Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Akkor miért írta nekem egy amerikai eladó ma este fél 7-kor ezt, miután egy termék kissé sérülten érkezett meg?
Dear Buyer,
You would not have to pay for return shipping. This item was shipped through eBay International shipping and it is covered for return shipping. Once you open the return, eBay will step in and cover you for this transaction.
Thank you!Itt a cucc, aminél a csati széle letört:
És az ebay miért írja a nyíllal megjelölt részt az eladók számára?
Szó sincs meggondolásról, hibás termékről, bármi egyébről.. Hangsúlyozom, nem értek hozzá, igaz 2009 augusztus óta vagyok az ebay-en, és több, mint 500 terméken vagyok túl, de évi 1 problémám szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Óra topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest