Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Lehet hogy megemlítik hogy a rendszeres fizetés esetén ha az élő akkor biztosítani kell a pénzforrást, mert ha aktív akkor azt fizetni kell. Ha nem akarod már fizetni akkor le kell mondani.
Esetleg megkérdezik hogy miért más személy bankkártyája volt a fiókhoz hozzárendelve, mert lehet ugyan több kártya, de azok hozzád kell hogy tartozzanak.
Illetve azt is hogy lehet elsődleges a kártya de egy fizetési kötelezettség esetén végignézi hogy miről tudja fizetni és ha nem talál pénzt a pénzforráson akkor lesz sikertelen, de akkor meg a szolgáltató fog nyaggatni hogy miért nem fizetted ki a szerződés szerint már nekik járó összeget, mert a levonás időpontja előtt X nappal lehet felmondani egy rendszeres előfizetést, ha ez nem történik meg az általuk megadott időpontban akkor a havi díj jár nekik.
A szürkítést nem értem, a színek csak a szemednek jelentenek valamit, a technikai részt nem érintik.
A NIntendo-tól lehetne a pénzt visszakérni, de szerintem felmondás nélkül nem fizetnek vissza semmit. -
válasz
Micsurin
üzenetére
Ne csinálj semmit, amíg az a hely nem "kéri le" a pénzt ahol fizettél addig van függőben. Szokott ilyen üzenet lenni pár óra, 1-2 nap és ha mégis meghiúsul a fizetés az lesz amit írtak.
Nem terhelt be semmit az Erste, zárolt a pénz akár 4-5 napig, amíg az a hely nem "kéri le" a pénzt ahol fizettél.Az Erste számla történet, az első tétel mai vásárlás és zárolva, a Praktiker ma lett beterhelve és 7-én fizetve
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem kell újból leírni, amit elsőként feltöltöttél, írtál azt nézik majd. De mint látod ha elfogadja az eladó a dispute-t akkor nincs claim-re szükség.
Én egyébként amit javaslok az Öf-ben az alapján járok el.Ha nem sikerül megegyezni, akkor legkésőbb a 20. napon a Paypal Claim-t indítani kell, ez jogvesztő határidő.
Ha az eladó nem reagál, akkor a 7-11. napon célszerű ezt megtenni, ha reagál és nem elfogadható, akkor pedig rögtön a reakciója után. (Nincs hivatalos válaszolási idő előírva.) -
Micsurin
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Egyébként így, hogy hétfő óta adok időt és próbálok az oldal supportjával eredményt elérni (azon kívül, hogy levették a beváltatlan/beválthatatlan kulcsot a profilomról az inventoryból semmi nem történik csak hazudozás... 50 euró a legolcsóbb tétel az oldalon, akkor hol van az én "resale" kulcsom 35,81-ért? Ezekről is ment screen a dispute alá.) mennyi időt adjak a Disputenak mielőtt Claim-re emelem? Én nem gondoltam többre 2-3 napnál... volt 5 napjuk megoldani a dolgot.
Ha Claimre emelem a dolgot akkor a beküldött képek szöveg etc marad / továbbítódik? Vagy újra le kell írni majd?
-
Parson
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Ez már inkább etikai kérdés, amit ők sértettek meg. Ha ezt annyiban hagyod, akkor te leszel a balek, akivel ezt legközelebb is el lehet játszani. Ha lépsz, akkor legközelebb inkább meggondolják, hogy szőrözzenek-e veled. Ha amiatt tiltanak le téged, hogy ők nem teljesitették a vásárlást, és emiatt visszakérted a pénzed, akkor a gond elég erősen az ő fejükben van újfent. Én nyiltan megirnám nekik, hogy ez nem korrekt hozzáállás, legyenek szivesek korrektek lenni, vagy terméket vagy a pénzt, de küldjék, vagy folyománya lesz.
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem értem a kérdést. Nem ez van.
Ha valaki elad valamit és a pénzt a PayPal-on keresztül kapja akkor azért díjat kell fizetnie, mert igénybe vette a szolgáltatásukat
Úgy szoktuk hogy a PayPal jutalékát költségként beépítjük az eladási árba és biztosítjuk a vevő vásárlói védelmét. Az nem tartozik a vevőre hogy mennyit fizetünk, nem kell vele foglalkoznia, azon agyalni hogy "ne rántson le".
Gondolom amikor a boltban megveszed a tejet nem szoktad kifaggatni az Aldit hogy mennyi a költséghányad rajta, mert lényegtelen.
A jutalék mértéke változó attól függően hogy a vevő és az eladó mely országban lakik, magánszemély vagy üzleti fiók és mennyi az éves forgalma az eladónak, így ez lehet 1,9 %- 3,4% + fix díj (ez a használt devizától függően vagy 90 Ft, vagy 0,35 € vagy 0,3 $) + az vevő országa helyétől függően 0,5 % - 2%. Nekem mint eladó kell ezzel számolnom.Az Összefoglaló 6. PayPal pénzküldés másnak vásárlás ellenértékeként vagy barátnak, családtagnak pénzküldés pontnál van jutalék számoló, ha az eladód nem hajlandó bruttó árat megadni neked.
Egy tény hogy személyes tranzakcióval küldeni és kérni a pénzt az a szerződési feltételek megsértése mindkét fél részéről. -
aytukabozs
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
nézz körül a stream topicban, ehhez én nem értek

de úgy fest maestroval gyakori a bibi
[szerk.]
ja látom, már ott vagy
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

V/