- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Egyébként most kért a Xoom egy ID scant a tranzakcióhoz, amit emailben vár, ezzel nem vagyok teljesen komfortos, elég amatőrnek tűnik.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
A rossz árfolyam az nem díj.
Milyen EUR devizaszámlára akarod utaltatni, mert annak kell lenni.Pl. nekem Wise EUR számlám van és a bankszámlaszám belga bankos, ezért Belgiumba utalom a pénzt.
Az EUR egyenlegen lévő összegből 1,49 €-val kevesebb összeg indulhat ki. Ha van 200 € akkor 198,51 lehet a maximum, mert fizetni kell valamiből a költségét is. -
válasz
Blackhole13
üzenetére
Milyen konverziós díjra gondolsz, mert nincs. Már kezdedektől az van hogy forintos számla adható hozzá pénzkiutaláshoz és ezért forintra váltva lehet a devizákat kiküldeni ingyenesen. Ez nem fog változni addig amíg forint a fizetőeszköz nálunk.
A forint árfolyam meg náluk lehet rosszabb mint a piaci árfolyam, de van olyan magyar bank amely esetében a PP jobb.
Ki lehet juttatni egyébként minimális költséggel a Xoom-al úgy hogy a PP EUR egyenleg a pénz forrása.
Keress rá a topikban a Xoom szóra, több alkalommal írtam a költségét és módját. Én Wise EUR számlára küldöm és működik -
válasz
Blackhole13
üzenetére
Többszörösen nem. Ami az egyenleged van pénz ahhoz semmi köze a bankoknak. A más deviza egyenlegről magyar fiók esetén forintra konvertálva megy ki a pénz, mivel forintszámlát lehet hozzá csatolni.
Nem biztos hogy rosszabb az árfolyam, mert a bankod devizavételi árfolyamát kell nézni és hozzászámolni -ha van- a devizáról forintra könyvelés költségét, pl Erste bank esetén minimum 2400 Ft és/vagy a %-os díj, én több esteben a PP-én többet kaptam mint amit a költséggel együtt ők adtak volna.
Vásárlás esetén amikor a külsős bank bankkártyáját használod a fizetésre van lehetőséged a banki árfolyamot használni, ami általában a reggeli deviza eladási árfolyam a banknál. -
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ha elfogadnák a Revolut számlára akkor is a már átváltott pénz menne ki, nem jutnál előrébb vele.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Ha magyar a fiókod akkor csak a saját neveden lévő forintos bankszámlára lehet kiutaltatni, ha devizában van az összeg akkor a PayPal forintra konvertálja és úgy lesz kiutalva.
Kártyára nincs kiküldési lehetőség és ez amióta magyar regisztráció (kb 1999-2000) van, így működik. A Revolut számla sem rendelhető hozzá szerintem, a forintos számlájukat virtuális számlának veszik és az nem adható hozzá.
Ha nem magyar a regisztrációd akkor nézd meg a szerződési feltételeiket, bár ott €-os számla és esetleg az €-os bankkártya jöhet szóba -
vesir
tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Bejelentett lakcím elég, amit tudsz igazolni. Tudtommal egy magyar fiókot nem lehet pl. németté változtatni, újat kell regisztrálni a német oldalon. Továbbá fejenként csak egy személyes és egy üzleti fiók engedélyezett. Tehát ha a személyes magyar helyett szeretnél egy személyes németet, akkor a magyart zárnod kell.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Attól függ hogy milyen a fiók. Magyar fiók esetén forint az alap és forint számlára mehet forintban minden deviza, ahol € van ott meg csak €-os számlára mehet.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Nincs. És Revolut számlát ha forintos lenne akkor sem lehet hozzáadni, mert ezek virtuális számlák.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Miért ne tudná? A szerződés alapján végrehajtást is kérhet, megterhelheti a bankszámláját hiszen az az információ a rendelkezésükre áll, átadhatja követelés behajtónak. Meg van ere a megfelelő eljárási módjuk.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Az alap az, hogy az eladótól szedik vissza a pénzt. Így szól a szerződési feltétel, mivel a céges eladók kötelesek számlaszámot is megadni, még az inkasszó is lehetséges a PayPal részéről.
-
válasz
Blackhole13
üzenetére
Jelzed neki, hogy megjött és kifizeted, majd küld számlát a vételárról és annyi.
Van egy várható idő a szállításra, ha addig nem jön meg, azután te nyugodtan reklamálhatsz, ezért téged nem érhet hátrány. -
Blackhole13
senior tag
válasz
Blackhole13
üzenetére
Megoldódott, más valutában volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Assetto Corsa Rally
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/