Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Elsődleges kártyán nem volt most zsozso de korábban akarva akaratlan hozzá lett rendelve párom kártyája a fiókhoz... Nintendo sikeresen egy árva szó nélkül vonhatott róla.
Ezt hol lehet jelezni, hogy amúgy nem teljesen fasza? Mert NEM arra a kártyára volt engedélyezve a csoportos beszedés.

Ki volt szürkítve eleve az a kártya, nem volt elsődleges... nem egészen értem miért nem utasította el az összeget.
-
Micsurin
nagyúr
Buyers Protection, hogy megy? Vettem motor alkatrészt ami cirka 1 hónap alatt gallyra ment (elgörbült a rugó a lengéscsillapítón
) ha nem jutok semmire az eladóval elég megindítani a Buyers Protectiont és csatolni az email levelezést ahol az eladó elhatárolódik a hibától? 
-
Micsurin
nagyúr
A pending paymentet hol látom? Kinguin valamiért közölte velem ismeretlen hiba és újratöltötte a lapot miközben a felugróban a PayPal épp feldolgozta a fizetést. Most ott ücsörgök, hogy a kulcsos oldal szerint nem történt semmi csak a bevásárlókocsit látom a PayPal mailben nem küldött semmit, a tranzakciós előzményeimben nem látom, hogy lenne bármi csak jobb felül a csengőn írja, hogy:
Függőben lévő 29,85 € EUR összegű kifizetés
2023. június 9.. napján jóváhagyott egy 29,85 € EUR összegű kifizetést a(z) [-] végű kártyáján. Ha a kifizetés bármilyen okból meghiúsul, nem fogjuk levonni a függőben lévő összeget. Eltarthat néhány napig, amíg a művelet megjelenik a kártyakivonatán.
De ezen kívül a PP-ben sem látom sehol az előzményben, hogy fizettem volna pedig az Erste beterhelt.
PP-t zargassam ticketben?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Egyébként így, hogy hétfő óta adok időt és próbálok az oldal supportjával eredményt elérni (azon kívül, hogy levették a beváltatlan/beválthatatlan kulcsot a profilomról az inventoryból semmi nem történik csak hazudozás... 50 euró a legolcsóbb tétel az oldalon, akkor hol van az én "resale" kulcsom 35,81-ért? Ezekről is ment screen a dispute alá.) mennyi időt adjak a Disputenak mielőtt Claim-re emelem? Én nem gondoltam többre 2-3 napnál... volt 5 napjuk megoldani a dolgot.
Ha Claimre emelem a dolgot akkor a beküldött képek szöveg etc marad / továbbítódik? Vagy újra le kell írni majd?
-
Micsurin
nagyúr
HD alatt mert nem teljes screenelések csak a szöveg hasáb mint itt kb a fórum középső hasábja.
Próbáltam korrekt lenni az árussal szemben de így 4 nap nyílt hazudozás után menjenek már...

mod.: Tétel hibás és a tétel nem felel meg a leírtaknak mezőt választottam btw.
mod2.: JPG-ben szépen felmentek! Köszönöm!
-
Micsurin
nagyúr
Vitarendezésnél miért futok hibára? PNG-t nem szereti? Esetleg az 5-6-7db kép sok a rendszernek?
edit: nem érem el az össz. 50MB-ot sem a 10MB/darabot.
Egyébként mennyire reménykedjek a benyelt 13 ezremben:
Vettem egy US régió záras játékot (Xbox One csopiban nem igen volt még, hogy ne tudta volna bárki beváltani max VPN-nel de be kell tudd váltani...), a kulcsot megkaptam de se én VPN-en amerikai fiókta sem a csoport topikgazdája nem tudta beváltani(nem ma kezdte).
Ezután egy kint élő ismerősöm is megkérte neki is hibás volt a kulcs. A Kinguin customer supporthoz fordultam közölték eladják újra a kulcsot és akkor kaphatok refundot. A kulcsot levették a fiókomról, majd nem történt semmi 4 napig. 35,81 euróért vettem az oldalon a legolcsóbb ajánlat 50 euró és csak külsősök hirdetnek. Azóta ignorál az oldal ezért most ezt mind leírva nyitottam egy disputet. Reménykedjek PP-ékben?
Kulcs nincs elhasználva természetesen mivel beválthatatlan. Próbáltam csatolni képeket mivel a disputenál is csatoltam le is írtam miket csatoltam majd ott sem küldte be a képeket... jó lenne betenni őket nem? Customer support teljes beszélgetés + account inventory + az árazása az oldalnak a termékre. Link persze megadva a disputenál.
-
Micsurin
nagyúr
Elvileg már 1,5 órája a befejezett tranzakciók közt van a refund de a tárcám üres és az elsődleges kártyához tartozó számlámon sem jelent meg az össze. (Ezzel történt a vásárlás is.)
Mennyi idő mire megjelenik? Zárolt összeget sem látok a számlámon.
-
Micsurin
nagyúr
Érdekes amint a PP Dipuste valóban érezhető mint következő lépés azonnal kapcsolnak az eladók. Se válasz semmi csak automata mail, hogy a megrendelés törlésre került és ezzel együtt bizgett a telefon, hogy a PP jóváírt.

Valamit nagyon tudnak ami miatt ennyire tartanak a PP Disputetól az eladók.
Köszönöm a segítséget
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Parson
üzenetére
Egy órája írtam nekik megint, se kép se hang.
Itt a probléma, hogy az adott motor hazai márk-képviseletének a viszonteladói. Alkatrész ellátás nagyon másképpen nem lesz. Este nyitok egy disputet ha semmi reakció. Tudom, hogy este van ott. Nem érdekel tegnap reggel/délelőtt óta matchelünk és ülnek a fülükön.
Ma már az automata levél visszaigazolást sem kaptam meg...
A termék küldése nem opció, a postájuk visszaküldte nekik a csomagot. 40Eurót (DHL) meg nem fogok fizetni ezekért:

Ja... érik az a Dispute. Remélem a PP pár nap alatt letudja a dolgot majd.

-
Micsurin
nagyúr
Egyértelműen írtam nekik nem tartok rá igényt futárral és kérem a pénzem az volt csak a kérdés feléjük, hogy utalják vagy kezdeményezzek disputet.
Ezek szerint nyugodtan kezdjem meg a disputet? Fenn áll a gond, hogy a jövőben is többször vásárolnék innen alkatrészt, ez a probléma és a teszetoszaság oka.
-
Micsurin
nagyúr
Tegnap reggel írt a d.koreai eladóm, hogy nem tud postázni de küldené DHL-el a cuccot ha kifizetem a +40 eurót rá. A gond... 23,1 euró a teljes tétel: 3db speciális szimering. Hiába írtam neki kb instant azóta le se szarja a fejem pedig annyit kérdeztem intézik a refundot vagy kérjek én a PP-től refundot és mikor várható, hogy újra lesz posta, nem reagál nekem meg áll a pénzem és a rendelésem ergo nem tudom rendeljek e máshonnan.
Mennyire veszik általában zokon a cégek ha közvetlen PP refundot kérek? Volt már példátok rá, hogy a későbbiekben megtagadták emiatt a rendelésetek felvételét?
-
Micsurin
nagyúr
Ha pénzt küldök mennyibe kerül a vásárlói védelmes opció az eladónak? Mennyivel küldjek többet? Itt HA-n vásárolnék de szeretnék fixre menni és öt sem akarom lerántani.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Rendben köszi akkor ebből útalás lesz

-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
A tköm tele van velük , ha meg rendesen utalok akkor meg 100% , hogy min 3 nap lesz
na mind1 akkor útalom rendesbe.... 
azzért köszi

-
Micsurin
nagyúr
Na , hogy működik ez az instantly ????? tényleg 1-2 óra ?
nem átvágás ? nem nyir le az elküldött pénzből stb ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Igen ott is probálkoztam

-
Micsurin
nagyúr
Rendben , össze lett lőve az egyik (maestro-s) kártyámal a paypal fasza 400ft-s tengap megvolt stb.... na steamen akarnél vásárolni.... mindenjó , a végén elutasitja a paypal weblapján mindent mutat és : Denied felirat , mit rontok el ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
rendben köszi , majd meglátom mit bűvészkedem

-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
fél nap ?szóval ha most útalók lehet , hogy este ott lenne ? vagy rosszab esetben holnap ? Ez az instant , hogy működik ? túl szép , hogy igaz akarom mondani ingyenes legyen

-
Micsurin
nagyúr
válasz
aytukabozs
üzenetére
Bocsi , csak már küzdök ezzel is , a visa , mastercard, maestor kártyával is 1 napja és kezdek ideges lenni

lol , Milyen hamar érkezik meg ?
-
Micsurin
nagyúr
Ennyire idiota rendszert mint a paypal nem láttam
számlaszám: 10918001-0000000115050684
erre , hogy a jó büdös .....-ba útalhatok ?
Unicredites a számlája a paypalnak , de szar a számla számuk , és nem tudok net bankból útalni (budapest bank) 
5let ?
-
Micsurin
nagyúr
No magyarázátok el lécci

regisztráltam , 400 ft-s szar megvolt , a kártyám (a maistrost hozzá adtam) és nem tudok vele fizetni mindig azt adja be , hogy nincs pénz vagy elutasítva
mit rontok el ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest