Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Ez évben váltottam az otp simple csomagra és változott a kártyám is. Az lenne a kérdésem,hogy az iban számot honnan tudhatnám meg,ha nem kapok az OTP-től semmilyen havi számlaegyenleget...
paypalhoz kellene mert nem enged belépni. -
Remekelek28
őstag
válasz Kicsirics77 #15229 üzenetére
köszi,meglett
-
Remekelek28
őstag
üdv
a régi kártyám ma jár le.. már megjött az új otp-s kártyám is Annyi a teendőm,hogy a paypal oldalán a Bank accounts and cards-nál a jelenleg lejáró kártyám dátumát és 16 jegyű sorszámát átirom? bár ahogy nézem szerkeszteni a 16 jegyűt nem lehet,csak a csc-t engedi beirni.. akkor új kártyát kell létrehoznom,ez meg automatikusan lejárttá válik?[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Inditottam egy dispute-t a paypalon,mert az ebayen nem tudtunk megegyezni.. Kaptam egy emailt,hogy 21 napon belül egyezzünk meg,vagy ilyesmi. Ha nem ir az eladó,mit kell tennem a 21. napon? -
Remekelek28
őstag
válasz aytukabozs #28934 üzenetére
kicsit félreértettem az egész menetét,azt a részt már azért nem olvastam.
De most akkor én kezdeményezzem az üzenetváltást? Már annyira már nem akarom,mert ebayen kitárgyaltuk... ilyenkor rögtön kérjem a paypal segitségét?
V Köszi,igy már értem
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
lassan 2 hete inditottam egy sérült termék miatt disputet,az eladó nem válaszolt 7 nap után claim ,akkor se válaszolt,de most ilyet látok a claimon belül a case historynál.
The seller has been asked to respond by Apr 3, 2017. Once we receive the information, we'll continue our review of this case.
Mar 31, 2017 - PayPal: Email sent to seller
Mar 24, 2017 - PayPal: Email sent to seller
Mar 24, 2017 - PayPal: Email sent to buyer
Mar 24, 2017 - Buyer: Dispute escalated to claim
Mar 18, 2017 - PayPal: Email sent to seller
Mar 18, 2017 - PayPal: Email sent to buyer
Mar 24, 2017 - Buyer: Dispute filed
Mar 18, 2017 - Buyer: Dispute filedMagyarul az eladó kért vizsgálatot ami holnap lesz? Tőlem még amugy semmilyen igazoló képet,semmit nem kért se a paypal,se az eladó..Valamit kell most tennem?
-
Remekelek28
őstag
Üdv
Ha szállitási cimet szeretnék változtatni,azt hol tehetem meg? Illetve az ebayen ez esetben kell e valamit átállitani? -
Remekelek28
őstag
Sziasztok.
Utaltak a paypal számlámra pénzt. De nrm tudom átutalni az otp s kártyámra,azt irja nem támogatott az átutalásra. Érdekes lestedni le tudnak róla. Vsn megoldás,vagy ebayen levásárolhatom valahogy? -
Remekelek28
őstag
válasz Remekelek28 #38067 üzenetére
Sziasztok.
Volt 2 hónapja egy 8.67 dolláros visszatéritésem. Ami nem lett továbbitva az otp s kártyámra,hanem rajta maradt a paypalon. Most a napokba is volt egy 12.09 dolláros visszatéritésem,ami valami 3700 ft körüli összeg,de csak 3.42 dollar landolt az otps számlámra. És továbbra is csak 8.67 dollar van a paypal számlámon. És a 8.67 et és a 3.42 dollart is 01.06. i visszatéritésnek tekinti a paypal. Hova tunt a novemberi 8.67 dollárom? -
Remekelek28
őstag
Üdv. Ha paypalon keresztül vásároltam egy 1 ho végén lejáro kártyával és visdzatéritést igényelnék 2 hóba egy már új kártyával? Akkor az újra fogják utalni?
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Ha új kártyát adok hozzá,miért nem tudok vele vásárolni? Egy felkiáltojel is van mellette
-
Remekelek28
őstag
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Paypal ügyfélszolgálattal hogyan lehet beszélni?
-
Remekelek28
őstag
válasz Czimby #45275 üzenetére
Üdv.
Olaszba szeretnék kifizetni paypallal egy terméket Kértem h csináljon számlát,de szerintem ő azt akarja h én küldjem el vhogy a pénzt.
It was cancelled.. This is my paypal email. U can send here. Send parent/ friend. .........@interfree.it
Én hogyan tudok az email cimével pénzt küldeni? -
Remekelek28
őstag
Üdv
A egy hibás termék miatt inditottam reklamációt egy eladóval szemben,ő már 22-e óta nem válaszol. Itt kell segitséget kérnem a paypaltól,vagy jan 10-én a lezárásnál automatikusan elbiárálják ,hogy visszakapom e a pénzt?
Az esetet automatikusan lezárjuk, ha nem oldja meg 2023. január 10. 10:21:45 GMT-8 napjáig -
Remekelek28
őstag
Üdv. A pénz igénylésénél ha kifizetem,akkor ott van vásárlói védelem?
Vagy csak ha számlára fizetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest