Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Jó tudni, hogy egy gigacég kihagy dolgokat nemszetközi rendszerű elérhetőségeiből... (a 06/+36-ot leírni luxus ott)
Miért kéne nekem rányomnom, hogy "nem vagyok robot" ha a megadott belépésre feéjogosító dolgokat már megadtam!? Semmi más nem kér közvetlenül belépés után ilyet, max ha mailcímcsere van, és akkor is a héttérben fut a google cucca... Bárhogyan is néztem nem volt be nem töltött eleme a weboldalnak, sem olyan címet nem keresett fel betöltés során, ami blokkolva lett volna (a héten már biztos nem akasztotta meg azt semmi).
PC böngészőkről próbáltam belépni, mind úgy van beállítva, hogy sütit/ gyorsítórát töröl bezárásakor, modemem naponta indul újra, és az első óta nagy esélyel még új IP-t is kapott. Appozni paypalt nem fogok.
Igen, ha azt írja, akkor az a gond, míg most kapom a lényegében semmit, miközben minden megfelelően van megadva... Ennek így nincs sokkal több haszna. Míg mondjuk azért vitatkoznék, hogy megtudni, hogy a rendszerben minden elem a helyén, az account ilyen szinten meg egyben van ér valamit.Majd akkor holnap kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest