Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Új Revolut kártyát adtam a paypal fiókomhoz. Úgy látom, megszűnt a lehetőség arra, hogy fixen beállítsam, hogy ne a paypal váltsa a valutát. Ilyenkor most mi lesz a már meglévő megújuló fizetéseimmel (spotify stb.)? Ezeknél ugye automatikusan vonódik az összeg, hogy állítsam be hogy ne a paypal váltson?
-
vesir
tag
válasz
Blackhole13 #42694 üzenetére
Bejelentett lakcím elég, amit tudsz igazolni. Tudtommal egy magyar fiókot nem lehet pl. németté változtatni, újat kell regisztrálni a német oldalon. Továbbá fejenként csak egy személyes és egy üzleti fiók engedélyezett. Tehát ha a személyes magyar helyett szeretnél egy személyes németet, akkor a magyart zárnod kell.
-
válasz
Blackhole13 #42692 üzenetére
Attól függ hogy milyen a fiók. Magyar fiók esetén forint az alap és forint számlára mehet forintban minden deviza, ahol € van ott meg csak €-os számlára mehet.
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
Azt jól értelmezem, hogy Paypalon lévő Eurot nem lehet Euro bankszámlára kiutalni? -
válasz
Rolee87 #42690 üzenetére
Akkor kedvezőbb ha a bankkártya kibocsátó váltja a devizát.
A bankkártya az alap fizetőeszközöd.
Akkor a küldésnél $-t választasz. Eljutsz addig mint ami az Összefoglaló 6. PayPal pénzküldés másnak vásárlás ellenértékeként vagy barátnak, családtagnak pénzküldés leírásban van, hogy 4. Még egy kiegészítés a deviza konverzióhoz, át kell állítani hogy ne a PayPal konvertálja a devizát. Ez a szöveg nem jó a képernyőn neked: Convert currency with PayPal, a többi a leírásban. -
Rolee87
tag
De van csatolva, mar fizettem is igy de forintba. Most az a lenyeg hogy usd-t kell kuldenem. De a kartyan forint van. Viszont kuldesnel lehet valasztani hogy mit akarok kuldeni. Es ez a kerdes hogy jarok jobban, ha forintot allitok be es usd-be erkezzen, vagy usd-t kuldjek? Hogy kedvezobb a valtas
Vasarlas ellenerteke
-
válasz
Rolee87 #42688 üzenetére
Akkor bankkártya nincs hozzáadva a PayPal fiókodhoz?
Ha nincs akkor feltöltöd a PayPal egyenlegre a pénzt. Az megérkezik a forint egyenlegre. Miután ez megtörtént akkor az egyenlegek közti váltással $-t csinálsz belőle, a $ egyenleget teszed meg elsődlegesnek ezután elküldöd annak akinek kell a $-t. Vásárlás ellenértéke lesz vagy csak úgy küldöd neki -
válasz
tindin #42685 üzenetére
Nem törték fel, nem lehet. Főleg ha működik a belépési védelem valamelyik módszere.
Megszerezték az azonosítóidat, beléptek azokkal és úgy történtek vásárlások, megváltoztatták az e-mail címet, de erről kapnod kellet e-mail értesítőt, vagy a végén a fiók lezárást kérték.
Az Összefoglaló Tippek az egyszerűbb PayPal használathoz 9. Belépési telefonszám azonosítási és telefonszám változási probléma megoldása leírásban van a második módszer azzal belépés nélkül lehet velük felvenni a kapcsolatot, bár nem sokat tehetnek. A fiók nem szerezhető vissza, új létrehozását javasolják.Ez a rész:
2. Másik lehetőség a Chat felületen kérni segítséget.
Megjegyzés: Ez a chat munkanap csak 9.30 és 18:00 közt érhető el. -
válasz
Rolee87 #42684 üzenetére
PayPal-ról van szó vagy bankszámláról? Ha PayPal-l lenne és PayPal fiókra küldés akkor mi a pénzforrása, bankkártya vagy valamelyik PayPal egyenleg?
Ha forint bankszámláról kell utalni egy másik bankszámlára azt pedig a bankodon keresztül kell intézni, a PayPal erre nem használható. -
tindin
friss újonc
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Feltörték a paypal fiókunkat, levásároltak a kártyánkról egy szép összegért, bankkártyát letiltottuk. Szerettünk volna írni a paypalnak, de nem tudunk, mert kéri, hogy lépjünk be, de nem tudunk, mert azt írja ki, hogy nincs ilyen fiók. Akik feltörték azt is kitörölték. Tudunk valamit tenni?
-
Rolee87
tag
Usd-t kellene kuldenem forint bankszamlarol. Mit adjak meg kuldesnel, usd-usd, vagy huf-usd?
-
b-max
senior tag
Sziasztok, paypalon szeretnék pénzt küldeni, bankkartyarol, mennyi idő kell ahhoz, hogy megjelenjen az illető paypal fiókjában?
-
erh75
tag
A véleményeteket szeretném kikérni. Vásároltam egy Spanyol webshoptól egy ruházati terméket ami nem lett jó, ezért vissza szerettem volna küldeni. Mivel nem tudtam kinyomtatni a visszaküldési címkét az oldalukról hosszú levelezés után sem , Disput-ot nyitottam a PayPal-nál. Azóta a problémát megoldották, sikerült is visszaküldeni a terméket, amit jeleztek hogy megkaptak(de még nem bontották fel a csomagot), és ezért még a pénzt nem utalták vissza. Holnap telik le a 20 nap. Szerintetek mit kellene választanom:
Close this case vagy Escalate issue to PayPal ? -
válasz
Remekelek28 #42671 üzenetére
Semmi gond ha nem változott a bankszámlád, amihez tartozott a kártya, mivel a pénzt a bankod utalta visszafelé kártya nélkül is megtalál. A kártyád csak átjáró volt a fizetés átutalásához, persze azt látod a könyvelésben hogy xxxx számú kártya, de ténylegesen nem a kártyára megy.
-
pube111
senior tag
Egy bankkártyát több pp fiókhoz hozzá lehet adni?
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Ha paypalon keresztül vásároltam egy 1 ho végén lejáro kártyával és visdzatéritést igényelnék 2 hóba egy már új kártyával? Akkor az újra fogják utalni?
-
válasz
Buster17 #42664 üzenetére
A telefonodnak nincs sms spam beállítása hogy oda kerülne: 36 az jó ha úgy kezdődik, a telefonszámnál amikor megadod magyar fióknál sem 06 sem +36 nem kell eleve értelmezve van, a hálózat kijelölő számmal kell indítani 30, 20, 70, 50 vagy ha vezetékes akkor a település körzet kódja.
Ha adtál meg másik számot akkor a telefonhívást választva megadhatod azt, felhív az automata és diktál angolul egy 6 jegyű számsort.
Ez egy Digi mobilos szám ami jól lett megadva a +36 nélkül, a fiókban a kiírás a képernyőn +36 5* *** 6359, de az adat bekérésnél a 06 van írva ahogy a képen látszik.A telefonhívás választva ha van másik szám akkor azt lehetne használni
Magának a problémának a megoldás pedig az Összefoglaló, Tippek az egyszerűbb PayPal használathoz, 9. Belépési telefonszám azonosítási és telefonszám változási probléma megoldása
-
Buster17
addikt
Hali!
Beszerettem volna lépni az accomra és sms-es megerősítést kér. Írja is a számomat csillagozva, vége stimmel de az eleje szerintem nem mert 03 al kezdődik és semmilyen sms-t nem kapok így belépni sem tudok. Ilyenkor mi a teendő? -
válasz
Jakesz #42662 üzenetére
Hol akarsz fizetni, mi a háttér pénzforrás, mert ha kártya akkor az erős hitelesítés beállítása a bankodnál bekavarhat. Nézd meg az adott hely Google Play és PayPal fizetésre vonatkozó szabályait, ha január 1 előtt ez normálisan működött akkor erős hitelesítés probléma
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Google Play-en szeretnék PayPallal fizetni, de fizetéskor ezt a hibát dobja ki:
"A fizetést a rendszer elutasította. A vásárlást a PayPal-fiók hibája miatt nem sikerült végrehajtani".Mi baja van a fiókomnak? Ellenőriztem, meg van adva minden lényeges adat.
-
válasz
Nikaré #42659 üzenetére
Amit írtam azoknak az oldalaknak jönni kell, ha működik és működik, kell jönni annak hogy valamilyen módon erősítsd meg a "fizetést" (nálam 0 $-os volt egyébként a kártyaszám ellenőrzés, más bank 1 $-t terhelési kérelmet küld), ha megkpjuk ezt jóváhagyó valamit a banki felülettől akkor jön majd az hogy egy tranzakciót azonosítsunk be ezzel a kártyával, ez is biztosíték arra hogy a saját kártyánkat akarjuk hozzáadni.
Nem voltam ere a változásra felkészülve, kritika a PayPalnak: ha egy funkciót teljesen átalakítunk illik értesíteni az ügyfeleket előzetesen! és ezért nem mentetem el a képernyőképeket, de nálad nem hiszem hogy a PayPal a hibás, ha az OTP-nél elhasal a dolog és ők azt fogják állítani hogy náluk minden rendben van.
El kell mesélni az ügyintézőnek hogy mi a folyamata a kártyahozzáadásnak és vegye fel azzal a részleggel a kapcsolatot akik kezelik ezt az erős hitelesítési módszert.Erre gondoltam: amikor a kártyát hozzá akarom rendelni, a kártyaszám ellenőrzés úgy történik hogy a PayPal-tól megy egy kérés egy 0 vagy 1 $-os tranzakcióról, ha az Önök rendszere visszaigazolja hogy van fedezet akkor normál esetben jön az igazi terhelési kérés és ez az a vásárlás amit az Önök rendszerének ellenőrizni kell, a mi esetünkben egy sztornó üzenet fog érkezni Önökhöz erre az "ellenőrzési" tranzakcióra. Az gond hogy az Önök rendszere az ellenőrzést rögtön vásárlásnak tekinti, ami hibának tűnik.
A gond az szokott lenni hogy banki ügyintézőnek halvány lila fogalma sincs hogy miként működik egy bankkártyás fizetés, csak a papagáj mantrát ismételgeti amit kiadtak neki ha olyan témával találkozik amit nem ismer, még pedig: hogy nálunk minden jól működik, ön a hülye vagy a PayPal.
-
válasz
jegenye77 #42658 üzenetére
Visszavontad a rendszeres levonási megbízást. Annak voltak beállítási dolgai, amelyek a szolgáltatáshoz kötődtek, azt is törölted.
Ugyanazt nem lehet aktiválni x idő után, a bankok esetén és új megbízást kell adnod ha visszavonsz egy rendszeres levonást. Itt sem működik máshogy, maguk a tranzakciók nem törlődnek, csak leállításra kerül a további levonás. -
Nikaré
őstag
Szia!
Már örültem, hogy sikeres lesz nálam is, de nem!
Zsákutcában vagyok még mindig az OTP -s virtuális kártyával.
Most próbáltam ismét hozzáadni (nem mobilos, de) magyar felületen.
A válasz:
"A kártyát jelenleg nem tudjuk társítani
Nem tudtuk adatait megerősíteni a(z) master_card kibocsátóval. Próbálja újra később."Azért jön a PayPal -tól a mail, hogy hozzáadtam a kártyát.
Jövő héten bemegyek az OTP -hez, szerintem balhé lesz! Az biztos, hogy nem jövök el onnan amíg nem kapok választ illetve valakit nem hívnak fel a tech vagy mit bánom én milyen csoporttól. Elvárom, hogy legyen megoldás miután az egyik legdrágább bank!!!!!
Kezd most már elegem lenni belőlük!!!! -
jegenye77
addikt
-
Figyelem!
Némi változás a bankkártya hozzáadásnál.
Angol nyelvű felületet használom, nem a magyart!
Most adtam hozzá egy Mastercard kártyát a PayPal fiókomhoz. Miután megadtam az adatokat, jött a MC jóváhagyást kérő ablaka ahol sms-t kellet kérnem a regisztrált telefonszámomra.
Megjött a hat számú kód azt beírva, feladott egy listát hogy válasszam ki a tranzakciókból azt amit ezzel a kártyával fizettem.
Mivel erre nem számoltam igen csak gondolkodnom kellett hogy ugyan melyik lehet az, mert egy 2019 szept 27.-i vásárlást találtaka többi valami más volt, amit nem én vásároltam, random adat lehetett.
Ha valaki kártyát ad hozzá előtte nézzen rá a kártyával végzett tranzakciókra, legyen aktív a kártya minimum 600 Ft-al, legyen pontos a telefonszáma és várja a két jóváhagyási képernyőt
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest