Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mope
tag
köszi a választ.
nem tiszta amit írsz, de biztos annak tudható be, hogy rohadtul legyengült az agyam mostanra a sok C programozás miatt."ezért a hozzáadott kártyáknál elég lett volna az edit menüben a kártya adatait átírni, akkor csináltak volna ismét egy 1 dolláros zárolást és rögvest működött volna az új kártyáddal is."
őőő... az első bejelentkezésemnél !már! nem volt nyoma előző kártyának (sehol). vagyis úgy fogadott, hogy "Number of cards active on your account: 0"és érdekes módon visszanéztem a history-ba, hogy milyen tranzakcióim voltak tavaly és nyoma sincs a telefon vásárlásnak. Most megadtam a párom kártya-számát, ezt elfogadta, várom a 400ft os terhelést és a 4jegyű kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EA Sports WRC '23
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox Series X|S
- Alienware notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest