Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Nem érzékeltettek semmit. Leírtam hogy ha feloldják akkor hozzálehet adni a bankszámlát. Egy betűt nem írtam ami rád vonatkozna.
Nem kell hozzá tőlük sms. Belépve a fiókba meg lehet tenni. Magyar fiók esetén még a számlamozgásos megerősítés sem kell hiszen nálunk se a magyar, se az USA számlaszám nem pénzforrás.
A rendszer akkor is blokkolja egy másik számla hozzáadást, ha az egy fizikailag is létező magyar bank számlaszáma, ekkor javasolt a telefonos megkeresés a blokkolás feloldásra.
Akkor is blokkolva van ha valki véletlenül kitörölte és később csak hozzászeretné adni., mert már volt egy szám.
Az pedig úgy működik ahogy leírtam.Változott a forintos számlaszámom és így lett a csere megoldva.
Ha valaki nem kér telefonos kódot és nem azt megadva keresi meg őket akkor az azonosításnak vannak más módszerei, akkor lehet hogy küldenek sms-t vagy valamit.
Itt sem rád vonatkoztatva írom. Általános megfogalmazás.Közölték veled hogy a Transferwise $-os számládat nem adhatod hozzá, akkor ez ennyi volt.
Nem adtam neked tanácsot, csak leírtam hogy az ő feltételeik szerint mit fogadhatnak el, amikor USA számlaszám lenne beírva, mivel neked ez nem áll rendelkezésre, így az egyébként már veled közölt feltételüket nem lehet felülírni.
Szóval én hagynám a csudába, ami nem megy azt nem kell erőltetni.Hozzáteszem nekem van és volt pénzmozgás $-ban mindkét helyen, de ilyen feltételt én nem láttam leírva sehol. Igaz a virtuális dolgot is csak válaszként, meg help szövegként láttam, a szerződési feltételek nem utalnak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest