindegy. Paypalon vissza lehet igényelni ilyenkor vagy már nincs ilyen paypal protect? Mi ennek a menete?
Nagyon leblokkolt most ez, nagy összeg, nagy vámmal, nagyon kellene a segítség.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
Változás:
Kitettem az kínais csoportba is, de ide irányítottak. Azóta annyi történt, hogy bocsánatot kért az eladó aki a gyártó is egyben. Csak a képeket nézték amiket küldtem, az alapján hamisítványnak tűnt, de biztos csak a fények voltak rosszak a képeimen szerintük. A kicsomagolási videót most nézték meg, valóban az övék a termék. A gyártási hibák szerintük rendben vannak.
Eddig amíg hamisítványnak titulálták azt mondták ez elfogadhatatlan még egy hamisítványtól is, hibás... Mostmár, hogy az övék a termék rendben vannak a hibák. Valami részleges visszafizetést lehet ilyenkor paypalon kérni vagy bármi javaslat? Köszönöm szépen!
Nyilván velük próbálok most megegyezni első körben, de nem hajlanak eddig semmire, azért érdekel van-e paypallal bármi lehetőségem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eddig amíg hamisítványnak titulálták azt mondták ez elfogadhatatlan még egy hamisítványtól is, hibás... Mostmár, hogy az övék a termék rendben vannak a hibák. Valami részleges visszafizetést lehet ilyenkor paypalon kérni vagy bármi javaslat? Köszönöm szépen!
V/