Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A trágár megfogalmazások, szavak nem ide valók. Lásd ÁSZF.
Az OTP kártyák esetén az erős hitelesítési szabályaik miatt nem csak a PayPal-nál vannak gondok, ők is elismerik hogy van hiba és javítgatják.
Az tény hogy a "felső" felület lett magyarítva, de nem igazán van rá szükség. Azt azért meg lehetne még próbálni hogy angol nyelvre állítva és újból belépve hozzáadni a kártyát.
A múlt héten egy MC kártyát ami nem OTP-s, de aktív volt és pénz is elérhető volt , hozzá tudtam adni, nem voltNem tudtuk adatait megerősíteni a(z) master.card kibocsátóval.
A kiírt hibaüzenet egyértelmű, a kártyaszám ellenőrzés amikor megterhelést küldenek egy 1 $-os tétellel nem lett visszaigazolva és ezért nem ment a társítás. Az e-mail üzenete hamarabb elment mint ahogy vissza lett volna igazolva az ellenőrzés.
Ez lehet PP hiba, de az hogy a Mastercard-tól nem érkezik meg az érvényesítő üzenet az nem PayPal hibának tűnik.
Írj nekik és kérj segítséget.Lásd #42438 -
Joshi
titán
válasz
thotben #42433 üzenetére
Tök ugyan ezzel szívok én is. Komolyan mondom legszívesebben rájuk gyújtanám ezt a szar Paylósz@rt. Mekkora egy gyökér cucc ez. Már tudom miért nem használtam soha. Szerencsére nagyon kevés helyen van szükség a PayPal-ra. Ja, igen már van magyarul is a PayPal, csak éppen ha problémád van már nem magyar. Köszi PayPal.
Ja, emailben olyan mintha minden rendben lenne. Ott azt írja hogy hozzáadtam a kártyát, de ha nem én voltam akkor jelezzem. Mi?
Érdekes ugyan ezt az OTP Webkártyát simán elfogadja az Amazon, Aliexpress és az Ebay is.
-
válasz
thotben #42437 üzenetére
Akkor segítek, a pontos lépésekkel, mert némileg változtak a menüpontok.
Belépés után
Felül Help (Súgó) linkHa ez jön elő akkor alul a Help Center linkre kerül elő a fenti oldal:
vagy alul a Kapcsolatfelvétel és ott Message Center
A Súgó esetén Have a message waiting? alatt jobb szélenMessage Center linkre kattintásJobb szélen a New Mesage gomb
Téma: Credit Card or debit card
Az Add and confirm választása.
A Continue gomb választása
Yes választása
Majd az üzenet leírása.
Ezután a Send Email gombra kattintással elküldeni.
Erre legtöbbször jön egy e-mail az általános válaszokkal és utalás benne, hogy erre az e-mailre válaszul írjuk meg a problémát, ha nem találtunk megfelelő választ.
If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible.
Leírod ugyanazt vagy bővebben.
Ezután az üzenetközponton keresztül megy az eszmecsere.
Kapsz e-mailt hogy van új üzenet, belépsz, az üzenetközpontban megnézed és ott a Reply-vel válaszolsz, ha kell. -
válasz
thotben #42433 üzenetére
Akkor már biztos aktív volt és volt rajta 500 Ft elérhető összeg amikor frissíteni akartad? Nem kell a limiteket szabályozni ennél a kártyánál?
Frissítésnél is van kártyaszám ellenőrzés és az egy 1 $-nyi összegű tranzakció. Mert simán menni szokott. Törölni kár volt, mert meg kell várni amíg a kártyarendszeren végigfut, adj neki fél napot és próbáld újból. -
thotben
csendes tag
Sziasztok, akadt egy kis gondom!
Lejárt a kártyám, kaptam újat. Frissíteni akartam PayPal-en (lejárati dátumot és biztonsági kódot).
Nem engedte, ezért töröltem a társított kártyát és próbáltam 'újratársítani'. Hát ez sem sikerült.
"A rendszer elutasította a kártyáját. Próbáljon meg egy másik fizetési módot." - hibaüzenet jelentkezett.
Van a számlámon pénz, aktiválva is lett a kártya. Nem tudom mi lehet a gond. :/
(Erste - mastercard) -
válasz
norbi2010 #42430 üzenetére
Csak a PayPal váltás van ilyen esetben, a pénz a PP egyenlegeden van, az ő „elektronikus pénzük” ehhez nincs köze a bankodnak. Magyar PayPal fiókok esetén forintban mehet ki a forintos számlára és ezt ők rendezik le.
Azért javaslom hogy előtte legyen konvertálva, mert akkor némileg jobb az árfolyam, mint amikor megadod hogy a $ egyenlegről menjen az X pénz és akkor ők konvertálják át. -
norbi2010
őstag
Sziasztok!
PayPal fiókomból három különböző devizát (font, dollár, euró) akarok a magyar OTP bankszámlámra átutalni, hogyan járna ez a legkevesebb fájdalommal? PayPal-en devizaátváltóval forintra váltom őket, aztán együtt elutalom a bankszámlára, vagy a három devizát külön-külön küldjem el eredeti pénznemben?
Köszi!
-
Ka_
csendes tag
PayPal balance-ról (EUR) tudok pénzt tölteni Revolutra (HUF) ? Nincs magyar számla/kártya, Revolutra szeretnék pénzt rakni. Megoldható vagy még mindig nem szereti a Paypal a Revolutot?
-
válasz
Nikaré #42423 üzenetére
A kártyának hozzáadás előtt aktiváltnak és legalább 800 -1000 Ft elérhető összegnek kell lenni.
Ugyanaz a kód amiről szó van csc=cvc
Akkor ha a fentiek oké, akkor add hozzá újból, csináld meg a megerősítést is és állítsd be a devizaváltást hogy a bankod szerinti legyen. Az Összefoglalóban találsz segítséget mindkét témában. -
Nikaré
őstag
Teljesen új a kártya.
Megadtam minden adatot.
Ezt a csc -t kérte, de én azt a három számjegyet írtam be amit kaptam az pedig cvc ként szerepel nálam.
Most is ellenőriztem kártya nincs hozzáadva.
Azt sem értem, hogy az összefoglalóban Bankszámlák és kártyák / semmit nem látok, sem a kártyát sem a számlaszámot. Csak a hozzáadás lehetőségét. -
válasz
Nikaré #42421 üzenetére
A kártya eltávolításával a bankszámla is törlődik automatikusan? Nincs közük egymáshoz a PayPal felületén, továbbra is ott a bankszámlád aminek megadtad az adataidat.
A kártyád az teljesen új volt? Új kártyaszám, lejárati idő és cvv/csc/cvc kód?
Mert ha a száma nem változott, akkor csak a dátumot és a kódot kellett volna frissíteni. -
Nikaré
őstag
Hi!
Paypal jelezte, hogy lejárt a kártyám érvényessége.
Rögzítettem az újat, Paypal felületen nem jelenik meg, viszont mailban kaptam értesítést, hogy hozzáadtam a kártyát.
Ennek van valami átfutási ideje?
A régi kártyát csak az ú rögzítése után távolítottam el. Lehet, hogy ez a baj?
A kártya eltávolításával a bankszámla is törlődik automatikusan?
Mi az a CSC? ( a CVC -t tudom)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ford topik
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- La Quimera early access beszámoló
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest