Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz cocka #41096 üzenetére

Nem érzékeltettek semmit. Leírtam hogy ha feloldják akkor hozzálehet adni a bankszámlát. Egy betűt nem írtam ami rád vonatkozna.
    Nem kell hozzá tőlük sms. Belépve a fiókba meg lehet tenni. Magyar fiók esetén még a számlamozgásos megerősítés sem kell hiszen nálunk se a magyar, se az USA számlaszám nem pénzforrás.
    A rendszer akkor is blokkolja egy másik számla hozzáadást, ha az egy fizikailag is létező magyar bank számlaszáma, ekkor javasolt a telefonos megkeresés a blokkolás feloldásra.
    Akkor is blokkolva van ha valki véletlenül kitörölte és később csak hozzászeretné adni., mert már volt egy szám.
    Az pedig úgy működik ahogy leírtam.Változott a forintos számlaszámom és így lett a csere megoldva.
    Ha valaki nem kér telefonos kódot és nem azt megadva keresi meg őket akkor az azonosításnak vannak más módszerei, akkor lehet hogy küldenek sms-t vagy valamit.
    Itt sem rád vonatkoztatva írom. Általános megfogalmazás.

Közölték veled hogy a Transferwise $-os számládat nem adhatod hozzá, akkor ez ennyi volt.
    Nem adtam neked tanácsot, csak leírtam hogy az ő feltételeik szerint mit fogadhatnak el, amikor USA számlaszám lenne beírva, mivel neked ez nem áll rendelkezésre, így az egyébként már veled közölt feltételüket nem lehet felülírni.
    Szóval én hagynám a csudába, ami nem megy azt nem kell erőltetni.

Hozzáteszem nekem van és volt pénzmozgás $-ban mindkét helyen, de ilyen feltételt én nem láttam leírva sehol. Igaz a virtuális dolgot is csak válaszként, meg help szövegként láttam, a szerződési feltételek nem utalnak rá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés