Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hidroponi
aktív tag
válasz Buster17 #9576 üzenetére
"Már kb 2 éve egy full biztonságos jelszavat használok mindenhol és nagyjából egységet így nem felejtem el."
nyihihi.
a 2eve, mindenhol es a full biztonsagos jelszo egymast kizaro fogalmak.
eleg 1 helyen ellopni a jelszavad es maris mndenhova bejutnak!hasznalj jelszo manager programot, ami pl. egy pendrivon tarolja erosen titkositva az adataidat.
es minden helyre gep altal generalt eros jelszot hasznalhatsz amit nem kell megjegyezned. -
Kernel
nagyúr
válasz Buster17 #9581 üzenetére
Nem 1 db új jelszót kell készíteni, hanem mindenhová másikat, amit program generál, és nem kell megtanulni sem, ha titkosított fájlokban tárolódik. Igaz, ezek nyitásához általában egy közös mesterjelszót használ az ember, amit fejből jó tudni, de azt hiába figyeli le egy keylogger, még a jelszót tároló fájlt is el kellene lopni a gépről, ami már nehezebb ügy egy normálisan rendben tartott gépen.
Ha például lenne egy Budapest Bankos netfiókod, már meg lennél lőve, mert ott sokáig 90 naponként kötelező jelszócsere volt, illetve most már lehet választani 180 vagy 365 napot is. Utána egyszerűen nem enged tovább a belépés után, míg el nem végezted a jelszócserét.
Ilyenkor jön képbe a jelszógenerátor, máris van egy lzwict7ERsqBasTzw4R6 szintű jelszavad, hacsak nem kérsz bele speciális karaktereket is (@jxV*7y5$vN!*sG0wNo%), hogy érdekesebb legyen a dolog.
Ezután rögtön módosítom a jelszót az űrlapkitöltő (jelszótároló) programban is, ami dolgozhat direktben pendrive-on, mint portable alkalmazás, vagy szokott módon a gépen, ahonnan időnként elmenti az ember, a titkosított, mesterjelszóval védett fájlokat. Az általam használt programnál egyébként át lehet váltani képernyőbillentyűre is a mesterjelszó beadásához, így egy keylogger semmit nem lát belőle.
Az eljárás előnye az is, hogy az űrlapkitöltő program mindig URL-hez társít, így kizárt dolog, hogy hamisított oldalon be tudnád adni a jelszót, mert leugat a program, még mielőtt észrevennéd, hogy URL-hamisítás áldozata lettél.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Buster17 #9621 üzenetére
Átírtam a hozzászólást, a vásárlás ingyenes, az említett költségek a számlára külső féltől érkező pénzre vonatkoznak, ha jól látom. Tehát amikor én vagyok az eladó és külföldi a vásárló.
Csak az tévesztett meg, hogy a napokban is vettem valamit és végül kevéssel többet mutatott a számla, de akkor az más miatt volt.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz Buster17 #9621 üzenetére
Sajnos elég zavarkeltő egyébként, hogy az angoloknál használják a vesszős elválasztást, ami a magyarba is beszivárog, és a hazai bankszakmába is. Holott nálunk a hivatalos forma a szóközös elválasztás lenne, amit az iskolában is tanítanak, valamint a tizedesvesszőt is.
1 000 000,00 (1 millió magyar formában, tizedesvesszővel)
1,000,000.00 (1 millió angolosan, plusz ők tizedespontot használnak, hogy érdekesebb legyen.)
Engem mondjuk zavar az is, amikor hazai cikkekben, fórumokon is a külföldi verziót alkalmazzák. Egyszerűen csak azért irritál, mert ha már magyarok vagyunk, és valamikor szóközzel tanították (ami nekem egyébként szimpatikusabb is), akkor szerintem nem kellene majmolni az angolokat, még ezen a téren is.
Banki felületen még megértem, hogy alkalmazkodni kell, de aki például újságíró létére majomkodik egy cikkben (vagy inkább fogalma sincs róla), az már főleg zavaró.
-
axioma
veterán
válasz Buster17 #9659 üzenetére
Hatuljan a 3 jegyu titkos szam megvan? Marmint nem mintha be kene ide irni, de kene legyen, anelkul ne is probalkozz...
Azert nem tudom, mert itthon tenyleg ugy van az otp-s internetes elfogado-feluleten, hogy maestro-hoz az otodik mezobe is kell irni (4x4 a normal). Tehat gyanitom, a pp-nal is egy ilyen szamot elfogado felulethez kene jutnod. -
axioma
veterán
válasz Buster17 #9671 üzenetére
Sajnos passzolom.
A PP tolja a kepedbe a Maestro hirdeteseket az .at feluleten is? Arra kattintva se ad mas feluletet?
(Egy idoben osztrakiaban valami olyan rendszer volt, hgoy debit kartyabol legtobb pos-nal csak a helyieket fogadtak el, es a helyi alap kartyaik se voltak nemzetkoziek. Mondjuk 10 ev alatt csak valtozott valami...)Egyebketn - SZVSZ - neked, ha forintos kartyat es forint szamlat akarsz hasznalni, akkor bizony magyart kene regisztralnod. Az tok fgtl attol, hogy a PP szerinti cimed az osztrak (esetleg beteszed a magyart, majd masodjara az osztrakot, es utobbit teszed meg primary-nek).
Persze ha euroban akarsz forgalmazni, akkor legyen osztrak.De hallgass meg mas hataron tulit is, romaniai forumozo szenvedett hasonloval, nem tudom mi lett a vege.
-
-
Kernel
nagyúr
válasz Buster17 #9767 üzenetére
Csak a saját példámat tudom, az Erste Bank 16 órakor indítja az utalásokat, éjfél után 1 óra körül szokott megjelenni az összeg, küldenek emailt. Itt ugyebár egy hazai számlára utalunk (Unicredit), utána ott jóvá írják a PayPal-en, nem egy nagy kaland, ha jól működik a rendszer. Ha nem kell senkinek manuálisan beavatkozni, mert jól töltöttünk ki mindent.
Ha jól látom, osztrák számlára utaltál Ausztriában, most már ki kell várni, hogyan működik az ottani rendszer.
(#9766) atleticofan
Sajnos erre sem tudok biztosat mondani, legalábbis annak tükrében, hogy a Google keresés az otp junior paypal withdraw kifejezésre sem igazán kecsegtet.
-
Topikgazda
válasz Buster17 #42664 üzenetére
A telefonodnak nincs sms spam beállítása hogy oda kerülne: 36 az jó ha úgy kezdődik, a telefonszámnál amikor megadod magyar fióknál sem 06 sem +36 nem kell eleve értelmezve van, a hálózat kijelölő számmal kell indítani 30, 20, 70, 50 vagy ha vezetékes akkor a település körzet kódja.
Ha adtál meg másik számot akkor a telefonhívást választva megadhatod azt, felhív az automata és diktál angolul egy 6 jegyű számsort.
Ez egy Digi mobilos szám ami jól lett megadva a +36 nélkül, a fiókban a kiírás a képernyőn +36 5* *** 6359, de az adat bekérésnél a 06 van írva ahogy a képen látszik.A telefonhívás választva ha van másik szám akkor azt lehetne használni
Magának a problémának a megoldás pedig az Összefoglaló, Tippek az egyszerűbb PayPal használathoz, 9. Belépési telefonszám azonosítási és telefonszám változási probléma megoldása
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Buster17 #45808 üzenetére
Biztos hogy nem látszik a kétlépcsős azonosításnál, direkt xx van.
De a +36 az = 036-al
Nem a PSD2-es hitelesítésről van szó? Nem azonos a kettő.Próbáld a hívást, akkor egy automata mondja a 6 számot. Itt 06-ot ír ki, de a +36-os eltárolású magyar számot használja.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Buster17 #45810 üzenetére
Ez biztos hogy nem jó soha nem láttam így kiírva.
Ha nincs +43-as osztrák telefonszámod akkor persze hogy nem kapsz.
Ez a rész megvan?
Ha a hívást választod ott cserélhető a telefonszám, persze azokra amit megadtál fiókban, ha egy számod volt akkor ez nem segít.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Buster17 #45812 üzenetére
Melyik böngésződ használod, nekem a Firefox meg van erősítve ezért ezeket az új képeket az Edge-ben történő belépésnél adta elő, te is próbáld meg egy másik böngészőből, vagy töröld a PayPal sütiket és a böngésző gyorsítótárat és akkor újra tölti a PayPal oldalakat.
De nem szoktak írásos megkeresésre a belépési biztonsági adatokat módosítani. Eleve ez alap biztonsági előírás.
Ha felhívod őket és megfelelően azonosítod magadat akkor persze átírják a telefonszámot, ha lenne kétlépcsős belépési védelmed azt kikapcsolnák, és még a jelszó cserét is aktiválnák.
Esetleg valaki megszerezte a belépési azonosítóidat és átírta az adatokat.
A jelszócsere sem működik?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Buster17 #45814 üzenetére
Mobilról próbálkozol? Számítógépes verzió esetleg?
Megkérdeznek olyan adatokat amit megadtál a fiókadatokban és csak te tudhatod, illetve interaktív azonosítás.
Akkor valaki engedély nélkül belenyúlt vagy sérült az adatbázis. Tényleg telefonon kell ezt intézni, igaz angolul megy a beszélgetés de 5 perc alatt rendezhető és ismerős is tolmácsolhat.
Magyar idő szerint munkanap 09:00-17:30, 00353 1 436 9111 ez Írországi szám.
Ez lenne az ügyfélszolgálati magyar vezetékes telefonszám: 06 1 777 7944, de itt is angolul beszélnek, viszont magyarországi percdíjjal számolnak a telefonszolgáltatók:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- iPhone 14 Pro Max 1TB! Karcmentes! Üvegfólia! Apple Számla!
- Macbook Pro 14" - 2024 gyártás, M3 Pro, 36GB/1TERA, 18 ciklus, Apple garancia
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest